Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו זה רשמי - ערבים מעורבים יותר בתאונות קטלניות [קראו את כלל 3 לפני שאתם מגיבים]

TheHunter88
שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכל אותם אנשים מתייפיפים, שלא רצו להאמין לפני זה. עכשיו זה מוכח.

מעורבותם של ערבים בתאונות דרכים, בכלל ובתאונות דרכים קטלניות, בפרט, גדולה ביותר מ־100 אחוז ממספרם היחסי של הערבים באוכלוסייה.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3804114,00.html

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מה קשורה התייפיפות? גם חלקם היחסי של צעירים ושל חרדים בתאונות דרכים גדול יותר ממספרם היחסי באוכלוסיה. זה לא מפתיע אף אחד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשורה בכך שכל פעם שמישהו מעז להזכיר פה את ההתנהגות של הערבים על הכביש, קופצים עליו 40 אנשים שקוראים לו גזען.

לגבי השאר - יש לך נתונים? כי פה יש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד פרט קטן שנכון גם לגבי הדתיים וגם לגבי הערבים,(כמובן שיש יוצאים מהכלל)

1.אוכלוסיות יחסית עניות,נוהגים ברכבים פחות בטיחותים ופחות מודרניים עם פחות כסף לתחזוקה נאותה.

2.משפחות מרובות ילדים,הרבה מסחריות מצוקמקות או סטיישנים שהוסבו לנוסעים ושוב, בתחזוקה ירודה.

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השאר - יש לך נתונים? כי פה יש.

כל שאמרתי הוא שלא צריך נתוני אמת בשביל להסיק את זה. אצל חרדים רבים יש מנטליות דומה לזו של הערבים (מבחינת "הכל משמיים" ולהבדיל, כמובן). אצל צעירים - אתה באמת צריך טבלאות השוואה בשביל להסיק שנהגים עם ותק נמוך, התנהגות פחות בוגרת, שימוש נרחב יחסית באלכוהול וסמים ונטייה להשפעות לחץ חברתי הם מועדים יותר לתאונות?

כי אם אתה צריך, קרא כאן למשל

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי - עכשיו אפשר לישון בשקט... או שלא :roll:.

אהבתי את תגובת אישי הציבור הערבים שזה בגלל התשתיות. רק צריך להוסיף להם בטקסט את השאלה "But what about the Galgamecks?!" ואנחנו יכולים לסמן V :|.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פתאום נזכרתי בסרטון הזה

http://www.youtube.com/watch?v=vXSjKKgeG7k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה אומר הרבה יותר טוב מכל הכתבה הזאת :wink:

S2000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי כל מי שנוהג בכבישי הצפון מודע להתנהגות לעיתים חוליגנית לחלוטין, עקיפות מימין, עקיפות משמאל על השולים הנושקים לניו גרסי , מעברים באדום ועוד ועוד.

הבעיה העיקרית - אין משטרה.

הבעיה המשנית, גם כשיש משטרה הם לא עושים כלום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחת הסיבות לזה חייבת להיות תרבות הנהיגה שלהם.

לא להאמין איזה פחד זה להסתובב באחד הישובים הערבים שהישוב שלי מוקף בהם.

בכביש 5714, שמסוכן גם ככה, עוקפים גם בפס הפרדה לבן.

Insane things comes from insanely people.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד פרט קטן שנכון גם לגבי הדתיים וגם לגבי הערבים,(כמובן שיש יוצאים מהכלל)

1.אוכלוסיות יחסית עניות,נוהגים ברכבים פחות בטיחותים ופחות מודרניים עם פחות כסף לתחזוקה נאותה.

2.משפחות מרובות ילדים,הרבה מסחריות מצוקמקות או סטיישנים שהוסבו לנוסעים ושוב, בתחזוקה ירודה.

ו..? אתה נוסע ברכב לא בטיחותי? סע בהתאם. אל תתפרע ותשים ז' על כל שאר משתמשי הדרך ולא תהרג.

כל שאמרתי הוא שלא צריך נתוני אמת בשביל להסיק את זה. אצל חרדים רבים יש מנטליות דומה לזו של הערבים (מבחינת "הכל משמיים" ולהבדיל, כמובן). אצל צעירים - אתה באמת צריך טבלאות השוואה בשביל להסיק שנהגים עם ותק נמוך, התנהגות פחות בוגרת, שימוש נרחב יחסית באלכוהול וסמים ונטייה להשפעות לחץ חברתי הם מועדים יותר לתאונות?

כי אם אתה צריך, קרא כאן למשל

אהה... אז שזה משהו שאתם מנהלי הפורום מאמינים בו אז אין צורך בהבאת נתונים ועובדות, אבל כשמשתמש רגיל יגיד זאת, מייד תסגרו לו את הפה מכך שלא הביא עובדות. כמו למשל שנשים נוהגות גרוע. יש לזה עובדות? לא. זה ידוע? כן. אבל אסור להגיד את זה, כי זה שובניסטי.

לגבי הלינק שהבאת, גם אם אור ירוק יגידו שיש שמש בחוץ, אני אסתכל למעלה ואבדוק.

אגודה לא אמינה, שקרנית ומניפולטיבית. ולהביא "חוברת נתונים" שלהם כאן, זו דו פרצופיות לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שנהג יהודי יודע לעשות שיקול דעת ולנהוג בהתאם לתשתיתיות לקיות, מה שהנהג הערבי אינו יכל.

אני פשוט אומר מה שכתוב בין השורות מהאשמה של אותם אנשי ציבור הערבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספר מחזיקי רישיונות הנהיגה בקרב הערבים עומד על כ־15 אחוז מכלל האוכלוסייה, שיעור בעלי המכוניות הערבים הוא 17 אחוז
:roll:

אני חושב שגם זה מסביר חלק מהתאונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה... אז שזה משהו שאתם מנהלי הפורום מאמינים בו אז אין צורך בהבאת נתונים ועובדות, אבל כשמשתמש רגיל יגיד זאת, מייד תסגרו לו את הפה מכך שלא הביא עובדות. כמו למשל שנשים נוהגות גרוע. יש לזה עובדות? לא. זה ידוע? כן. אבל אסור להגיד את זה, כי זה שובניסטי.

לגבי הלינק שהבאת, גם אם אור ירוק יגידו שיש שמש בחוץ, אני אסתכל למעלה ואבדוק.

אגודה לא אמינה, שקרנית ומניפולטיבית. ולהביא "חוברת נתונים" שלהם כאן, זו דו פרצופיות לדעתי.

א. בבקשה תגיד שאמרת את זה בצחוק (על נהיגה של נשים).

ב. אני מודע לכך שאור ירוק הולכים בדרך הלא נכונה, אבל אין לי שום סיבה לפקפק בנתוני המחקר שהם הציגו. לך יש? (אם כן - אז אתה מוזמן להגיד למה. בכל מקרה אני משוכנע שניתן למצוא בקלות מחקרים אחרים - זה פשוט הראשון שמצאתי בחיפוש קליל בגוגל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא צחוק. וזה שיש כמה נשים שכן יודעות לנהוג לא משנה את העובדה שרובן פשוט אסון על הכביש.

יש לי את כל הסיבות בעולם לפקפק במחקרים שלהם, הם פשוט גוף לא אמין.

אגב, אל תשכח שצריך גם בתוך החלק של הצעירים לעשות הבדלה, בין צעירים יהודים לערבים. אני בטוח שגם שם יהיו יותר הרוגים ערבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...