Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשי ירושלים - הצעת פשרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מהטבות הביטוח הלאומי נהנים מי שלא התכוונו שיהנו. אין מה לעשות, כשיורד גשם, הוא יורד על כולם.

לעיניין התקנות שמנית, היה שותף ואף מוביל, המועדון הישראלי לאופנועים קלאסיים, אשר הוקם בשנת 1979, ותרומתו לאספנות רבה.

לעיניין הגרירה והחניה, אתה יכול להיות רגוע, למיטב ידיעתי, ההנחות שציינת ניתנות לחברי מועדון החמש בלבד.

רן, אני מאוד מכבד את דעתך, כל אחד בוחר את המסלול שמתאים לו.

מכיוון שראיתי הרבה הצגות וסרטים בחיי, כך אני בחרתי וטוב לי שכך.

ברכות והמשך ערב נפלא

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דני - אני מעריך אותך מאד.

חברים זה מעל הכל.

אבל כל המהומה הזאת לא היתה נגרמת אם היו מוצאים פשרה ולא מנסים לנגח אחד את השני מלכתחילה.

שאלתי ואני שואל גם עכשיו - למה לא לשבת ביחד ולקבוע מקום מסוכם?

אייל,

תרשה לי לענות לך,

מועדון החמש אינו מעוניין בפשרות,

הם לא יושבים עם אף אחד,

הם מחליטים ומנחיתים.

הם הריבון הם השליט הכל יכול.

הבנת?

פורסם
רן, אני מאוד מכבד את דעתך, כל אחד בוחר את המסלול שמתאים לו.

מכיוון שראיתי הרבה הצגות וסרטים בחיי, כך אני בחרתי וטוב לי שכך.

ברכות והמשך ערב נפלא

גידי באמת חבל שאינך עוזב את דרך ההתנשאות, הזלזול והביטול הציני של כל מי שאינו חבר מועדון ו/או שותף לדעתך/דעות מועדון החמש.

המשך לראות סרטים והצגות, אין דבר טוב יותר מתרבות איכותית,

ערב נפלא גם לך,

רן.

פורסם
גידי באמת חבל שאינך עוזב את דרך ההתנשאות, הזלזול והביטול הציני של כל מי שאינו חבר מועדון ו/או שותף לדעתך/דעות מועדון החמש.

המשך לראות סרטים והצגות, אין דבר טוב יותר מתרבות איכותית,

ערב נפלא גם לך,

רן.

התנשאות? לדעתי לא הבנת, מילא.

ומשהו על הגברת:

פורסם
רן, זה ממש לא נכון ואני מוכן להיות הגשר, נסה אותי/אותנו.

גידי חברי,

(לכל התמהים, אינני מסכים עם דעותיו של גידי, אך מכבד אותה ואותו ורואה בו חבר)

איך תהיה הגשר כאשר אתה מצהיר כי אתה מייצג גוף אליטיסטי ותומך בהיותו כזה?

איך תוכל להיות כזה (גשר), כאשר אתה מגדיר אותנו הירושלמים, "עמך", יושבי גדר ובועטים?

בכל מקרה אתה יותר ממוזמן אלינו, לסתם ביקור, לביקור פיוס, לניסיון גישור מה שתחפוץ.

אני יכול להבטיח לך, שלא משנה הסיבה בה תבחר להגיע, תתקבל בחום ובכבוד השמור לחברים, כפי שאנו מקבלים את כולם.

ראה זאת כהזמנה אישית ואמיתית לך, לחבריך לסניף השרון ולכל אחד אחר שירצה להגיע, מבלי שיצטרך לותר על זהותו והשתייכותו ובלי קשר אליהן.

נתראה בשישי?

רן.

פורסם
גידי חברי,

(לכל התמהים, אינני מסכים עם דעותיו של גידי, אך מכבד אותה ואותו ורואה בו חבר)

איך תהיה הגשר כאשר אתה מצהיר כי אתה מייצג גוף אליטיסטי ותומך בהיותו כזה?

איך תוכל להיות כזה (גשר), כאשר אתה מגדיר אותנו הירושלמים, "עמך", יושבי גדר ובועטים?

בכל מקרה אתה יותר ממוזמן אלינו, לסתם ביקור, לביקור פיוס, לניסיון גישור מה שתחפוץ.

אני יכול להבטיח לך, שלא משנה הסיבה בה תבחר להגיע, תתקבל בחום ובכבוד השמור לחברים, כפי שאנו מקבלים את כולם.

ראה זאת כהזמנה אישית ואמיתית לך, לחבריך לסניף השרון ולכל אחד אחר שירצה להגיע, מבלי שיצטרך לותר על זהותו והשתייכותו ובלי קשר אליהן.

נתראה בשישי?

רן.

רן יקירי,

מעולם לא אמרתי שאתם עמך, האמן לי גדלתי בשכונה לא מפוארת ולא אכלתי בכפית של כסף - מקסימום פליז.

כך שמעמד סוציואקונומי מעולם לא היווה בעיה - ההיפך.

כשאמרתי מועדון אלטיסטי התכוונתי למועדון שמכתיב את כללי המשחק ומי שרוצה לחבור ולשחק על פי הכללים - מוזמן.

כל מועדון - הוא מועדון אליטיסיטי גם נשות ויצו נחשבות למועדון אלטיסיטי - וטוב שכך.

אשמח להגיע אליכם מיד לכשיתאפשר לי, אשמח גם לשתות בירה במחיצתכם, אולי אולי נצליח להבין טוב יותר אחד את השני,

אינני מתנשא ומעולם לא התנשאתי - האמן לי כולנו קורצנו מאותו החומר.

יש לי משפחה גדולה בירושלים (אחותי וכל השבט של גיסי)

ושוב תודה על ההזמנה

מבטיח להגיע לכשיתאפשר לי.

ומשהו על הגברת:

פורסם
ראובן אתה תמים, על איזה אינטרס שומר המועדון שלך?

האם אתה יודע מה דעת המועדון בעיניינם קיומיים?

האם אתה בטוח שוועד שמיצג 750 איש שומר על האינטרסים של כולם?

שאלת את עצמך מה יקרה אם המועדון יחליט לנסות ולבטל תקנה מסויימת שדווקא כן מתאימה לך?

גם אז הנאמנות למועדון עיוורת ולפני הכל?

אם כתוצאה ממעשה או מחדל של המועדון תינזק, מה אז?

חומר למחשבה-רן

כשקיבלתי אתמול את טופס הרישוי לשנה לג'וליה שלי הבנתי עד כמה אני מעריך את פועלו של המועדון אליו אני שייך.

לכל אורך תקופת היותי אספן מועדון החמש עשה לי ולתחביב שלי רק טוב. תקרא לזה "נאמנות עיוורת", אני קורא לזה הנאה צרופה ותמורה מלאה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
רנצ'וק זה לא ברור מספיק?

מייסדי מועדון ה 5 מודאגים מאד שמא הפישרים הקטנים והדלפונים, (אלו שאין להם כרטיס אשראי בין לאומי ולא מזמינים מכוניות קומפלט מאיביי אלא יושבים עם רתכת מברג וחתיכת פח ומשפצים את המכוניות שלהם) - יכנסו גם הם לממלכה ויפגעו באריסטוקרטיות שלה.

לכן אחרי כל כך הרבה שנים - ברגע שהסתמנה הפרעה בדמות כמה סוררים מירושלים - מיד הונחתה תשובה.

מי אתה יבחוש קטן שתפריע לבני המלכים? יש לך כולה חיפושית. זה לא רכב אספנות "נחשב".

סוסיתא? חה חה חה.

הטסה שלך לא מקורית? צא מכאן מייד.

זה כל כך לא נכון, כאחד שניתנה לו הזכות לפני 8 שנים לייסד יחד עם עוד 2 חברים את ''מועדון החיפושיות הארצי'',

האהבה שלנו לחיפושיות גדולה לאין שיעור, ישנם מספר לא מבוטל של חיפושיות במועדון אשר זוכות לכבוד גדול

(ראה המפגש הארצי האחרון בפארק ברמת גן).

יש במועדון עשרות אם לא מאות אנשים קשיי יום שהפרוטה לא מצוייה בכיסם שמשפצים ומרתכים

לבד ואפילו מקבלים עזרה וסיוע משאר חברי המועדון ואין להם כרטיס אשראי בין לאומי

אשר מעדיפים לוותר על מסעדה פעם בשנה ולשלם דמי חבר למועדון.

אתה מתבלבל, טועה ומטעה.

שוב סטיגמה ודעות קדומות. חבל!

ומשהו על הגברת:

פורסם

השתדלתי מאוד לא להיכנס לדיון הזה , אומנם יש לי הרבה מה לענות לגידי אך נוחכתי לראות שדיונים בפורום מעולם לא הביאו להבנה , לכן אני נמנע מהם .

רק רציתי לציין דבר אחד , אני עד שגידי עצמו רחוק מאוד מלזלזל בחיפושיות כאלו או אחרות , עד כמה שידוע לי כבר כמה שנים הוא עושה משהו רציני ועיקבי מאחורי הקלעים למען מועדון החיפושיות .

גידי לפי מה שפורסם פה בפורום ולפי הרגשתי הכללית , מועדון החמש מתנהג כפיל בחנות חרסינה , במיוחד בנוגע למפגש הירושלמי.

כמו בכל הדיונים בעבר , אני כרגיל לא חושב שיש לי זכות לבוא בטענות למועדון שאני לא חבר בו , אני רק קיבלתי שוב הוכחה שזה לא מועדון שאני רוצה להיות חבר בו .

מכיוון שלאור מצב החשבון העגום שלי אני לא קופץ לבירה שרן הבטיח לי , אז אם אתה עולה לשם ורוצה לאסוף טרמפיסט אני יותר מאשמח , נוכל גם בדרך לדון על שני המועדונים , בנחת בעליות לירושלים .

כל טוב

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
השתדלתי מאוד לא להיכנס לדיון הזה , אומנם יש לי הרבה מה לענות לגידי אך נוחכתי לראות שדיונים בפורום מעולם לא הביאו להבנה , לכן אני נמנע מהם .

רק רציתי לציין דבר אחד , אני עד שגידי עצמו רחוק מאוד מלזלזל בחיפושיות כאלו או אחרות , עד כמה שידוע לי כבר כמה שנים הוא עושה משהו רציני ועיקבי מאחורי הקלעים למען מועדון החיפושיות .

גידי לפי מה שפורסם פה בפורום ולפי הרגשתי הכללית , מועדון החמש מתנהג כפיל בחנות חרסינה , במיוחד בנוגע למפגש הירושלמי.

כמו בכל הדיונים בעבר , אני כרגיל לא חושב שיש לי זכות לבוא בטענות למועדון שאני לא חבר בו , אני רק קיבלתי שוב הוכחה שזה לא מועדון שאני רוצה להיות חבר בו .

מכיוון שלאור מצב החשבון העגום שלי אני לא קופץ לבירה שרן הבטיח לי , אז אם אתה עולה לשם ורוצה לאסוף טרמפיסט אני יותר מאשמח , נוכל גם בדרך לדון על שני המועדונים , בנחת בעליות לירושלים .

כל טוב

אומי

בשמחה, לא אשכח לעדכן אותך.

לילה טוב

גידי

ומשהו על הגברת:

פורסם
רן,

כיום מההישגים כולם נהנים, קרי התוצאה של הייצוג משרתת את האינטרסים של כלל

בעלי/חובבי רכבי האספנות בישראל, גם מי שאינו חבר.

ואני חייב למנות כמה הישגים: הטבה בביטוח חובה לרכב, הנחה משמעותית בביטוח צד ג'

מבחן רישוי פעם בשנה, הנחות גורפות לשרותי גרר, חצי מחיר לאיכסון רכב לתקופה ארוכה,

חשיפה תקשורתית רחבה ותרומה רבה למודעות הציבור ועוד ועוד...

זה קל, זה נוח, להינות מפירות העשייה ולא להיות שותף להשקייה ולקציר.

כמו בכל גוף אחר אפילו בוועד הבית, דעתי - מי שאינו משלם לא זכאי שינקו את מדרגות ביתו.

בוא וניקח דוגמא יותר קיצונית: גם מי שאינו משלם ארנונה - הזבל נאסף מפתח ביתו,

ברם, התוצאה הישירה - יותר דיירים ותושבים משלמים יותר ארנונה בגללו (תקן אותי אם אני טועה).

בואו שלמו 250 ש''ח לשנה והשפיעו מבפנים.

והאמן לי רן, זו לא גישה מתנשאת - זו גישה פרגמטית ומציאותית.

ערב נפלא

גם על הטעיות היו כולם משלמים אם מישהו לא היה מתעורר בדקה ה-91!

בשם המועדון להזכירך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כשקיבלתי אתמול את טופס הרישוי לשנה לג'וליה שלי הבנתי עד כמה אני מעריך את פועלו של המועדון אליו אני שייך.

לכל אורך תקופת היותי אספן מועדון החמש עשה לי ולתחביב שלי רק טוב. תקרא לזה "נאמנות עיוורת", אני קורא לזה הנאה צרופה ותמורה מלאה.

לא ענית על אף אחת מהשאלות שלי -התחמקות?

אגב אני השנה קיבלתי שלושה טפסים כאלה, ואני לא חבר מועדון החמש, אז מה? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גם על הטעיות היו כולם משלמים אם מישהו לא היה מתעורר בדקה ה-91!

בשם המועדון להזכירך-רן

בינתיים... תודה לאל יש רק הישגים מול הרשויות. מי שמנכס לו מניעת טעויות בדקה ה-91 שיבושם לו.

לא נכנס למלחמות אגו ותפקידים.

ומשהו על הגברת:

פורסם
לא ענית על אף אחת מהשאלות שלי -התחמקות?

אגב אני השנה קיבלתי שלושה טפסים כאלה, ואני לא חבר מועדון החמש, אז מה? - רן

עיוות נוסף שאחד שאינו חבר נהנה מהטבות שלא טרח עליהם.

ומשהו על הגברת:

• תוכן חדש...