Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב עבודה קבוצה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי אמור לבחור בקרוב רכב מהעבודה בקבוצה 2

ההתלבטות שלי היא בין :

פולקסוואגן ג'טה מנג'ר DSG עם תיבת ההילוכים הרובוטית החדשה

טויוטה קורולה SUN אוטומטית

שברולט קרוז

השיקולים העיקריים: נוחות נהיגה (אני נוסע בשנה 36000 ק"מ) והנאה מהנהיגה.

אשמח לעזרתכם

פורסם

אישית, בלי לחשוב הרבה הייתי הולך על הVW.

אוטו אמין וחזק, עם נוחות נסיעה טובה מאוד, לגבי התיבה אין לי מידע כ"כ.

מצד שני גם הטויוטה אוטו מצויין ומרווח עם מנוע שמפיק 125 כו"ס, אחרי הכל זאת טויוטה עם אמינות טובה. על התיבה הרובוטית שלה תוכל לקרוא הרבה עם תעשה חיפוש

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

אם הטויוטה עם גיר אוטומטי- אל תחשוב פעמיים לך עליה.

36,000 ק"מ לשנה -אם הרכב יהיה צמוד אליך שנתיים לפחות - לא בטוח שגיר ה DSG לא יסבול מתקלה (אעפ"י שזה רכב עבודה ולא ממש מעניין אותך).

כבר היו כאן שני שרשורים של אנשים,שקנו רכב עם גיר DSG ועד עכשיו החברה עדיין לא פתרה להם את הבעיה-תוכל לערוך בפורום חיפוש בנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האיבזור של הקורולה סאן זה פשוט בושה,מכוניות משנות ה90 מאובזרות יותר ממנה,אין חלונות חשמל,מזגן מכאני,וכו' וכו',הג'טה גם לדעתי היא הבחירה הטובה ביותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מצד שני גם הטויוטה אוטו מצויין ומרווח עם מנוע שמפיק 125 כו"ס, אחרי הכל זאת טויוטה עם אמינות טובה. על התיבה הרובוטית שלה תוכל לקרוא הרבה עם תעשה חיפוש

אבי אמור לבחור בקרוב רכב מהעבודה בקבוצה 2

את עניין האמינות תשאיר לחברת הליסינג.

לא מבין אך אפשר להתלבט בין הטויוטה חסרת כל לבין הג'טה שבקבוצתה נחשבת לאיכותית, לא כל שכן עם DSG!

מבין האופציות האלו, הייתי הולך על הג'טה ללא ספק.

פורסם

מצטרף לבחירה בגרמניה.

אם כבר ההתלבטות שלי היא מול הקרוז, בטויוטה לא הייתי בוחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עומד בדיוק בפני אותה התלבטות בימים אלה.

הג'טה היא בחירה מעולה. החסרונות הם אבזור נוחות לקוי (רדיון דיסק לא מקורי ומזגן מכני)שפוגם קצת במראה, מצד שני אין פגיעה באבזור הבטיחות שמזה מה שחשוב ביותר. כמו כן דגם הג'טה יתחלף בקרוב בעקבות הדור השישי של הגולף.

הקרוז לעומת זאת נותנת נוחות מירבית, אבזור בשפע, ומרווח רב, אבל מנוע וגיר לא מצטיינים.

אני אישית אבדוק גם את היונדאי I30CW החדשה, אשר נותנת המון מרווח ואבזור, וגם מנוע חזק.

הקורולה, למרות הגיר האוטומטי הישן והטוב, נותנת רק 4 כריות אויר- לא מקובל.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

לא ישבתי בקרוז, אבל מושבי הג'טה נוחים משל הקורולה.

מצד שני, המרווח מאחור לוקה בחסר, כך שתלוי מה אתה מחפש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לדעתי היתרונות ברדיו דיסק לא מקורי עולים על היתרונות של אחד מקורי.

+1

ללא ספק בכלל, חבל שזה אפילו לא קיים כאופציה היום.

פורסם

אתם כנראה לא מכירים את הרדיו המקורי שמגיע היום (תלוי רמת אבזור כמובן). הוא נוח הרבה יותר מכל קנווד/פיוניר וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יכול להיות בהחלט שהוא יותר נוח, במיוחד שזה נוגע גם לתמיכה של תפעול מההגה, אבל הוא לבטח נחות מבחינת איכות בכל הקשור להגברה (אחרת נדרש מנחת ושאר ירקות).

יש כאלה שזה מפריע להם לבניית מערכת, אחרת זה מאבד את המשמעות.

• תוכן חדש...