Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - מכירת טויוטה קורולה 09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'ק בנקאי הוא לא כסף מזומן.

הוא לא יכול לחזור מסיבת אין כיסוי אבל כן יכול מסיבות טכניות כמו למשל רישום לא נכון של שם או טעות בתאריך וכו.

הדרך היחידה לקבל כסף של צ'ק בנקאי הוא להפקידו בחשבון הבנק והנוהל לגבי הצ'ק הזה הוא בדיוק כמו כל צ'ק אחר, 3 ימים עסקים.

אם אתה רוצה מזומן תבקש שהוא יביא לך אותו או שיבצע העברה בנקאית ONLINE שנקראת העברת זהב,הכסף מופיע בחשבון שלך בתוך 15 דקות.

פורסם
צ'ק בנקאי הוא לא כסף מזומן.

הוא לא יכול לחזור מסיבת אין כיסוי אבל כן יכול מסיבות טכניות כמו למשל רישום לא נכון של שם או טעות בתאריך וכו.

הדרך היחידה לקבל כסף של צ'ק בנקאי הוא להפקידו בחשבון הבנק והנוהל לגבי הצ'ק הזה הוא בדיוק כמו כל צ'ק אחר, 3 ימים עסקים.

אם אתה רוצה מזומן תבקש שהוא יביא לך אותו או שיבצע העברה בנקאית ONLINE שנקראת העברת זהב,הכסף מופיע בחשבון שלך בתוך 15 דקות.

תודה רבה.

רציתי לדעת, אולי יש למישהו מושג כמה עולה בדיקה מקפיה לרכב, וכמה בדיקה מכנית בלבד.

פורסם
עלויות הבדיקות לא אמורות לעניין אותך.

יתרה מכך בדיקה מכנית היא מיותרת מכיוון שהרכב באחריות.

נכון, אבל הקונה הספציפי וקונה נוסף מתעקשים על בדיקה (על חשבונם), אבל למקרה שתמצא תקלה לא צפוייה, הם יוכלו להגיד "לא אמרת לי, אני לא קונה, ולא משלם על הבדיקה".

וגם לידע האישי שלי שלא יהיה "הפתעות" ודברים בסגנון.

פורסם

למה שלא ישלמו על הבדיקה? את כרטיס האשראי הם מגהצים במשרד הרבה לפני שהרכב עולה על הליפט.

אתה מצדך אל תתחיב לכלום. ספר להם כל מה שאתה יודע על הרכב ואל תסתיר דבר (עושה רושם שאין לך מה להסתיר) אבל אל תסכים לחתום על התחייבות להחזיר לקונה את עלות הבדיקה מכל סיבה שהיא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על מנת לחסוך ויכוחים תוכל להסכים לדעתי לשאת בהוצאת הבדיקה אם קיים ליקוי משמעותי בגיר או במנוע. אם אין למיטב ידיעתך ליקויים נוספים גם פחות מהותיים אז אין לך ממה לחשוש. החשוב הוא שתסכמו בכתב כמובן מחיר וכל תנאי מהותי כולל עניין תשלום הבדיקה. אם תחכה כמה ימים, לדעתי יקנו את הרכב אחרי סיבוב ובדיקה של מכונאי נאמן על הקונה.

פורסם

קח דוגמא לזכרון דברים,אני עשיתי משהו דומה לזה כשמכרתי את הרכב שלי:

מסמך זה הינו זכרון דברים לעניין מכירת רכב מסוג__________ משנת___________מס' רישוי__________ מס' שילדה___________ (להלן הרכב הנמכר).

אני_____________, מס' תעודת זהות______________ (להלן-מוכר הרכב) מתחייב בזאת שדיווחתי על כל הידוע לי לגבי מצבו של הרכב הנמכר.

אני_____________, מס' תעודת זהות______________ (להלן-קונה הרכב) מצהיר בזאת שהרכב הנמכר נבדק על ידי או באמצעות גורם שלישי והינו לשביעות רצוני המלאה.

העברת הבעלות תבוצע ביום__ תאריך______ בשעה_________.

במועד חתימת מסמך זה קונה הרכב ישלם________שקלים כמקדמה למכירת הרכב.

מחיר הרכב הנמכר כפי שסוכם בין מוכר הרכב לקונה הרכב הוא_________שקלים.

על החתום ____________ (מוכר הרכב).

על החתום____________ (קונה הרכב).

*באם מכירת הרכב מבוצעת בו במקום חובה להוסיף גם:

העברת הבעלות על הרכב בוצעה בסניף דואר__________ ביום_______ בתאריך________ בשעה_________ כאשר הרכב עומד על _________קילומטרים.

כל תקלה,תאונה,עבירת תנועה שתבוצע עם הרכב הנמכר לאחר מועד העברת הבעלות הינה באחריותו הבלעדית של קונה הרכב.

זה אמור לכסות את שני הצדדים בצורה מספקת.

נ.ב

מומלץ בחום לכתוב על זכרון הדברים פרטי התקשרות בין הצדדים (בעברית-מס' פלאפון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...