Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TheHunter 88 - אני חולק עליך, ואני לא מבעלי / מנהלי / מממני / מתחזקי הפורום.

הרבה אנשים בארץ פשוט לא יודעים לנהוג, וחלק לא מבוטל מהם הן נשים, כמו שחלק לא מבוטל מהם הם גברים, אין שום קשר למין זה או אחר. לדעתי יש יותר גברים שלא יודעים לנהוג מנשים. ואני מכליל נהיגה בפראות בתור לא לדעת לנהוג.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א. בבקשה תגיד שאמרת את זה בצחוק (על נהיגה של נשים).

זה ממש לא בצחוק, ביולוגית, לגברים יש תפיסה מרחבית יותר טובה, ויכולת טכנית גבוהה יותר שמאפשרת שליטה ונהיגה טובים יותר ברכב.

בנוגע לתרבות הנהיגה אצל הערבים, מצחיק אותי הדבר הבא שנאמר:

גנאיים: "אני לא חושב שזה נכון. הצעיר הערבי לומד כמו הצעיר בתל אביב או בחיפה, ועובר אותו מבחן כמותם. יש להם אותה תרבות נהיגה. לצערי, הסיבה העיקרית היא התשתיות הלקויות. כשיהיו אותם כבישים בכפרים כמו בתל אביב, תראה גם שתרבות נהיגה תהיה זהה. זה לא אומר שאני שולל הגברת הפעולות לחינוך לתעבורה בקרב צעירי המגזר אבל זו לא הסיבה לתאונות".

וממתי התרבות שמורה נהיגה "מנחיל" לתלמידיו, באמת נשארת במוחם?

הרי ידוע שמורי נהיגה מטרתם אינא אלא להעביר את התלמידים טסט, לא ללמד תרבות נהיגה.

תרבות נהיגה היא פועל יוצא של [חינוך+ניסיון+הבנה של הכביש וחוקיו] והקשר שלהם ללימוד נהיגה קלוש במקרה הטוב ולא קיים במקרה הרע.

ההנחה שלי היא שהחינוך והתרבות הערבית (בארצנו לפחות) מביאה לתוצאות העגומות הנ"ל.

פורסם

מעניין אם הממונה על הביטוח יעלה להם את הביטוחים כמו לאופנועים כי הם מסוכנים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לצערי כל מי שנוהג בכבישי הצפון מודע להתנהגות לעיתים חוליגנית לחלוטין, עקיפות מימין, עקיפות משמאל על השולים הנושקים לניו גרסי , מעברים באדום ועוד ועוד.

מזכיר מאוד את שמתרחש בדרום הארץ באיזור הפזורות של האוכלוסיה הבדואית, שם החוקים בקרב האוכלוסיה הזו הוא בגדר המלצה, כל פעם שאנחנו מגיעים לאיזור הדרום אנו נוקטים משנה זהירות רבה יותר ופוקחים עיניים, מכיוון שאי אפשר לדעת מאיזה שביל עפר יזנק עליך טנדר סובארו שלא יכבד את זכות הקדימה שלך.

*היתה תופעה נוספת לפני מספר חודשים בהם צעירים בדואים היו מניחים על הכבישים החשוכים בלילה סלעים, מקררים ותנורים ישנים על מנת לצפות ברכבים שמתחמקים מהם או שלא ומתנגשים בהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ממש לא צחוק. וזה שיש כמה נשים שכן יודעות לנהוג לא משנה את העובדה שרובן פשוט אסון על הכביש.

זהירות, שוביניסט בפורום...

זה ממש לא בצחוק, ביולוגית, לגברים יש תפיסה מרחבית יותר טובה, ויכולת טכנית גבוהה יותר שמאפשרת שליטה ונהיגה טובים יותר ברכב.

אתה לפחות ניסית לתת הסבר ביולוגי. חבל שאתה טועה בגדול, ויש לי בשבילך הוכחות מצוינות - שמת לב למשל מי משלם יותר על הביטוח לרכב? תן לי לעזור לך - גברים. תאמין לי שחברות הביטוח מנהלות סטטיסטיקה מצוינת משלהם ורוב הסיכויים שהן יודעות יותר מכל אחד על הסיכוי לתאונות בכל מגזר.

בנוסף, אם כבר מחקרים - גברים הוכחו להיות מועדים יותר ל"זעם כביש", לנהוג מהר ואגרסיבי יותר בממוצע, לקחת יותר סיכונים ולנטות יותר ללחץ חברתי בנהיגה. אתה צריך לינקים? גוגל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ליטל למה ללכת רחוק? תעשי סיבוב לרחוב יפת ביפו 99% שאיזה ילדון בהמה עם מוזיקה ערבית בפול ווליום יעשה משהו טיפשי כמה מטרים ממך.

אני לא בא להכליל על אוכלוסיה שלמה אבל זה בהחלט מדגדג לי באצבעות...

פורסם
מעניין אם הממונה על הביטוח יעלה להם את הביטוחים כמו לאופנועים כי הם מסוכנים.

כבר ממזמן שהערבים שכן משלמים ביטוח, משלמים תעריף גדול יותר מיהודי עם נתונים דומים.

לגבי מה שאדון גנאיים אמר - תמיד אמרתי שהערבים אוהבים להתמם.

הערבים לא באמת לומדים נהיגה, הם לוקחים איפה שהוא בגיל 13-14 את האוטו ונוסעים מאז. מי שמהם שכן מוציאים רישיון בסוף עושים את זה אחרי 3 שיעורים בערך, כי הם כבר עושים טרור על הכביש מגיל קטן מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לדעתי הכי מסוכן זה אישה ערביה צעירה שנוהגת.

אם אתם רואים אחת כזאת כדאי שתתרחקו.

זה מה שקורה בתרחיש הנ"ל: (ערביה צעירה ללא רשיון בקניון מלחה לפני מספר חודשים)

563978-5.jpg

כשיש מגזר שלם באוכלוסיה שעושה מה שבא לו , החל מבניית בתים תוך השתלטות על אדמות מדינה, אי תשלום מיסים ואי ציות לחוקי המדינה , אז תאונות דרכים היא הבעיה הקטנה ביותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
א. בבקשה תגיד שאמרת את זה בצחוק (על נהיגה של נשים).

ב. אני מודע לכך שאור ירוק הולכים בדרך הלא נכונה, אבל אין לי שום סיבה לפקפק בנתוני המחקר שהם הציגו. לך יש? (אם כן - אז אתה מוזמן להגיד למה. בכל מקרה אני משוכנע שניתן למצוא בקלות מחקרים אחרים - זה פשוט הראשון שמצאתי בחיפוש קליל בגוגל).

תרשים מס 6 בעמוד 11 מראה בפירוש שנשים מעורבות הרבה יותר מגברים בתאונות.

בנוסף המניפולציה שלהם לגבי שעות סוף שבוע מוכיחה שלמסקנות הם הגיעו הרבה לפני שהיו להם נתונים .

הדוגמא שלהם היא של 35% משעות השבוע מתרחשים 43% מהתאונות

רק שהם חושבים שאנחנו לא נשים לב שהם גם טוענים שבלילה הסיכוי גבוהה משמעותית למעורבות בתאונה ומה שהם מחשבים כסוף שבוע מתחיל משעה 20:00 יום חמישי ומסתיים יום ראשון בבוקר

כלומר 3 לילות בהם הסיכוי לטענת הוא פי 5 עד פי 10 למעורבות צעירים בתאונות דרכים

מעניין מה הסיכוי של מבוגרים למעורבות בתאונות דרכים ביום ובלילה.

אגב בתרשים 9 בעמוד 13 אפשר להסיק שהסיכוי הוא ממש לא פי 10 הפער הגדול ביותר הוא בשבת 8 בבוקר לעומת שבת 9 בערב יש פי 7 תאונות אני בטוח שאחרי נירמול נסועה יתברר שהפער לא כל כך גדול.

ויש עוד ועוד ....

פורסם

דה...

ויש רק גורם שאותו אפשר להאשים בכל זה-המשטרה ובתי המשפט. כי אם הגענו למצב שכמו שרואים בסרטון, ניידת רק "נובחת" וכל השאר ממשיכים להתפרע אז המצב חמור.

פורסם

אין מה להגיד.

תסעו בכבישים כמו צומת בית קמה-אשל הנשיא, צומת שוקת - ערד ועלייה לנצרת ותראו איך הם נוהגים.

זכור לי מהשירות בירושלים נהיגה פרועה של תושבי מזרח העיר, נהגים שמגיעים למחסום עם BMW/גולף/איביזה, נבדקים ולאחר מכן עושים רעש צמיגים ויוצאים בקיק מטורף, תוך סיכון של נהגים שלמים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לכל אותם אנשים מתייפיפים, שלא רצו להאמין לפני זה. עכשיו זה מוכח.

מעורבותם של ערבים בתאונות דרכים, בכלל ובתאונות דרכים קטלניות, בפרט, גדולה ביותר מ־100 אחוז ממספרם היחסי של הערבים באוכלוסייה.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3804114,00.html

אתה מזכיר לי את הטוקבקיסטים שאפילו לידיעה היום על מציאת מיים על הירח מכניסים תגובות על שמאלנים (או בלשונם "הסמול").

מה הקשר????????????

ערבים מעורבים יותר בתאונות, זה ידוע ולא חידשת שום דבר לאף אחד.

מה הקשר למתייפייפים? מישהו טען אחרת?

• תוכן חדש...