Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת ומתקין מקצועי

mindbomb
שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מחפש מערכת קומפלט, תתחבר לHU מקורי של 307 (מנחת/מגבר עם כניסת הייפאוור?).

רוצה קומפוננט קדמי, מגבר וסאב, איטום לדלתות.

אשמח לקבלת הצעות לסט-אפ מתאים.

במקביל מחפש מתקין מקצועי, עם אוזן טובה שידע גם לכייל אחרי ההתקנה, שיהיה אמין ובנאדם.

אפשרויות מיקום בארץ:

רמת-גן, ת"א, בת-ים

ראשל"צ, חולון, נס ציונה,

רחובות, יבנה

תקציב:

3K ש"ח. כמה מאות לפה ולשם זה בסדר.

תודה לממליצים/עוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע להמליץ לך, פשוט בהתאם לשירשור שנפתח פה בקשר לייעוץ לקניית מערכת, האיש כאן העלה את השאלה הכי מפורטת שקראתי בנוגע לרכישת מערכת לרכב. אם כבר אז הייתי ממליץ על פורמט קבוע לבקשת המלצה על מערכת בהתאם למבנה השאלה של פותח השירשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח שאתה בעד הרעיון שלי - הנה שרשור שהיה יכול להתחיל אחרת אם הבן אדם היה יודע למה לצפות ב 3000 שח. עכשיו בגלל שאין שרשור והוא לא חיפש בפורום הוא חושב שהוא יקבל את כל בקציב הנמוך הזה יחסית.

ועכשיו לתשובה.

אני לא בטוח שאתה באמת רוצה לעשות איטום בתקציב שלך. גם אם תלך על מינימום שכבות ו"רק" 2 דלתות זה יעלה לך עם חומרים טובים והתקנה רצינית בערך חצי מהתקציב שלך. בנוסף אתה גם לא צריך כי יהיו לך רמקולים יחסית פשוטים וגם ככה בדלתות של הפג'ו זה אחד הדברים האחרונים שאתה צריך לעשות בתקציבים אפילו גבוהים יותר.

עכשיו אחרי שהתפנה לך קצת כסף אולי תעדיף להחליף את הרדיו דיסק המקורי של הרכב בשביל לקבל איכות טובה יותר (ונוחות אם הוא לא תומך USB, AUX או MP3).

קח בחשבון שלא כתבת התקנה ואני מניח שאתה צריך אותה, זה עוד בסביבות ה 500 שח להתקנה מינימלית\לא תמיד מקצועית עם חיווט הכי פשוט שלא תמיד מספיק אפילו למערכת פשוטה.

בקשר לרכיבים יש פה הרבה חבר'ה שישמחו לך לעזור לך, אני לא מכיר את השוק כמו שצריך וחוץ מזה שיהיו כמה חבר'ה שישמחו לתת לך כמה סטים שהם אוהבים להמליץ כל פעם מחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא חיפשתי הרבה בפורום וראיתי מספר רכיבים שחוזרים על עצמם בהמלצות בתקציב (יחסית) נמוך כמו

מורל פולס 6 וסאב קיקר C12. זה סבבה, אבל הייתי שמח לקבל התייחסות למגבר ולנושא המנחת/HIPOWER.

אני לא מעוניין להחליף את הHU המקורי משיקולי גניבה/תקציב/איבוד שליטה הגה-מסך תצוגה בדשבורד. קיבלתי כבר הצעה ממתקין עם רכיבים טובים בתקציב שלי עם איטום (לא יודע כמה שכבות, אבל זה DYNAMAT XTREME), התקנה וכיול - כתבתי הודעה בנושא..

בקיצור - אשמח להמלצות קונקרטיות, בייחוד בנושא איש מקצוע באזורים שרשמתי - אני בטוח שמביקור אצלו אוכל לקבל עוד אינפורמציה

שבת שלום !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם חיפשת הרבה בפורום לגבי חלקי מערכת מדוע אתה לא מחפש גם מתקין?

יש לך מתקין מעולה שהמחמאות שמרעיפים עליו יכולים בנקל למלא את הכנרת שלנו.

מדובר על יוסי (ALPINE) שנמצא באור יהודה.

איש מקצוע מעולה בתחומו עם כבוד לעבודתו ולא פחות חשוב-לאנשים שבאים להתייעץ .

ממליץ בחום!

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנחת של ג'נסיס-700 שקל

קומפוננט-מורל פולס

מגבר-JBL 1004/75.4

סאב-קיקר C12

איטום+התקנה טובה

ממליץ על רוני וישראל, שניהם פה בפורום ומתקינים מעולים, מחמאות מכל כיוון ובמיוחד ממני

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ בחום על יוסי alpine מסדנת ECA .

יש כאן בפורום אין סוף התקנות שלו.בחור ישר וכישרון אמיתי, עם הרבה שנים של נסיון בכל סוגי ההתקנות.

אחרי שמבקרים אצל יוסי,מבינים שלא כל מתקין יכול לקרוא לעצמו מתקין.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר איתו בטלפון או שלח ה"פ. כמאמר ג. יפית: זה כדאי :mm_yeah:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום רב על יוסי מסדנת ECA.

פה תוכל ליצור קשר:

http://www.ecaudio.co.il/

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...