Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!!

אני חדש בפורום זה ומבקש את חוות דעתכם על אפשרות קניית הרכב מדגם DYNAMIC 1.4 נפח מנוע שנתון 2008 תיבת הילוכים רובוטית עבר 21,000 ק"מ.

הרכב מוצע למכירה ע"י סוכנות פיאט ונאמר לי שהרכב נמכר חזרה לסוכנות אך ורק מכיוון שבעל הרכב קנה רכב חדש יותר.

אכן לקחתי את הרכב לבדיקה במכון ולפי הבדיקה נמצא כי אין שום פגם ברכב מלבד שריטות פה ושם.

המחיר שהוא מציע לי הוא 70,000 ש"ח.

שאלותי הם:

• האם הרכב הנ"ל אמין והאם הוא באמת רכב חסכוני בדלק יותר מרכבים קטנים של חברות אחרות? (כך שמעתי מכמה אנשים) אני שואל זאת מכיוון שראיתי שבדגמים החדשים הם אומרים שתצרוכת הדלק הממוצעת היא כ-16 ק"מ לליטר ואני בטוח שהם מגזימים...
  • האם המחיר הוא מחיר בסדר ליד שניה? (עפ"י בדיקתי במחירון יצחק לוי המחירון בסדר גודל של 75,000 אך בכל זאת אני מעוניין לשמוע את דעתכם).

אני מזכיר שהרכב בעל תיבת הילוכים רובוטית!

מצטער שההודעה כל כך ארוכה...

תודה רבה לכולכם!!

פורסם

אין מה להסס. זו קנייה מצויינת ומשתלמת.

הפיאט גרנדה פונטו הרובוטית באמת מאוד חסכונית בדלק ואמינה בהחלט.

שימי לב רק לטפל בזמן במוסכים מורשים של פיאט ולהשתמש בנוזל קירור מקורי פראפלו בלבד.

פורסם

ראשית כל תודה רבה לכולכם...

שנית אני הנהג היחיד שהולך לנהוג בו ואני אעשה כ80 ומשהו ק"מ ביום בנסיעה הלוך וחזור מהעבודה.

בכל אופן אני חושב שאני אכן אלך על העיסקה הזו ולא אבזבז עוד כמה עשרות אלפי שקלים על רכב חדש.

תודה רבה על עזרתכם!!!

פורסם

יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין DYNEMIC לACTIVE PLUS בשנתון 2008

האם הרכב הנ"ל אמור להיות זול יותר אם הוא ACTIVE PLUS ולא DYNAMIC

ואם כן אז בכמה הוא אמור להיות זול יותר?

• תוכן חדש...