Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה אתמול באיילון AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי דרך איילון בשעות הלילה , בערך שעה שתיים . נתקעתי בפקק אדיר באיזור רוקח , לאחר שהגעתי לאיזור התאונה ראיתי R8 מרוסקת ולידה משאית גדולה מאלו שמובילות מכוניות מהנמל . במבט חטוף כמו כל ישראלי סקרן ראיתי שהאאודי קיבלה מכה בחזית , ככל הנראה נכנסה מתחת למשאית או משהו כזה .

מחזה שאי אפשר לתאר. האאודי הזאת , יצירת מופת מפורקת לחתיכות .

מאחל לנהג כל טוב והרבה בריאות ....

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר קבעתם שהוא עשה משהו מטופש? להזכירכם, לא נוסעים לבד על הכביש.

נסו לחשוב איך הייתם מרגישים במקומו. כולם אוהבים מכוניות אז תגלו קצת רגישות.

ולגבי "R8 חדשה" חברות הביטוח לא משלמות כל כך מהר. עכשיו יתחיל "המירוץ לטוטאל לוסט".

פורסם

נסו לחשוב איך הייתם מרגישים במקומו

הייתי יוצא ואומר אלף פעם תודה על זה שאני חי, ושילך האוטו לאזעזל...

:roll:

פורסם

כן, אתה צודק, רוב הסיכויים שהמשאית בלמה בהיסטריה על איילון תוך כדי החלקות בלתי נשלטות ישר לתוך הנתיב של ה-R8. זה הרבה יותר הגיוני, למשל, מהרעיון שהנהג של ה-R8 החליט שאיילון בשתיים בלילה הוא מגרש המשחקים שלו, נסע 200 קמ"ש בזיגזגים בין המכוניות והתרסק אל אחורייה של משאית גדולה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

SRONIS- אל תשכח שגם אתה מחזיק במכונית ספורט (לא R8 אבל יש כאלה שR8 ומיאטה בשבילם זה אותו דבר). אם חלילה וחס היית מעורב בתאונה, וישר כולם היו חושבים "הוא נסע מהר\בזגזג\ניסה לפתוח\מגיע לו בעוד כל פשעך היה לנסוע כמו שצריך ולשמוע את התוכנית של נתיבה בר יהודה ברשת ג לעת ליל. מה אז היית אומר ?

היום זה הוא מחר זה (חלילה) אני או אתה.

פורסם

בקרוב "למכירה R8 עם מכות פח, מוכן להחלפה על איביזה ספורט\טרקטורון".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
SRONIS- אל תשכח שגם אתה מחזיק במכונית ספורט (לא R8 אבל יש כאלה שR8 ומיאטה בשבילם זה אותו דבר). אם חלילה וחס היית מעורב בתאונה, וישר כולם היו חושבים "הוא נסע מהר\בזגזג\ניסה לפתוח\מגיע לו בעוד כל פשעך היה לנסוע כמו שצריך ולשמוע את התוכנית של נתיבה בר יהודה ברשת ג לעת ליל. מה אז היית אומר ?

היום זה הוא מחר זה (חלילה) אני או אתה.

מגיע לו? אני לא אמרתי מגיע לו. מבחינתי, כל עוד הוא לא סיכן אף אחד אחר בנהיגתו, הוא מסכן שסבל מחוסר מזל. וזה לא משנה אם הוא נוהג ב-R8, מיאטה, או פיאסטה 88'.

כל שציינתי הוא, שמכונית כזו עשויה לגרום לך לעשות שטויות הרבה יותר בקלות מפיאסטה 88', מזדה 3 או מזדה מיאטה. במיוחד כשלידך נוסעת גם פורשה ומה-זה בא לך להראות לה מאיפה ארבעת העיגולים משתינים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא אמרתי שאמרת מגיע לו אבל זאת המחשבה האינסטנקטיבית של אנשים כאשר הם חושבים שזה אשמת הנהג.

כל מה שאמרת בתיאוריה. כן גורם לנהג לא גורם לנהג. עדיין אף אחד לא יודע מה היה שם ומוקדם להאשים את הנהגים במירוץ וכו.

פורסם

שימחה לאיד, זו תופעה ישראלית נפוצה.

מאחר ואני חבר של בעל ה R8, אבקש מכם קצת כבוד, וכל אותן תגובות של סוג הרכב, ו"רייסים" באיילון, לא היו או נבראו בסיפור הזה.

"זה רק פח" הכי חשוב שהם יצאו מהתאונה בשלום.

נסיעה באיילון , בלילה, וכניסה לתוך שלולית גדולה, עלולה לגרום לכל אחד מכם לאבד את הרכב.

שיהיה לכם סופ"ש נעים וחמים

תמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...