Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה אוהב לנסות להשתלט על קבוצה של 30 ערסים וכו' ורק ינסו לעשות ממך צחוק ולהעביר את הטירונות כמה שיותר מהר עם כמה שיותר בעיות.

עם מליון איומים להתאבדות דריכת נשק עם מחסנית אחד על השני סתם בתור בדיחה, מכות , איומים עוד כמה ירקות לסלט.

אתה מוזמן להיות מ"כ לטירונות 02 =]

שיהיה בהצלחה

פורסם

כאמור, התפקיד יכול להיות מעניין ומשמעותי רק אם מדובר במ"כ של טירונות 03 ומעלה. בד"כ אנשים כאלה צומחים מתוך היחידות הלוחמות ולא מוכשרים מראש כמ"כים. במידה ותלך להיות מ"כ של טירונות 00-02, תמצא את עצמך מתעסק בשטויות רוב הזמן ובעיקר נדפק מכל הכיוונים. זה תפקיד שנוצר עבור ילדי כאפות שצריכים לפצות על שנים של חוסר יחס בביה"ס, לא עבור אנשים רציניים ובעלי עמוד שדרה. אם קריירה של מפקד מתאימה לך, ישנן אופציות אחרות, טובות בהרבה.

פורסם

אתם חבורה של מרדנים.

בתור לוחם שירד להדרכה אחרי קורס מ"כים ובמקרה בחייל שלו פתחו טירונות 02 באותו זמן.

אני אומר לכם שזסה לא כזה נורא. אם המפקדים שאיתך הם אנשים טובים אז זה צחוקים רצח, בנוסף אתה עושה את המסלול עם בנות (במקרה של מג"ל).

מה שכן רמת המשמעת מוגזמת, וחוסר ההבנה של המ"כים שאין להם שום נסיון צבאי חוץ מהקו"מ והבה"ד, גורמת לכך שהם לא מבינים מה זה להיות מפקד, אלא שמים ת'כובע על הפנים וצועקים.

אני אישית יצאתי מסופק מההכשרה, כי לקחתי חיילים שבאו מרקע קשה מאד, רובם לפחות, והבאתי אותם לרמת משמעת מינימלית וקצת ערכים, בפחות מ5 שבועות.

הסיפוק שאתה מקבל הוא עצום.

מצד שני - להיות מ"כ של טירונות של שבועיים זה חארטה.

בקיצור - אם אתה מחפש תפקיד קשה, מאתגר ומספק - ויש לך כח לזה, זה יכול להיות לא רע.

אם אתה מחפש תפקיד קל להעביר את השירות בסבבה שלך ובלי להתאמץ יותר מדי, אז ממש ממש לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן זה כדאי!

ככה תוכל לעבור את הטירונות שוב ושוב ושוב ושוב....ושוב :lol::roll:

תמצא לך תפקיד אחר.

וטירונות 02 שנפתחת בבט"רים קרביים זה ממש לא טירונות 02 של מג"ל.

פורסם

אני לא מבין מה זה 100 אחוז ערסים עם "קופסא ריקה" יעברו אצלי בטיורונות?

ילד כאפות לא הייתי ואני גם לא איהיה. השאלה אם אלה אנשים שאפשר לעבוד איתם ולגרום להם להעביר את הטירונות כמו

שצריך?

בכל זאת אלה לא חברה מחוות השומר:-)

מה שגם הבנתי שאפשר להוציא פטור שיהיו לי רק טירוניות.8)

תמיר.

פורסם

נקמיצ'י החיילים שלי היו טבחים, מכונאים ואפסנאים רובם עם קב"א 46..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בגלל זה רוב הסיכויים שהם היו חבר'ה עם אופי יותר טוב ממך. (לא לפגוע אישי).

כי הם לא ניסו לשפוט אותך ולהעריך מה הקב"א שלך.

אגב אני מכונאי עם קב"א 51 ויש לי עוד 2 טבחים ביחידה עם קב"א 54! בדוק!

השאלה היא לא מה אתה מיועד בצבא- אלא מה אתה רוצה באמת לעשת.

פורסם

מקסים - זה רק מראה את צורת החשיבה שלך, אתה מעליב אותי אישית ואז אומר שזה לא אישי.

וכאחד שרואה מהצד, אני בעיניים שלי ראיתי הבדלים בין חיילים שהקב"א שלהם היה 44-49 וחיילים שהקבא שלהם היה 52+.

לא יעזור לך כלום, רואים את זה וזה בולט מאוד!.

זה שאתה לא אוהב את הצבא כי הוא דפק אותך, אין לי בעיה, גם אותי הצבא דפק, ודופק, וימשיך לדפוק ביום שלישי כשאני אחזור למוצב. רק שאני רואה את זה ממדרגה אחת יותר גבוה בתור מפקד וחלק מהדברים אני מבין, וחלק מהדברים אני לא מבין, אבל אני כן מבין שהם מגיעים ממוחו של המג"ד ומהאידיולוגיה שלו, הבעיה שמהלשכה שלו זה נראה אחרת, גם אם הוא יוצא לשטח לבקר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני,לא ניסיתי להעליב אותך.

פשוט הצורת חשיבה שלך מזכירה לי צורת חשיבה של הרבה אחרים בצבא.

זה שבן אדם הוא יותר מתורבת מבחינת דיבור לא הופך אותו לבן אדם איכותי יותר ,לרוב אלא עם הקב"א הגבוהה יותר הם אלה שקונים במבה וקולה ואוכלים לבד...

הצבא לא דפק אותי,הוא במובן מסויים אפילו תרם לי.

ללמוד שלפעמים דווקא זה הבעייתי יכול לעזור לך ולרוב רוצה לעזור לך יותר מהשכנזי שמדבר אתך בצורה יותר יפה.

• תוכן חדש...