Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי פורד פיאסטה דינאמיק 98.... והנעילה שלה היא לכל דלת בניפרד ( בקיצור אין נעילה מרכזית ) כמה בערך אמור לעלות לי נעילה מרכזית + שלט..... ואם אני מוסיף לזה אזעקה מה זה אומר מבחינת העלות.... ואם זה שווה בכלל כי חבר אמר לי בגלל שזה לא הגיע ככה עם הרכב זה מתקלקל מהר וכל פעם נהרס ויוצר בעיות ( יש מצב שהוא סתם לא מבין לכן אני שואל אותכם :) )

תודה....

פורסם

יש גם בהרבה פחות, הכל תלוי בטיב ובמקום בו אתה מתקין.

תעשה סקר שוק לגבי מקומות + דגמים ותעלה את התוצאות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תעשה חיפוש בפורום דיברו על זה המון חבל לפתוח את זה שוב.

השאלה אם אתה עושה את ההתקנה לבד או שכבר הולך למתקין? ההפרש הוא פי 2

מה שכן לפי דעתי לא כדאי לך להשקיע סכומי עתק כמו שאמרו כאן זה חצי מהערך של הרכב.. חבל

אני קניתי קיט נעילה מרכזית עם שלט ב 250 ש"ח התקנתי לבד וזהו..

יש דברים אחרים להשקיע בהם בסכומים כאלו שהם יותר קריטיים לבטיחות כמו: צמיגים, בלמים, בולמי זעזועים, ועוד ועוד..

בהצלחה.. 

פורסם

עופר, מכיוון שאתה חיפאי מתעלק על השרשור, איפה מצאת סט במחיר כזה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
סט נעילה מרכזית + 2 שלטים עולה 230 שקלים (נכון לשבוע שעבר).

התקנה עולה 300 שקלים נוספים (לא תודה. התקנתי לבד 8))

איפה אפשר לקנות את הסט?

Rover 620 140BHP

פורסם

וואלה, אני עובר שם לעיתים רחוקות ומהרהר לעצמי האם המקום בעל מחירים טובים כדי לקנות חלקים או לא.

המיקום שלו וגודל החנות נראים לי כזו שלא אמצא בפנים מוצרים זולים, כנראה שהתבדיתי.

אכנס בהזדמנות לבדוק. תודה על הטיפ.

בדרך כלל קונה חלקים ברח' יפו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נראה סטנדרטי, קל לחבר את החיבורים (פשוט, צבע לצבע) אבל אתה תצטרך להשקיע בדלת עצמה לבדוק מהי הנקודה הכי טובה להתקין את המנוע כי לא תמיד הוא יכול לעמוד טוב, מידי פעם הכיסוי הפנימי (הריפוד) לא יושב טוב אם לא התקנת במקום נכון. אבל אתה חוסך עלויות של מאות שקלים.

תכין לך כמה שעות פנויות, מברגה, ברגים קודחים ומים. רצוי גם בית פיוז ופיוז למח (של הנעילה, לא שלך :-P ) זה עוד כמה שקלים.

פורסם

מבחינת הצד החשמלי, אין צורך ביותר מדי ידע. העסק די פשוט.

רוב העבודה היא ההרכבה עצמה או ליתר דיוק (כמו שרשם הבחור מעליי) מציאת הנקודה האופטימלית לחיבור המנועים.

פורסם

אז בעיקרון אין בעיה לקנות את זה ולהרכיב בבית? רק צריך הרבה זמן פנוי?

אגב מישהו יכול להמליץ לי על נעילה מרכזית אחרת שאפשר לקנות באינטרנט בערך עד 350 שקל משהו כזה?

פורסם

אתה צריך זמן פנוי, ידיים טובות וידע בסיסי בחשמל. בכל זאת צריך לחבר את היחידה המרכזית למינוס ופלוס קבועים + לפני האיתות (במידה ואתה מעוניין. אני ויתרתי על זה).

• תוכן חדש...