Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תשתית. בכביש צומת שוקת ערד, כמו גם בבאר שבע וסביבותיה יש אחלה תשתית.

2. מכוניות מיושנות. חוץ מהרבה סובארו לאונה, רואים אצל בני דודינו מכוניות שכבר מזמן לא רואים אצלנו - רנו 19, כל דורות האונו, רובר וכו'. לך תראה אילו מכוניות חונות בפזורה הבדואית ותחזור אליי עם ממצאים. על כל סובארו ליאונה חבוטה עומדות 3 קורולות מהדגם של שנת 2000, 2 לנד קרוזר, ואחד פאג'רו קינג

להאשים את הרכבים ואת התשתיות זה לרקוד ולהאשים את הרצפה העקומה. מי ששולט על הרכב הוא הנג בראש וראשונה, ונהג טוב נוהג בהתאם לתנאי הרכב והכביש.

ישנן שתי סיבות שהוא לא יעשה זאת- או שהוא לא יודע או שהוא יודע והוא לא רוצה.

אני לא יודע כמה הסקר הזה נכון או לא, אבל לפחות אל תתנו סיבות לא נכונות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דוגמה מייצגת מלפני שבוע - תאונה קשה שעשיתי, ונחשו מה הגורם..

כביש בינעירוני בצפון, מסלול אחד לכל כיוון עם קו הפרדה רצוף (כתום, שיפוצים). אני על 70-80, האצתי ביציאה מרמזור, טנדר שמגיע בנתיב הנגדי באופן פתאומי חותך שמאלה על הנתיב שלי כדי לרדת לשביל עפר, עניין של פחות משניה. לא הספקתי לגעת בברקס אפילו. שברתי טיפה ימינה ונפגשנו בשוליים הימניים, חזית שמאלית שלי בכנף ימין שלו. בטנדר היו שני נוסעים, ערבי מבוגר שנהג ועוד נוסע שניצל בנס. העובדה שהספקתי לסטות קצת ימינה גם גרמה לי לפספס את הדלת שלו וגם אפשרה לרכב שלי לנגוח את הטנדר הצידה ולהמשיך קדימה בסבסוב במקום שכל האנרגיה של התנועה תספג ברכב שלי ושלו.

התוצאה - טויוטה קורולה 2008 - טוטל לוס (יש לציין לטובה את ההגנה של הטויוטה על הנוסעים, תא הנוסעים נשאר שלם לגמרי, דלת הנהג התקמטה קצת וזהו).

פציעה שלי - 2 צלעות שבורות מהחגורה, שפשוף קל בפנים כנראה מהכרית אוויר, כמה תפרים ביד.

פציעה שלהם - כמה עצמות שבורות, לא יודע בדיוק.

עד היום לא ברור לי מה עבר לו בראש כשהוא עשה את זה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

סתם שאלה, איך בתאונה לא קשה במיוחד חגורה גורמת לשבירת 2 צלעות?

בתאונה החגורה מפעילה לחץ על כל בית החזה (בהנחה שהנהג לא חוגר כמו ילד בן 5 מתחת ליד).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

התאונה היתה די קשה - מספיק קשה להרוס את כל החזית השמאלית של הטויוטה, ולעוות את הדלת של הנהג כך שהיא לא נפתחה והיו צריכים מכבי אש לפתוח אותה. מדובר בפציעה מאד נפוצה בתאונות דרכים, החגורה נמתחת מיד וכל האנרגיה של ההתנגשות מועמסת על החזה. אצלי נוצר שבר בסטרנום - עצם בית החזה המרכזית, ובעוד צלע עליונה שמאלית שיושבת בדיוק מתחת לחגורה. יש גם סימן מאד ברור של שטפי די במסלול של החגורה (וכן, חגרתי כמו שצריך לחגור).

לדעתי יצאתי מאד בזול מהתאונה הזאת, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע, והרבה מזה אני מייחס להגנה של הקורולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה אתה שהרס 3 מנועים במאזדה 3 מתוך פרינציפ וגמר את הצמיגים של אותו רכב ממש מהר?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עד היום לא ברור לי מה עבר לו בראש כשהוא עשה את זה..

לא עבר לו כלום בראש וזאת הבעיה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

S^M כתב:

מותחני חגורות לא באים כדי לפתור את פציעות החגורה האלה?

לדעתי להיפך.

לא שהמותחנים באים דווקא להזיק, אבל אני מניח שהמתיחה באה למנוע "צליפת שוט".

בלי אותה מתיחה, מעוצמת העצירה הפתאומית, הגוף נע קדימה. הראש נזרק קדימה וכל החלק העליון בעקרון.

המותחן מונע זאת. ובימינו מונע נזקים ופציעות שקורות בגלל הכרית אוויר (שמונעת נזקים לצוואר ופגיעה אנושה בהגה)

תופעת לוואי מצערת היא שהגוף לא עומד באותה עצירה פתאומית, והצלעות לא עומדות בעומס הרב שמופעל עליהן

ע"י חגורת הבטיחות. לכן נגרמים שברים. ולכן פיתחו ועדיין מפתחים, כריות אוויר.

• תוכן חדש...