Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר אני משחרר תושבות מנוע הבחור בודק אכן ביחס מזלזל ומנסה בכל הכח להכשיל אחרי שלא ויתרתי לו בכמה סוגיות שהעלה בקשר לחלק ולחשבונית פתאום החליט שבחשבונית שולם על חלק אחד ואני הבאתי שתי מוצרים הסברתי לו שזה תושבות מנוע ולא תושב מנוע זה מתחיל בשניים ומבחינת כל מוכר זה חלק אחד הוא התעצבן עוד יותר קישקש מה שקשקש על הפתק שלח אותי בחזרה לפקידה זו בדקה במחשב לפי החשבונית שחררה לי אותם ללא מכס.

מעצבן בטירוף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 306
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום.

נו אחרי כול הצרות קיבלתי סוף סוף את החלקים מחברת רולס באנגליה ואני יכול להמשיך.

אם אני ממשיך אתם נהנים :-D.

והיום,,,, נספר על מערכת הבלמים על קצה המזלג.

ברולס מערכת הבלמים מיוחדת במינה וומסובכת הכולשקשוקקקקקקקקה

צריך ביצים של פיל מברזל כשאי להכנס להרפתקאה כזו.

המערכת דומה בעקרון למערכת של סיטרואן אבל הרבה יותר טובה ואמינה.

המערכת ההידראולית שולטת על הבלמים וכן על גובה הרכב בעזרת מיתלים הידראולית אם הרבה פטנטים הסבר בפעם אחרת.

היום קצת על הבלמים.

בכללי מערכת ההידראולית והבלמים הרוסה עד היסוד נזק עצום עקב שימוש בנוזל בלמים לא מתאים. לרולס רויס יש נוזל בלמים יחודי מיוצר עבור רולס ומתאים רק לרולס רויס. תראו תמונות בהמשך.

כול המערכת ההידראולית והבלמים נרקבה הצינורות פלדה חוררו מבפנים החוצה.

אין לי ברירה אלה לשחזר וליצר את כול צנרת הפלדה מחדש ומדובר בסיפור מהתחת. המתינו ותראו למה התכון המשורר כאשר אמר תחת!

כמו כן יש ברכב "רק" 17 צינורות גמישים כאשר ברכב רגיל יש בדרך כלל 4 צינורות גמישים לגלגלים.

בתמונות נוכל לראות שיפוץ האקומולטורים בעזרתו הענקית של ראובן נזרי וראובן נזרי גוניור {העתק של האבא רק יותר חתיך}הכוונה לבן שלו.

כמו כן זו הזדמנות להודות לראובן ניזרי ולאלי וחן פרחי על עזרתם המדהימה!!!

האקומולטורים בעברית צחה "מצבר לחץ" משמש כמגבר לחץ לבלמים כאשר האקומולטור ממולא בחנקן נוזלי בלחץ של 1000PSI

או 70 אט' כאשר מנעים את המנוע יש שתי משאבות לחץ שמן לנוזל הבלמים שמרמים את הלחץ תוך 5 שניות מה 1000PSI לה 4200PSI לחץ אדיר. רוושת הבלמים שולטת על שסטום מיסכן ששולח פקודה למערכת הבלמים והאקומולטורים מפעלים את הבלמים.

אין משאבה מרכזית ובוסטר כמו בכול המכוניות הדוושת בלמים למעשה סלקטור הידראולי.היתרון בנגיעה באצבע הרכב עוצר מידי והוא רק שוקל 3 טון.

בתמונות תוכלו לראות את הרכבת הקאליפרים המשופצים + הצלחות בילום + דסקיות בלם + יצור והרכבת צנרת פלדה חדשה וצינורות גמישים. המשחה הזהובה זו מישחה זהב אמיתית מעורבת אם גרפית למניעת ציפצופי תהודה מהבלמים. על תדאגו עולה המשחה ים כסף.

בברכה בני ל.

אהההה אגב תהנו מהתמונות :lol:

CIMG8636.JPG

CIMG8638.JPG

CIMG8691.JPG

CIMG8712.JPG

CIMG9103.JPG

CIMG9107.JPG

CIMG9109.JPG

CIMG9369.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ,שוב כול הכבוד ,פרויקט פרויקט.תגיד לי בבקשה ,אתה משפץ את כול ההידראוליקה,אולי יש אפשרות להחליף לשמן (החלפת אטמים)יותר נפוץ.או תחליפי ויותר זול(אגב יש שמן הידראולי על בסיס מים).ולא ראיתי אלומיניום על המלחצים.

פורסם

בי ,

מדהים ,

לא ציפיתי למשהו פחות מזה :-)

וההסברים , חלק חשוב בפני עצמו , שהרי אין לנו ניסיון כל כך ברולסרויס .. חה חה

כל הכבוד !

תמשיך וגם אנחנו ללמוד ולהנות .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בני,

הגיע הזמן לספר את האמת.

בסך הכל אתה מפרק את החלקים הישנים, החלודים, מספר לנו סיפורים שזה מיוחד לכונפה שלך ואז מרכיב חלקים אחרים, חדשים לגמרי, מתוצרת סין, עם צינורות שמישהו אחר עשה.... ככה יפה לרמות אנשים תמימים, שלא מבינים כלום ברכבים???? ועוד נתת לנו לאכול את השרמונטייה שלך, עם כל החלודה, מרוחה על עוגה קנויה....:wink::lol::lol::lol::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אה...אה...למה להעליב?? באמת דומה למערכת הבילום של הds-sm.

אני מתענין לדעת מה קוטר צינורות הפלדה של הנוזל ההידראולי, וכן איך אוטמים ברולס את ה"ניפלים".

ןזאת...מאחר ואם זה על דומה לסיטרואן, אז יש לי את המכשיר שעושה את הקצוות של הצינור.

שאפו על שיפוץ האקומולטור, איך דחסתם את החנקן?? יש שם שסתום??

בהצלחה

אריה- בעיקר סיטרואן, אבל לא רק

פורסם

מגניב :lol:

כמה שאלות,

האם המשחת זהב היא לא למעשה משחת נחושת ?

ממה ייצרת את הצינורות מתכת ? נחושת או ברזל ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מגניב :lol:

כמה שאלות,

האם המשחת זהב היא לא למעשה משחת נחושת ?

ממה ייצרת את הצינורות מתכת ? נחושת או ברזל ?

שלום.

מה יהיה? הרי הכול רשום.

המישחה היא כמו שצינתי מישחת זהב מעורבת אם גרפית {זהב משומש יד שניה מתוצרת סין חחח}

לגבי צנרת הבלמים אותו אחד שיעשה לך צנורות בלמים מנחושת צריך להכנס למאסר עולם על נסיון רצח!!!

הצנרת מפלדה יקרי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...