Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי גולף כ"ס 160 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את הגולף החדשה שלי. TSI 160 כ"ס. כחול מטאלי יפיפיה, ריפוד פנים בהיר ונראת כמו מליון דולר. רוצה לשאול משתמשים ותיקים לגבי הגיר DSG והתחושה שלו ששונה מגיר אוטמטי רגיל. למה עלי לצפות בתחילת נסיעה ובהאצת ביניים. אני מרגיש מן השהייה בתגובה שנובעת אולי מהיותו גיר רובוטי.

פורסם

האמת, ממה שידוע לי, לגיר לא אמורה להיות השהייה בכלל. זהו גיר רובוטי מתקדם שמאפשר לרכב להגיע לביצועים טובים יותר מרכב ידני. הגיר אמור להגיב באופן מהיר מאוד(אומנם לא כמו בפרארי אבל יותר מהיר מאוטומט וכו').

יש מצב שאני טועה ואנשים מנוסים ממני יתקנו אותי.

פורסם

ברוך הבא למועדון :-) שלי אדומה-מטאלית.

במצב D, הגיר מכוון לחסכוך דלק. לכן, אם תרצה ממש להדביק את הגב לכסא תצטרך לתת לחיצה יחסית "בריאה". יש גם נקודה מסוימת בדוושת הגז של ה"קיק דאון", אבל היא כבר נמצאת "עמוק" יותר. מצד שני, אם תשים את הגיר על מצב S, הרכב יטוס לך בכל נגיעה בדוושת הגז.

על כל פנים, תיסע רגוע בק"מ הראשונים (לפי ההנחיות שקיבלת עם מסירת הרכב). ותהנה - אחלה רכב ;-)

נ.ב.

אל תתעסק עם מסך המגע יותר מידי בזמן נהיגה בסיבובים למשל. אני יודע שזה מפתה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היום קיבלתי את הגולף החדשה שלי. TSI 160 כ"ס. כחול מטאלי יפיפיה, ריפוד פנים בהיר ונראת כמו מליון דולר. רוצה לשאול משתמשים ותיקים לגבי הגיר DSG והתחושה שלו ששונה מגיר אוטמטי רגיל. למה עלי לצפות בתחילת נסיעה ובהאצת ביניים. אני מרגיש מן השהייה בתגובה שנובעת אולי מהיותו גיר רובוטי.

שאתה לוחץ על הדוושה עד הסוף (קיק דאון) במצב "S" יש לרכב השהייה של חצי שנייה במעבר בין ההילוך הראשון לשני.

אחרי זה לא אמור להיות שום השהייה.

חשבתי גם בהתחלה שזה בעיה בגיר, לאחר בדיקה במוסך המרכזי אמרו לי שככה זה בין ההילוך הראשון לשני.

לאחר שחשבתי שזאת סתם תשובה בשביל להגיד לי שהכל בסדר עליתי על הגולף TSI של חבר וזה היה אותו דבר.

בקיצור אין לך מה לדאוג, פשוט אל תלחץ בהילוך ראשון על הקיק דאון.

~!!~Scirocco~!!~

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש השהיה ובגדול כנראה שזה לא נובע אך ורק מביצועי הגיר אלא גם בהחלטה של המחשב להכניס את הטורבו לפעולה

מה שקצת חורה לי בדיונים סביב הגיר הזה שכנראה יש פה מקדמי מכירות שמנסים לטשטש את העובדות ולהם אני אומר עם סטטסטיקה לא מתווכחים

פורסם

יש לי את האוטו הנל.

אני לא מרגיש בשום השהיה כלשהיא.

אבל אני בהלם מהמהירות של האוטו.

פשוט צריך להתרגל לגיר החדש,לפי דעתי אין לך שום תקלה.

גם אני שקיבלתי את האוטו, הרגשתי הרבה הבדלים בין הגיר הישן של האוטו הקודם

לבין הגיר של האוטו החדש.

אבל אחרי זמן ,מתרגלים ויודעים איך להתנהג עם הגיר והכול.

תתחדש

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

איך נידע שהפנים של מודל 01-02 הוא הכי יפה?

איך נידע שהגולף אוטו אמין?

שווה הקפצה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...