Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hifonics HFI12D4 - למה כזה זול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמוכרים את הסאב הזה בהרבה חנויות באינטרנט בסביבות ה300 שקלים. עד כמה שאני יודע Hifonics היא חברה טובה ולא זבל סיני.. אז השאלה היא האם זה סאב טוב יחסית או שזה דגם שהוא מאוד מאוד ברמת כניסה?

בתכלס סאבים לרכב שמעתי בעיקר בביקורות :lol: אז אפשר למשל להשוות את הHifonics הזה לרוקפורד P2 שהביקורות עליו טובות, או שיותר בכיוון של פיוניר או P1?

הדרישות שלי מסאב הם שיהיה מדוייק יחסית ולא ימרח או יעשה הרבה רוח בלי ריסון, שישתלב יפה במוזיקה אלקטרונית מהירה :lol:. אני לא רוצה להרעיד את השכונה. (להפיך, אני מעדיף שאף אחד לא ידע שיש לי סאב) וכמובן צריך שיתאים למגבר- התנגדות סופית 4 אום וWRMS של 200 עד 300. ודרישה אחרונה שיתאים לתיבה אטומה וקטנה יחסית.

התקציב הוא עד 800₪ חדש או יד שנייה, כולל התיבה. אז אם יש הצעה לסאב אחר או אם מישהו מוכר סאב מתאים יד שנייה אני ישמח לשמוע

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מישהו בכל זאת שמע את הסאב? הוא פחות או יותר סאב נחמד וטוב שעושה את העבודה ולא יגרום לי לרצות לכבות אותו וללכת לקנות משהו יקר?

ממה שכן מצאתי עליו באינטרנט אומרים שהוא טוב, אבל גם על סאבים של פיוניר וחברות סיניות אומרים את זה, אז אי אפשר לדעת.

פורסם

הסאב לדעתי הכי טוב להתקציב של 300-400שקל הוא יודע לעשות אחלה בום.

אם יש לך 800שקלים ואם אתה רוצה להוציא מהם את הטוב ביותר לך תישמע סאבים כמו ,HERTZ/ID/JL ועוד.

סאבים לא בוחרים בפורום אלה מכניסים לרכב ושומעים ומחליטים.

כול אחד מדבר מנסיון או פעמיים רבות בלי נסיון אז עדיף שתלך ותשמע באחד המפגשים.

מאיזה איזור אתה?

פורסם

אני מפתח תקווה

ראיתי שיש סרווין ווגה HED12 ב700 כולל התיבה

ההיפוניקס נגיד היה עולה 500 עם תיבה

נראה לי כבר שווה להשקיע בסרווין ווגה?

יש משהו של jl/hertz ברמת מחיר הזאת? לא נראה לי :roll: ובטח שלא ID

האפשרויות שלי הם ההיפוניקס, הקיקר עם ה150 RMS, הסרווין ווגה הזה, כל מני JBLים למינהם ורוקפורד P2. מה נחשב הכי טוב :lol:? אלא אם כן תגידו לי שאפשר ללכת לחנות ולבקש לשמוע אצלי באוטו את רוב האפשרויות בלי להתחייב (אין לי מושג אם אפשר, לא קניתי שום דבר בחנויות כאלה בחיים שלי, המגבר והקומפוננט מחו"ל למי שתועה) אז אני קונה בעיקר לפי המלצה.

בכל מקרה כרגע אין לי סאב ולא היה אף פעם ואני יהיה מרוצה מכל דבר, ההמלצה שלכם היא כדי שהסאב יהיה לי טוב גם בהמשך

פורסם

אכן הייתי קונה את זה בשמחה, בטח שבמחיר הזה, אבל עם המגבר שלי אני מעדיף לקנות סאב של עד מקסימום 300rms

בגישור המגבר שלי מוצא 220rms אם אני זוכר נכון.. נשמע סאב מרשים אבל אין לי מה לעשות איתו :-o

והוא גם בצפון בנוסף לזה

פורסם

ההרץ יקר מדיי ועוד תוסיף לזה תיבה ובכלל מגיעים ל+1000 שקל

יאללה נראה לי אני ילך על הסרווין ווגה, 700 שקל עם תיבה מקורית והמלצות.. רע זה בטח לא יהיה

דרך אגב חיפשתי באינטנרט איזהשהוא מידע על התיבה המקורית הזאת ולא מצאתי כלום, מה הנפח? פתוחה\סגורה? וכו.. אם למישהו יש מידע או תמונה אני ישמח מאוד

יש פה במקרה באיזור חנות שיהיה בה יותר זול מ700 (המחיר של זאפ) ?

תודה על כל העזרה

פורסם

לפי דעתי עדיף תיבה שאתה בונה בעצמך..

בכל מקרה לדעתי ההרץ לא יגיע ל1000 שח אתה יכול לשלוח קישור לאחת החנויות שמוכרות סאב כזה של hertz של ה300rms או של 250rms

עריכה: בדקתי את המחיר ואתה באמת תגיע ל1000 שח .

או שתקח אותו יד שניה או את הסרווין וגה:)

• תוכן חדש...