Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור?

זו פשלה של המדינה שאדם כזה ומשפחתו עולים לארץ ומבצעים מעשים כאלה כשהם גויים ולאף אחד לא הדליק נורא אדומה שהוא עבד בסעודיה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מירן, אני מכיר כמה ישראלים שעל בסיס קבוע נוסעים לעבודה באמירויות ודובאי וכו', גם הם מסוכנים? :roll:

מי ישמע, לפני שהגיעו גויים, יהודים לא ידעו מה זה רצח. התממות וגזענות לשמה.

הפאשלה פה היא שהמדינה לא הסגירה אותו ע"פ בקשת הרוסים. אני מקווה שמי שאחראי על המחדל הזה יפוטר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לא שזה מפחית מחומרת המעשה, אבל גם הרוצח וגם משפחת הנרצחים אינם יהודים:

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=17298&forum=scoops1&viewmode=threaded

ה"מאמר" הזה נוטף גזענות מהסוג הגרוע ביותר. מעבר לעובדה שהמספרים מנופחים והדברים מסלפים את המציאות במקרה הטוב ומסיתים לגזענות ורדיפה הלכה למעשה, הרי שמי שמסוגל לכתוב משפט כזה: "גם הרוצחים היהודיים (שיחנקו כולם), עדיין יש בהם צלם אנוש, לא כן הרוצחים הגויים" פשוט אינו בן אדם. ראוי שישימו את זה בפרופורציות כשמסתמכים על דבריו. (ההדגשה אינה במקור)

לגופו של עניין, חבל שאין עונש מוות לרוצחים כאלה. לא מגיע לו לחיות על חשבוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וואו, mayrun אתה גזען חסר שכל, וזה הכי מסוכן.

תמיד היהודים מנסים להעלות את עצמם מדרגה ולהשקיף על כוווווולללםם מלמעלה, בזמן שכל שאר אנשי העולם, הם גויים רוצחים חסרי צלם אנוש וחיות אחוזות כלבת.

איזו צביעות... איזה גועל נפש. אני מתפדח לחיות במדינה הזאת! פאדיחה ובושה אחת גדולה! למה מי לעזאזל היהודים חושבים שהם?! אני לא רוצה לקרוא לעצמי יהודי כשאני קורא דברים כאלה! אנחנו לא יותר טובים מאף אחד, אם כבר, גרועים הרבה יותר!

הלוואי והיינו מתעסקים ועסוקים בייעול ושיפור עצמי בתור בני אדם וחברה, במקום לשפוך זבל על גויים. בכלל, גוי, המילה הזאת מגעילה.

תימנים יהודים לא רוצחים? מרוקאים יהודים לא דוקרים? רבנים יהודים כשרים (כשרות זה שקר אחד גדול דרך אגב) לא מועלים בכסף, לא גונבים, לא מקללים, לא מרביצים ורוצחים, לא אונסים את הילדים שלהם!?!?!?! אונסים!!!!!! בושה!

הקנאה והבושה הם שגורמים לנו היהודים לחפש בני אנוש נחותים מאיתנו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לגזע, דת או מוצא אין שום קשר כאן.

ברור שאדם שלא מרגיש שייך לקבוצת הרוב יכול במקרים מסוימים לפתח עוינות כלפיה וכלפי החברה באופן כללי, אבל פה מדובר בפסיכופט ולא ב"גוי" או "יהודי".

פורסם

לצער מי שכתב את זה, משפחת אושרנקו ז"ל אכן יהודים כשרים. זה שהם החזיקו מעדניה לא כשרה זה עסק שלהם בלבד (לשעבר) ואין קשר ליהדותם.

משפחת קרליק אינה יהודיה

ובלי קשר לדת, גזע או לאום, הרצח הזה מזעזע מאד.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

הרוצח בעצמו אמר: "ממה אתם עושים עניין גדול? רצח של משפחה? ברוסיה זה לא עניין כזה".

התרבות הרוסית מאז ומתמיד אמצה לעצמה אכזריות יוצאת דופן ולכל אורך ההיסטוריה.

אין לי שום דבר נגד רוסים או גויים, אבל עם עובדות קשה להתווכח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כנראה עלית הרגע על הסיבה שכל משפחות הפשע בארץ הן ממוצא רוסי...:roll:

או במילים אחרות, שטויות גזעניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התרבות הרוסית מאז ומתמיד אמצה לעצמה אכזריות יוצאת דופן ולכל אורך ההיסטוריה.

אין לי שום דבר נגד רוסים או גויים, אבל עם עובדות קשה להתווכח.

תמנה, בבקשה ממך, את ה"עובדות" האלה. חוץ מהצהרתו של פסיכופת, כמובן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אמנה עבורך את העובדות:

אברג'יל - מרוקאים!

מיכאל מור - מרוקאים!

רוזנשטיין - למרות השם האשכנזי...מרוקאים!

אבוטבול - מרוקאים!

זגורי - מרוקאים!

מולנר - אין לי מושג.

בר מוחא - מרוקאים!

רק ההבדל היחידי הוא שאני לא גזען שיגיד לך שהתרבות המרוקאית מעודדת פשע ושעם עובדות שכאלה באמת אי אפשר להתווכח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון מאוד, וכשהנתונים האלו שבאגירה הציג באמת נכונים, אנשים מעדות מסויימות לא אוהבים את האמת המרה,

"וואלה אנחנו יהודים, מרוקאים! וככה?! כל אירגוני הפשע מלכלכים את השם שלנו?! פאדיחה! נרד על הגויים והרוסים, כי הם חסרי צלע אנוש וחיות אכזריות"..

או "הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, אז אני אשלח את הכלב לחרבן לו עליו"

אייי.. זה היצר הכי מכוער של האדם!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אני אמנה עבורך את העובדות:

אברג'יל - מרוקאים!

מיכאל מור - מרוקאים!

רוזנשטיין - למרות השם האשכנזי...מרוקאים!

אבוטבול - מרוקאים!

זגורי - מרוקאים!

מולנר - אין לי מושג.

בר מוחא - מרוקאים!

רק ההבדל היחידי הוא שאני לא גזען שיגיד לך שהתרבות המרוקאית מעודדת פשע ושעם עובדות שכאלה באמת אי אפשר להתווכח.

כן אבל, כמה אנשים נרצחו השנה בידי משפחות פשע? הבנאדם הזה רצח 6 אנשים!! משפחות הפשע שלנו הם תודה לאל די לייט לעומת איטליה למשל

אני לא מרוקאי שלא יהיה טעות..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

משפחות הפשע שלנו הרגו דווקא הרבה חפים מפשע, בזמן האחרון. מרגריטה לאוטין, למשל (או שהיא רוסיה וזה לא נחשב?), הילד (ברח לי שמו) שגם הוא נהרג "בטעות" תוך ניסיון חיסול - וזה רק החפים מפשע, הילד שרצחו בני משפחת אבוטבול לאחר קטטה במועדון, הפעם ההיא כשזרקו רימון בתל אביב, אם אני לא טועה - חסרות דוגמאות?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נו? באגירה נתן 7 משפחות פשע. אני לא חושב שכולם ביחד רצחו השנה יותר אנשים מבנאדם פסיכופט אחד. אני מדבר על אנשים חפים מפשע ולא מיני עבריינים ונרקומנים למינהם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הנרצחים שמניתי היו עבריינים ונרקומנים? באמת...

הנקודה היא שאתה לא יכול להטיל אשמה על מגזר או עדה שלמים. כי אז הצרפתים כולם רוצחים (רוני רון), גם המרוקאים (למשל השוטר שרצח והתאבד), אלי פימשטיין בטוח מאחת מעדות אשכנז - כיסינו כמעט כל מוצא אפשרי - לאן נגיע?

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...