Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשר לובסטר צמיגי = לובסטר שהיה יותר מידי זמן במים הרותחים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב מישהו מוכן להסביר לי את השטות המפגרת של הכנסת לובסטר לסיר עם מים רותחים בעודו חי?

זה משפיע על הטעם אם אתה מטביע אותו בעינויים או הורג אותו שניה לפני בדרך קצת יותר מוסרית?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

דרור, איפה בדיוק אתה שומע הטפה למדינה דתית בדברי?

מה דרשתי להקים מדינת דת כמו באיראן??

כן, אתה יכול להגיד עד מחר שלא, אבל כן.

אתה אומר, שימכרו פה אוכל כשר בלבד זה לא שונה מאחר שחושב שלא צריכה להיות תחבורה ציבורית בשבת ורביעי מחר יחליט שכולם חיבים ללכת עם כיפה חמישי מצנזר את האינטרנט ובכלל סוגר את השרתים בשבת.

אתה לא יכול לקבוע איפה הסף רק כי נוח להגיד, כי אתה שומר כשרות.

אחר יגיד אני לא שומר כשרות אבל כן שומר שבת, תסגרו קודם את האינטרנט לפני שאתם אומרים לי מה לאכול.

אתה כרגע מצדד בדברים שלך כי נוח לך, כי זה לא פוגע בך, עכשיו תחשוב שאין כזה דבר חצי הריון, ותבדוק אם אתה באמת רוצה פה מדינה דתית, כי זה לא יגמר במשגיח כשרות לכל מקום שמורשה למכור אוכל.

חיה ותן לחיות

אני לרגע לא ניסיתי לשכנע אותך בשרשור שזה אוכל טעים, שאתה לא יודע מה אתה מפסיד, ועוד, אני לא חושב שזה נכון לעשות, כמו שאמרתי חיה ותן לחיות. אתה תחיה איך שבא לך, תן לי להחליט איך אני רוצה לחיות, כישראלי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תגובות כאלה אני ממש ממש לא סובל, אני אוכל מה שבא לי ומה שטעים לי וגם לי מעניין איך מכינים טוב יותר וחשבתי שבנושא יתנו אפילו מתכון טוב, במקום זה אני שומע שמה שאני אוהב מגעיל ואסור על הדת.

את מי זה מעניין מה אני אוכל ומה אני מכניס לי לגוף?, לא אכפת לי כשר או לא העיקר שטעים ובריא יותר מהרבה דברים.

אם אתה מחליט לא לאכול את זה ולאכול רק כשר זכותך והפסד שלך אבל כל אחד בוחר מה שטוב לו מבלי שיסתכלו לו בצלחת ויגיבו כך.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
דרך אגב מישהו מוכן להסביר לי את השטות המפגרת של הכנסת לובסטר לסיר עם מים רותחים בעודו חי?

זה משפיע על הטעם אם אתה מטביע אותו בעינויים או הורג אותו שניה לפני בדרך קצת יותר מוסרית?

אני מאמין שעם לובסטר זה חלק מהשואו, כמו התרגיל הזה של להעיף את הבצק של הפיצה באוויר (לא מועיל ואף מזיק, אבל נראה טוב). בכל הנוגע לסרטנים, כשיש לך איזה 20 כאלה להכניס לסיר, זה פשוט חוסך זמן.

פורסם
אם הייתי רואה כזה דבר בים, היה לי סיוטים במשך חודש, אז לאכול כזה דבר?

מתי הרחת פעם אחרונה פרה?

נ.ב. לא יפה להגיד "מגעיל" על אוכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי קובע מה כשר ומה לא?

התורה מפורשת כל שני וחמישי בצורה שונה על ידי אנשים שונים.

משגיחי כשרות מקבלים שוחד כדי לתת למסעדות תעודת כשרות, מסעדות עובדות על משגיחי כשרות כדי לקבל תעודה בזמן שהם לא פועלים לפי כל התנאים כדי לקבל את התעודה.

זה שכתוב על מוצר מסויים שהוא כשר, לא באמת אומר שהוא כשר לפי התורה.

בעולם של היום הכל אינטרסים וטובת הצרכן היא האחרונה ברשימת האינטרסים. צאו לאכול מה שטעים לכם ולא מה שכשר.

לא נולדתי יהודי מבחירה ולכן אני גם לא חי לפי הדת אליה נולדתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכלתי ודווקא יצא טעים אתה יודע?

צריך יותר מכמה אתאיסטים בפורום בשביל לקלקל מסורת של עם שלם.

שבוע טוב שיהיה לכם.

ואומי, תן לשרשור למות בשקט, אם יש לך משהו להוסיף שלח הודעה פרטית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ובנושא אחר, הידעתם שגם תמנון מכניסים לסיר בישול עם מים רותחים בעודו חיי?

ולתמנון, רמת משכל של חתול.

מעניין איך כל תהליך הבישול הזה היה נשמע אם תמנון יכל לעשות קולות של חתול.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לפי מה שהבנתי,ללובסטרים יש מערכת עצבים פרימיטיבית וכתוצאה מכך הם מתים עוד לפני שהם מרגישים כאב כלשהו.

תשמע אני לא מאמין שלמישהו יצא פעם לדבר עם לובסטר שחווה את העניין ולשאול אותו לדעתו

איך שלא תהפוך את זה למות כתוצאה מהרתחה זה לא דבר נעים

חוץ מזה בעניין של כשרות, מי אמר שאסור לאכול חלב ובשר ביחד?

רשום לא תבשל גדי בחלב אימו

אז אל תאכל גדי בחלב של אמא שלו

זה שרבנים כאלו ואחרים החליטו שאסור בכלל זו החלטה שלהם, להאמין באלוהים ובתורה זה משהו אחד, אבל למה להאמין לאלה שפירשו אותה לפי השקפת העולם שלהם?

פורסם

בשר וחלב לא הולך כל כך טוב לעיקול אז אני משתדל שלא, אבל יש שילובים טעימים שלא כל כך מפריעים לעיכול וטעימים לדוגמא צ'יזבורגר או פיצה עם נקניק או חלק מהמרקים עם שמנת יוצא מעדן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...