Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חב שהסוס לא לקח איתו את הנהג.

חבל שאנשים לא מסתכלים לאן הם נוסעים ומה עומד להכנס להם נתיב.

תתביישי לך!

התקרית קרתה כי הסוס התפרע והשתולל ודהר לכיוון הרכב והוא נרדס!

בנס היה הנהג לבדו ברכב והוא יצא מזה ללא כל פגע וככה את מדברת?

שלומי.

פורסם
תתביישי לך!

+1

איך את מעזה להגיד דברים כאלה, אמנם אני אוהב חיות אך אי אפשר להשוות בין חייים של בע'ח לבין חייו של אדם!

לאדם הזה יכול להיות משפחה וילדים, איך את מעזה להגיד משפט כ'כ קר כזה?

את לא יודעת מה קרה, וגם לא אף אחד פה, יכולות להיות הרבה סיבות למה הנהג לא ראה את הסוס ולאו דווקא כי הוא עיוור וכו וכו.

אני אוהב חיות באמת מכל הסוגים ולא יכול לראות אותם נפגעים והתמונות היו אכן קשות מאוד, אבל מפה ולהגיד שחבל שהנהג לא נפטר מרחק של שמיים וארץ!

לכל אלה ששואלים מדוע הרימו את הסוס מהראש קראתי תגובה שאומרת כי הם לא רצו להרים אותו מהגוף מחשש שיקרע (יש קרע גדול באמצע הגוף).

פורסם

לא הסוס ולא הנהג אשם. מי שאשם זה הבעלים של הסוס(ולפי מה שהנבתי ניסו לגנוב את הסוסים והגנבים ברחו באמצע והשאירו את הסוסים בחוץ) שלא היה אחראי מספיק על הסוסים שלו. ובקשר לזה שהנהג אשם והוא היה צריך להוריד מהירות להיזהר וכו', לא הייתה לו אפשרות. הוא סיפר שהוא נסע על 90-100 והסוס פשוט דהר לכביש ולא הסתכל, באותו רגע הוא אמר שהוא עומד למות. אז להגיד שהנהג אשם זה לא נכון

פורסם

הנהג יכל להיות מודע לסביבה ולא להסתכל ישירות לכביש בלבד. רואים שהכביש היה באזור פתוח כך שכן ניתן היה לראות.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
תתביישי לך!

היא התנצלה , מודה ועוזב ירוחם .

אני מאמין שלא היו הרבה דרכים להוציא אותו מהאוטו , ולפעמים אין ברירה אלא להתייחס למשהו שחי פעם כחפץ כדי לפנות אותו ממקום המוות , רק שינהגו כמו בבני אדם ולא יפרסמו לנו את התמונות האלה .

לצערי יצר לי לפנות גופות בעלי חיים ולא רק ...

לפעמים זה ממש עבודה למכונאי , ובאמת שאין סיבה לפרסם תמונות כאלה, אין שום סיבה שמי שלא עוסק במאלכה יאלץ לראות תמונה של זה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
חב שהסוס לא לקח איתו את הנהג.

חבל שאנשים לא מסתכלים לאן הם נוסעים ומה עומד להכנס להם נתיב.

ההודעה שלך פשוט בושה שאי אפשר לתאר ואני מקווה שאתה מבין למה.

• תוכן חדש...