Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חב שהסוס לא לקח איתו את הנהג.

חבל שאנשים לא מסתכלים לאן הם נוסעים ומה עומד להכנס להם נתיב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

תגידי את בסדר?

ואם הסוס התפרץ לכביש?

היחיד שצריך להאשים הוא בעליו של הסוס, אבל ברור שלא יעשו לו כלום (כולה כמעט הרג כמה אנשים).

פורסם

אתה יודע כמה ילדים הייתי אמורה לדרוס לפי המשפט שלך?

כשרואים משהו רץ לכיוון הכביש חובה להגיב.

זה לא פותר את הבעלים של הסוס, אבל הנהג חייב לראות לקראת מה הוא נוסע.

להסתכל אך ורק קדימה זה לא מספיק, חייבים לראות גם את הצדדים, תאמין לי שהייתי מספיק במצבים של סוסים וחמורים מתפרצים לכביש.

פורסם

את יודעת, סוס "טיפה" יותר מהיר מילד (והם בדר"כ לא רצים על כבישים בין עירוניים).

אני היתי עד לבריחה של סוס מ 3 ילדים ערבים, במהירות שבה הסוס התפרץ לכביש גם שומאכר לא היה מצליח לצפות ולהגיב למצב.

אני איתך שחובה על כל נהג להיות מודע לכביש, להיות מרוכז, לצפות ולהגיב למצבים בכביש אבל מפה ועד האיחולים שלך לנהג :shock:..

מקווה שאם יקרה לך משהו דומה (חס וחלילה), לא תתקלי בתגובות כמו שלך.

פורסם

זאת מכה - מכת הגמלים, סוסים וחמורים - המתפרצים בכבישי הדרום.

נטלי, בואי נסכים שסוס זה לא ילד - וצריך להיות עיוור בשביל שלא לראותו.

בואי גם נסכים שסוס "קצת" יותר זריז מילד בתגובותיו.

לא היינו שם ואנחנו לא יודעים בדיוק מה קרה ואין צורך לקפוץ ולשפוט את הנהג.

סוס צריך להיות בחווה/קשור/Whatver - הוא לא צריך להגיע לכביש ולסכן את הנוסעים בו.

המקרה הזה יכל להגמר אחרת וטוב שהוא נגמר איך שהוא נגמר ואיחולי החלמה מהירים לנהג הפצוע.

העובדה שאת אוהבת ומתעסקת עם סוסים - לא צריכה לעוור אותך ולא צריך לגרום לך להגיד משפט מיותר כמו "חבל שהסוס לא לקח איתו את הנהג" - זה מיותר לחלוטין.

מדוע לאחל לאדם (תמים או לא) מוות?

את לא היית רוצה להיות במקומו של הנהג וקשה לשפוט את הנהג מפני שאנחנו פשוט לא יודעים מה קרה שם בדיוק - כפי שציינתי.

עם כל הצער שבדבר (ולמרות שאיני מחובבי הסוסים) - מוות החיה על פני מוות האדם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקי, הגזמתי עם המשפט הראשון.

אבל בתור אחת שיוצאת הרבה לטיולים על הסוס ולעיתים צריכה לחצות כבישים או ללכת ליד, אני יודעת בדיוק איך רוב האנשים מתיחסים אלינו.

ב90 אחוז המהקרים, התאונות האלה יכלו להמנע.

זה סוס, רואים אותו רץ אל הכביש, פשוט רוב האנשים לא מאמינים שהוא באמת יתפרץ אל הכביש.

בדיוק לפני שבוע ראיתי ילד רץ על המדרכה, באופן מאוד רגיל ולא מכוון בכלל לכביש.

איכשהו זהיתי את ההעלמות שלו ודפקתי ברקס חירום (אחרי בדיקה שאף אחד לא מאחורי) ואז הילד התפרץ אל הכביש.

האמא הייתה בהלם מוחלט, הפריד בין האוטו לראש הילד רק מטר וחצי.

פורסם

לפני שאתם סתם זורקים דברים באוויר, במקרה הייתי במקום התאונה כמה דקות אחרי שזה קרה, ואני גם איכשהו מכיר את הבן אדם. מדובר על שתי סוסים שברחו ממושב סמוך למקום התאונה, אחד הסוסים התפרץ לכביש ונכנס בקנגו. הנהג סיפר שלא היה לא מה לעשות וכמה שהוא בלם כלום לא עזר והכל קרה בשניות. זה פשוט מזעזע לראות את זה, צריך לראות את זה במציאות כדי להבין מה קרה. ומה שהכי מדהים שהנהג יצא עם שריטות קלות ובלי נזק בכלל. זה כאילו הקנגו עשוי מקרטון(הוא לא כזה חזק, אבל בכל זאת) והצורה שהסוס קיבל בכלל היה מגעיל לראות את זה.

פורסם

להרים את הסוס עם לולאה, הכרוכה סביב צווארו, למרות היותו מת, היא מעשה לא לגיטימי, לפי דעתי.

לאחר צפייה בתמונות, ממש כאב לי הלב ולפי דעתי הרמה של בע"ח מצווארו, בין אם הוא חי או לא, זהו מעשה לא אנושי.

פורסם

ככה משפרים רכבים היום, מה לא ידעתם?

10733_278656395530_789570530_9187354_6828869_n.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

זה דגם פורד מוסטנג במקרה?:roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

דבר ראשון מזל שלא היו הרוגים (בני אדם).

דבר שני הזדעזתי כשראיתי את התמונות שמוציאים את הסוס מהרכב...פשוט מגעיל. גם אם הוא מת, אי אפשר להוציא ותו בצורה יפה?

• אחראי פורום
פורסם

תמונות מזעזעות. לא כל דבר צריך להעלות לרשת, במיוחד לא באתר חדשותי.

לצערי האתר הטיפשי הזה מזמן נהיה פורנו של תאונות ודאחקות בין פאראמדיקים.

ממש עצוב וקשה לראות את ההתעללות בגופת הסוס, אי אפשר להרים מהגוף?!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רואים שזה שדה פתוח, אם הנהג היה פחות עילג ומפגר והיה קצת מודע לסביבה הוא היה קולט סוס רץ, בדיוק כמו שאני קולט עדר כבשים ממרחק או לטאה באמצע הלילה על הכביש ועושה הכל כדי לא לפגוע בה! (מקרה שקרה לי היום עם הלטאה)

איך אפשר לא להבחין בחיה גדולה כזו שרצה לה?! חייב אוטומאטית להוריד מהירות ולהיזהר!

הנהג פשוט מפגר לדעתי, ואני נורא כועס עליו. התמונות מאוד קשות, כל כך חבל לי על הסוס המסכן.

ומי שאמר פה שהסוס אשם... בחייאת, לא רוצה להישמע ירוק מדי כי אני ממש לא, אבל האדם הוא זה שהתפרץ לאזורי המחייה של בעלי החיים, והוא צריך להיות אחראי וזהיר, ולא עילג ברמות כמו הנהג העיוור הזה.

סליחה על השפה, אבל זה פשוט מקומם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...