Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איזה מחקרים עושות חברות הביטוח מה שאני יכול להגיד לך ב100 אחוז זה שאני נמצא על הכביש 9-10 שעות כל יום וברוב הפעמים שעוקפות אותי מכוניות בתוך העיר על 90+ (במקום שמותר 50 ואני נוסע 70-80) זה או בחורות בגיל 30+ או אפילו סבתות. הן נוהגות בלי שום קשר לתנאי הדרך או המזג אוויר!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתן_כ , פותח הדיון רשם וצדק שיש הרבה יפי-נפש שבד'כ תמיד נותנים גב לערבים מכיוון שהם מיעוט והם מסכנים ומתנכלים להם סתם והם לא עשו כלום, שה תמים.

גם לי כמו כל אחד , אפילו במרכז, יוצא לראות איך ערבים נוהגים, אפילו שלא ראיתי את הנהג ואני נפגש איתו ברמזור אני רואה שמדובר בבן דודינו. האוטו הישן על גבול המגעיל אשר נראה כאילו הוציאו אותו ממפעל של טויזראס המוציא רעש של מינימום דודג' וויפר חדשה ישר מצביע על מוצא הנהג.

בכל אופן, הנושא היה ידוע אך עכשיו הוא גם "רשמי". לא חושב שיש משהו לעשות בכלל.

פורסם

מאחר וכל חמור יודע שכל סטטיסטיקה ניתנת להטיה לפי מה שמבצע ה"מחקר" מעוניין לקבל, שימו לב שהמחקר לא סופר תאונות ומי מעורב בהן, אלא סופר הרוגים.

אם אני עכשיו אבדוק את התאונות ואגלה שרכב יהודי נוסע בממוצע עם 2 נוסעים ויש בתאונות קטלניות הרוג אחד אבל רכב ערבי נוסע בד"כ עם 4 נוסעים ויש בממוצע 3 הרוגים בתאונה, אז כל המחקר הזה יכול ללכת לפח האשפה.

עכשיו, בלי שום קשר לעליבות (ברמה המחקרית חשבונאית) של המחקר הזה,ערבים צעירים בגליל נוהגים בצורה מסוכנת מאוד בלי שום כבוד לחוקים ושום יחס לסכנת חיים להם או לסובבים אותם, אין לי מושג למה הם נוהגים ככה אבל בתור מי שגר במרכז אוכלוסיה ערבית בואדי ערה אני יכול להעיד מנסיון יום יומי שפה התופעה הזאת לא קיימת כלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לצערי כל מי שנוהג בכבישי הצפון מודע להתנהגות לעיתים חוליגנית לחלוטין, עקיפות מימין, עקיפות משמאל על השולים הנושקים לניו גרסי , מעברים באדום ועוד ועוד.

הבעיה העיקרית - אין משטרה.

הבעיה המשנית, גם כשיש משטרה הם לא עושים כלום.

אם כבר אז לרוב, וגם במרכז לא חסר נהגים כאלו.

אין מה לעשות כנגד זה מתרגלים, אתה לא תתחיל לעצור מול כל שמוק ולהעיר לו.

אז זהו שיש משטרה, והרבה מאוד.כנ"ל גם לגבי סמויים.

כל חור/פינה שניתנת האפשרות להסתתר שם ולתפוס נהגים הם עושים זאת.

אתמול בדיוק כשנסעתי בחזרה מנצרת עלית, ראיתי ניידות שחסמו כביש לבדיקה.

פורסם

אותי מעניין לראות מה אחוז הנשים הצעירות או המבוגרות שמעורבות בתאונות קטלניות.

אני בטוח שזה אחוז קטן יותר מנהגים ממין זכר, כי אני ממש מסכים עם SRONIS שאומר:

בנוסף, אם כבר מחקרים - גברים הוכחו להיות מועדים יותר ל"זעם כביש", לנהוג מהר ואגרסיבי יותר בממוצע, לקחת יותר סיכונים ולנטות יותר ללחץ חברתי בנהיגה. אתה צריך לינקים? גוגל...

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אם אתה רוצה בכלל לבדוק את הנתונים בצורה נכונה אז צריךלבדוק את מעורבותם בתאונות מול אוכלוסייה יהודית באותו איזור כי זה לא סוד שבתוך גוש דן הפקוק הסיכוי לתאונה קטלנית יותר קטן גם בגלל העומס וגם בגלל התשתית העדיפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא יודע איזה מחקרים עושות חברות הביטוח מה שאני יכול להגיד לך ב100 אחוז זה שאני נמצא על הכביש 9-10 שעות כל יום וברוב הפעמים שעוקפות אותי מכוניות בתוך העיר על 90+ (במקום שמותר 50 ואני נוסע 70-80) זה או בחורות בגיל 30+ או אפילו סבתות. הן נוהגות בלי שום קשר לתנאי הדרך או המזג אוויר!

אתה נוסע 70 (במקום 50) כי אלו היכולות שלך, וכנראה שלסבתות יש שיקול דעת ויכולות עדיפות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אותי מעניין לראות מה אחוז הנשים הצעירות או המבוגרות שמעורבות בתאונות קטלניות.

אני בטוח שזה אחוז קטן יותר מנהגים ממין זכר, כי אני ממש מסכים עם SRONIS שאומר:

תרשים מס 6 בעמוד 11 מראה בפירוש שנשים מעורבות הרבה יותר מגברים בתאונות.

בלינק שהוא עצמו הביא :

http://www.oryarok.org.il/webfiles/audio_files/hoveret2008.pdf

פורסם

ושוב מתעסקים בבעיות ולא בפתרונות.

זו דרך מצויינת להשיג אהדה ציבורית ותקציב, אבל היא אינה מביאה לשום שינוי ותוצאות.

דני G.

פורסם
איתן_כ , פותח הדיון רשם וצדק שיש הרבה יפי-נפש שבד'כ תמיד נותנים גב לערבים מכיוון שהם מיעוט והם מסכנים ומתנכלים להם סתם והם לא עשו כלום, שה תמים.

לשיטתכם אני חושב שאני מוגדר "יפה נפש" כי אין לי בעייה לתת את כל המדינה בשביל שלום (העיקר שישאירו לי את מדינת ת"א :lol: ).

עדיין אני לא חושב שיש סתירה עם זה שערבים מעורבים יותר בתאונות. יש תכנית בשבת ב 102FM עם חמיס אבולעפיה (כן, ההוא מהפיתות) ושמעתי אותו מראיין את מנכ"ל אור-ירוק והמראיין הוא זה שהעלה את השאלה על מעורבות גדולה של ערבים בתאונות.

בלי לקרוא את הנתונים, אני יכול להצביע על כמה הסברים.

1. תשתית.

2. מכוניות מיושנות. חוץ מהרבה סובארו לאונה, רואים אצל בני דודינו מכוניות שכבר מזמן לא רואים אצלנו - רנו 19, כל דורות האונו, רובר וכו'.

3. רכישת מכוניות שאין ביכולתם לתחזק. במהלך חיפושי אחרי גרמניה נחמדה, נתקלתי בהרבה בימריות ומרצדסים שביד 2 כתוב איזור "כרמיאל והסביבה". התקשרתי והסתבר שזה יותר "הסביבה" מ"כרמיאל". אני מניח שתושבי הכפרים לא נוסעים לקמור או לכלמוביל אלא מתקנים אצל הגיס שלהם בכפר. לא תמיד הגיס יודע להתעסק עם ABS, ESP וכו'.

ועכשיו יגיעו שני סעיפים פחות פוליטקלי קורקט:

4. יש שתי אוכלוסיות שמביאות יותר ילדים ממה שהם יכולים לטפל בהם - חרדים וערבים. הבן שלי בן השנתיים לעולם, אבל לעולם לא מסתובב לבד בחוץ. גם כשהוא איתנו הוא יודע (מהיום שבו הוא התחיל ללכת) שאסור לו לרדת לבד מהמדרכה (מה שבהרבה מקרים אין בכפר ערבי) אם לא מחזיקים לו את היד. יש לנו בשתי המכוניות את מושבי הבטיחות הטובים ביותר שאפשר לקנות ("מקסי-קוזי"), הם מעוגנים למושב האחורי האמצעי ובכל פעם שמסיעים את הילד אנחנו עושים וידוא קשירה.

אצל שתי האוכלוסיות שציינתי זה לא קורה.

5. אחוז ערסים.

בוא נניח שנצליח להסכים על הגדרת ערס. עכשיו בוא נפלח את האוכלוסיה היהודית לעדות.

נניח, סתם נניח שאצל המרוקאים יש יותר ערסים (מותר לי להתשתמש בדוגמה, אני נשוי למרוקאית והבן שלי חצי מרוקאי :lol: ).

אני בטוח שיוכח שאצל עדות עם יותר ערסים יש יותר תאונות - גם אם הערסים הם ערבים וגם אם הם מעדה יהודית מסויימת שמרבה להצביע לליכוד.

פורסם

הייתה תוכנית ברדיו לפנ כשנה, הועלתה הבעיה של הנהיגה בצפון של הערבים בפני איזה דובר של המגזר הערבי בצפון.

הוא כמובן האשים את היהודים בעניין וטען כי: "מקומות הבילוי של היהודים מנהלים סלקציה קשה מול צעירי המגזר הערבי, עקב כך הנוער הערבי נאלץ להשאר מחוץ למקומות הבילוי ולהוציא את תיסכולו וזעמו על הכביש".

נאמרו עוד דברים כאלה שאני לא זוכר, אם מישהו שמע את אותה תוכנית שיגיב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

חברים הבעיה היא העדר אכיפה.

אני מבקש שתחשבו טוב טוב האם באזור של תנאי דרך כמו בצפון (מושך חולי הגה ומתלהבים) בריכוז יהודי גבוה-מוחלט, אבל ללא אכיפה וללא נוכחות משטרתית - האם במקרה כזה יהודים יעשו יותר או פחות תאונות לעומת הערבים?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מיחוץ למחסום חיזמה. חצי קילומטר מפסגת זאב. למי שמכיר (ירושלים)

וכל יום! אבל כל יום!! יש כאן תאונה. להערכתי בשנה יש אולי 12 פעמים יהודים מעורבים.

אבל גם אז הערבים אשמים~!

הם עוקפים על קו לבן. משאיות עוקפות על קו לבן.

משאית עוקפת משאית! ומכונית תנסה לעקוף את המשאית שעוקפת!!!!!

כביש דו נתיבי במקרה הטוב. הופך לכביש 3 נתיבים. ולפעמים גם ל 4 נתיבים (ללא שולים)

הם עוצרים באמצע כביש ראשי. בלי לעותת. בלי לרדת לשולים לאט. פשוט ברקס באמצע.

הכביש של 80. שאתה תהיה על 100.! יעקפו אותך / יצפרו לך / יהבהבו לך. ובסוף יעקפו אותך . על 130- 150 בשקט!

מכוניות פרטיות עם 6-9 אנשים (רכב של 5 אנשים).

טרנזיטים עם 15-20 אנשים. (רכב של 9 / 11 אנשים )

חסרים דוגמאות.

הם נוסעים עם קסנונים מסנוורים.

פנסים מכוונים גבוה. או עם אורות גבוהים כל הזמן. (ז*ן על הנהגים ממול)

או יותר גרוע ללא אורות בכלל. מזל שיש אורות חניה. אחרת לא היה סימן שיש רכב ממול.

צמיגים יבשים לחלוטין. או גמורים לגמרי.

חבר חיפש ג'אנטים לרכב שלו.

הלכנו לכפר לבדוק בפ'נצריה. הראה לנו את הג'נטים + צמיגים במצב טוב. עם בשר. !!

הצמיגים מתאריך 03** וזה היה בשנת 2008. ואין כמעט סוליה. אין חריצים. הצמיג עם סדקים. ויבש כמו מדבר.

*הגיע ערבי לתקן פנ'צר. ראינו את הצמיג. קיבלנו חום.

צמיג כמעט חלק! אין סוליה. אין חריצים (יש איזה סימון שהיה שם לפני מיליון שנה חריצים.) צמיג גמור.

והוא יצא משם בצווחת צמיגים עם האיביזה שלו.

יש כיכר לפני המחסום.

יש פקק לפעמים. מי תראה נוסע נגד כיוון התנועה בכיכר. כדי להדחף למסלול. ולא לחקות עוד 5-10 דקות בפקק.

רק ערבים. אבל תמיד שראיתי את זה. הם היו ערבים.

הבעיה היא לא הכבישים.

ולא משטלת ישראל (שהיא גוף דפוק בפני עצמו)

הבעיה היא הקו מחשבה של הערבים. החינוך. והבסיס שלהם.

הדרך לפתרון. היא במקרה הזה היא לדעתי

א. ביטוח יקר יותר.

ב. קורסים של נהיגה מונעת אחרי הטסט ולפני קבלת הרשיון. כתנאי לקבלת רשיון. והקרנת סרטים של הרוגים (הסרטים

הנוראיים של אירופה.)

ג. פעמים בשנה טסט לרכבים מעל גיל 5 שנים! . (ולהקים מכוני טסטים עם בוחנים של המשטרה. שלא יוכלו לעשות טסטים

במקומות אחרים)

ד. אכיפה אגרסיבית. וללא דוחות. החרמת רכבים במקום. על עברות תנועה רציניות. (הם גם כך לא משלמים דוחות)

ה. החרמת כל כלי הרכב שללא רשיונות וגריסתם. ובכך הקטנת הרכבים שננהגים ללא רשיון.

והדבר הכי חשוב.

להכניס לכלא עברייני תנועה. (יהודים וערבים.)

אגב סעיפים

ב. ה. לדעתי לעשות גם אצלנו. להזיק זה לא יזיק.

נ.ב.

אני לא יודע מה איתכם.

אבל משטלת ישראל. שווה לת*ת. בהרבה תחומים. וגם בזה.

חוץ מלחלק דוחות היום בהפגנה של האופנוענים. ולחלק דוחות ביום יום על דברים שקל לדפוק את האזרח.

היא לא שווה כלום.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...