Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה שמתי לב שהמצמד ברכבי התחיל להחליק , זה קרה שהרכב היה מלא ואני בעלייה , שם הילוך ראשון מרים רגל מהקלץ' ונותן המון גז והרכב מתדרדר אחורה , חשבתי שהרכב נכבה , אבל להפעתי הוא עדיין מותנע , נסיתי שוב ללא הצלחה , עד שחזרתי ברוורס למצב שבו הרכב לא בעליה , ובשוונג אחד עליתי את העליה .

בעליות קטנות הדבר מצריך להעלות מאוד את הסל"ד עד שהרכב נע , בכבישים ישרים זה לא מורגש.

אני מבקש מאלה שהחליפו לבד את הקלץ' בדגם זה של פג'ו או דגמים זהים לתת הערות והארות בקשר להחלפה זו.

ברצוני לציין שאין ברשותי ידית מומנט , האם הדבר חיוני לסגור במומנט מסוים את ברגי פלטת הלחץ ? אפשר בלי ? עם רגש:-D

עד כמה הדבר חיוני לפרק את הפליי ויל ולהחליף את מחזיר השמן שמאחוריו . אני מעדיף לא לגעת בזה. "כל עוד זה עובד אז לא לגעת:wink:"

מחזירי שמן של הציריות אני מחליף ,וגם מחליף שמן גיר, מיסב לחץ דיסק ופלטת לחץ של VALEO .

אני לא רוצה להתחיל לעבוד בלי הספר ,למרות שכבר יש לי את הידע לעשות לבד , אני רוצה לעבוד צמוד לספר כדי לא לפספס משהו .

אני מבקש ממי שיש לו את ספר היינס של 205 שיסרוק לי את הדפים בפרק החמישי שמחקו מהספר הסרוק שהורדתי מהאינטרנט, הפרק שמדבר על מערכת הגיר ומרכיביו.

תודה לכל העוזרים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

בהחלט אחד הפרוייקטים הכי יפים שראיתי עד כה , אגב שראיתי את הפרוייקט של חנן , התגבר בי הרצון לעשות את זה לבד. אני תמיד עוקב אחרי הפרוייקטים שלו גם פה וגם בג'פלוג , למרות שאני לא חובב ג'יפים , אבל אני אוהב הקטע של DIY .

את רוב הפרוייקטים של חנן קראתי, בחור מקצוען עם ידיים טובות. יישר כח .

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלא תעיז לתת לגיר להישען על ההילוך הישיר ללא תמיכה.

אני ביצעתי ללא כלי למירכוז. אחד יעזור ויקל עליך.

תבין את כל השלבים לפני שאתה מתחיל.

צור קשר בפרטי ותתקשר אלי אני יעזור לך להכין רשימה מדוייקת של השלבים.

בהצלחה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תודה רבה לך איתי ,

שלחתי לך ה"פ .

אני יעבוד לפי הספר ,ומתי שאני מחליט להתחיל לעבוד על הקלאץ' אני אהיה איתך בקשר טלפוני לקבלת הסבר .

שבוע טוב שיהיה לך.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...