Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי עשיתי תאונה וזאת ההשתתפות העצמית שדורשים ממני - התיקון רציני (מעל 6000 ש"ח) אבל אני עדיין תוהה אם זו השתתפות עצמית סבירה.

פורסם

לא קראת את הפוליסה שלך לפני שעשית (או לפחות במהלך) את הביטוח?

מה גילך?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הממ, נדמה לי שזה קצת גבוהה למעל גיל 24, אם אני לא טועה זה אמור להיות בכיוון ה1000 ש"ח.

אבל מה אני יודע, אני מבוטח אצלם כעובד מדינה (500 ש"ח השתתפות עצמית). 8)

פורסם

בשירביט ההשתתפות עצמית יחסית גבוהה, אך הפרמיה נמוכה.

זה משתלם אם אינך עושה תאונה!

הם הציעו לי לפני כמה חודשים ביטוח מקיף ל HGT ב 1836 ש"ח, והשתתפות עצמית של 1600 ש"ח.

פורסם
בשירביט ההשתתפות עצמית יחסית גבוהה, אך הפרמיה נמוכה.

זה משתלם אם אינך עושה תאונה!

אוי כמה שגרמת לי לצחוק עכשיו! :lol::lol::lol:

בכל מקרה, אנחנו היינו מבוטחים בשירביט בתור עובדי מדינה, כשהיינו צריכים אותם השתתפות עצמית עלתה 900 ש"ח. ואגב, הם נבלות. הייתי מתרחק מהם כמו מנרקומן עם איידס שרודף אחריך עם מזרק מלא דם.

גם אם אתה "לא נוהג לעשות תאונות" (:lol::lol::lol::lol:) כמו שנאמר פה, הפעם האחת והיחידה ההיא שייכנס בך מישהו מהצד/אחורה, תגרום לך לסבול מאוד מהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם אני שמעתי דברים רעים עליהם, לבסוף בחרתי בביטוח דרך שלמה SIXT. קצת יותר יקר ( 2100 ש"ח ) אך השתתפות עצמית סבירה.( 800 ש"ח בערך ).

וזה כולל תביעת רכוש ( טוטאלוסט ) מלפני שנתיים וחצי ( ראה הודעות ישנות שלי - "מפגש עם אוטובוס" ).

פורסם
שירביט ידועה בתור חברת ביטוח מצויינת כל עוד אתה לא נזקק לשירותיה...

אני דווקא נזקקתי לשירותיה פעמיים, השירות היה מעולה.

כן כן, גם לי היה קשה להאמין אבל פעמיים הם סיפקו את הסחורה.

במיוחד כשבאחת הפעמים הצד הפוגע היה רכב של חברת השכרה וזה ידוע שהם בדרך כלל פועלים בשיטת מצליח.

העו"ד של שירביט הצליחה לקבל מהם תשלום מלא ובזמן קצר.

פורסם
1700 ש"ח במוסך הסדר ? או במוסך אחר ?

אם זה במוסך הסדר, לענ"ד זה גבוה.

.

מוסך הסדר.

טוב לאור מה שכול האנשים אומרים ההשתתפות העצמית הגבוהה היא עקב הפרמיה הנמוכה (3200).

פורסם

בחברת הביטוח שלי אני משלם 450 ש"ח השתתפות למוסך הסדר וקצת יותר מכפול עבור לא הסדר.

הצעה אחרת שקיבלתי הייתה זולה במעט במקיף והשתתפות של 750 שקל.

גם הפרימייה נורמלית לגמרי.

פורסם

גם אני דרך העובדי מדינה, אם זה המחירים של מחוצה לזה זה ממש טוב הביטוח עובדי מדינה, עשיתי לאמא תאונה באוטו, כנף ימנית מעוכה לגמרי, בקליה ימנית שבורה, שפשוף רציני בטמבון הקדמי, שריטה לאורך כל הרכב+הפחח לקח עליו לתקן שפשוף שנגרם על עמוד של חנייה באותו הצד של האוטו, עלה לנו 800 שקל השתתפות עצמית(עלות התיקון-6800 שקל).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לצערי הייתי בשירביט פעם ראשונה ופעם אחרונה, אחרי תאונה שלא באשמתי יצא המרדף לפקסים, בערך חודש וחצי כל יום לא קיבלנו תשלח שוב, אני איתם על הקו ושואל קיבלתם אומרים כן ומאבדים שלח שוב.

לא עוזר גם לקחת שמות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...