Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מס הכנסה החליט לשנות החל מה 1.1.2010 את שיטת הדיווח לחברות מעל למחזור של 4 מליון ש"ח בשנה לדיווח אלקטרוני כשאת סחר החוץ הוא רוצה בצורה מסויימת שתוכנת החשבשבת בדוס שבה אני עובד לא יכולה לתת.

מבחינתי הדבר אומר החלפת מחשבים ותוכנה (יש לי 2 תחנות מודרניות של מחשבי 485, 2 תחנות 286 ושתי תחנות של מחשבים חדישים. לא נראה לי ש286 או 485 יריצו חלונות למרות שמיקרוסופט טוענים שחלונות 7 רצה טוב גם על מחשבים חלשים).

מבחינת תוכנות זה או חשבשבת לחלונות (תוכנה כבדה מבחינת דרישות מחשוב) או פיננסית כשמדובר על הנה"חש וניהול מלאי.

יש המלצות/הארות/אזהרות/פתרונות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, היום מחשב שמריץ חשבשבת לחלונות זה כל מכונה. יש גם ב 1500 ש"ח.

מה שאתה עובד איתו היום זה מוזיאון למחשוב, ממליץ שתקנה מחשבים חדשים ותעבור לחשבשבת חלונות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הסיבה שאני מעדיף את הגרוטאות היא שלא גונבים אותם.

ברור לי שאני הולך להחליף הכל כולל תוכנה (ויתרנו על חוזה שירות עם חשבשבת לפני יותר מ 8 שנים כך שכבר חסכנו את עלות התוכנה) והשאלה היא אם עדיף להישאר עם חשבשבת (שיש לה עבורי יתרונות בתחום התמיכה) וא להחליף תוכנה.

פורסם
הסיבה שאני מעדיף את הגרוטאות היא שלא גונבים אותם.

הגנבים בודקים מה יש בתוך המארז?

אם המסכים שלך ישארו ישנים אז כך זה גם ייראה כלפי חוץ.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

שי - אל תעבור לחשבשבת חלונות.

תוכנה כבדה גרועה ודורשת שרת SQL יעודי.

כמה תחנות עובדות עם חשבשבת? העבודה רשתית?

אני מאמין שלחשבשבת יש פתרון לזה כמו בשנה שעברה כשהיה שינוי

פורסם

זהו שאין לגירסת הדוס (אחי איש פיתוח שם) ועוד סיבה שנשארנו עם גירסת הדוס היא יציבות המערכת וההמלצה שלו.

עובדים ברשת 5 תחנות (רשת NT שרצה עם פנטיום 75 ומספיקה עד מעל לראש).

את פיננסית אני כלל לא מכיר.

פורסם

אתה רציני?

אז מה יעשו כל אלפי הלקוחות שלהם??

הם לא יכולים לדחוף לכולם את גרסת החלונות הדפוקה שלהם..

• תוכן חדש...