Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 2009 תאורת מד מהירות וסלד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי אם אתה מאיזור המרכז אז אני מוכן לעזור לך.

תכל'ס אני לא מצליח להבין על מה אתם מדברים כיוון שנהגתי לא מעט במאזדה החדשה כמו כן אותה תאורת לוח שעונים קיימת במאזדה 6 החדשה, אין בעיה של ראות אלא אם כן אתם נמצאים במצב לילה שזה מצב שמוריד כמעט לחלוטין את תאורת כל המחוונים וצגי המידע ורכב וזאת על מנת שנהג אשר מפריע לו הסינוור של האור יוריד אותו.

פורסם

raidmax אמרנו ללחוץ לא לסובב מה לא היה ברור?

ובתחילת כל דגם ישנם "תקלות" וזאת כיוון שהנהג הישראלי הממוצע לא מועיל בטובו לפתוח את ספר הרכב ולקרוא, היו לי המון שלקוחות שהגיעו על כך שלא רואים בלוח שעונים עצבניים מבואסים ולא מבינים מדוע לא רואים, וכל ההצגה איתם נגמרה בלחיצת כפתור, אז פשוט תפתחו את ספר הרכב.

nisanhazaz

כתבת ללחוץ ןלא לסובב. מה שעשיתי היה לחצתי על מוט הכיוון (בקצהו מוטבעת תמונת שעון מחוון) תוך כדי גם סובבתי את המוט, ימינה הגביר את התאורה ושמאלה הקטין את התאורה. איפה טעיתי ואיפה בדיוק צריך ללחוץ ולא לסובב כדי לשלוט בעוצמת התאורה בלוח המחוונים.

פורסם
nisanhazaz

כתבת ללחוץ ןלא לסובב. מה שעשיתי היה לחצתי על מוט הכיוון (בקצהו מוטבעת תמונת שעון מחוון) תוך כדי גם סובבתי את המוט, ימינה הגביר את התאורה ושמאלה הקטין את התאורה. איפה טעיתי ואיפה בדיוק צריך ללחוץ ולא לסובב כדי לשלוט בעוצמת התאורה בלוח המחוונים.

אם כך אתה אומר אז לא יודע מה לענות לך עשית כפי שצריך, אני חושב שעלייך לגשת לבדוק את זה כי באמת שכל פעם שהגיעו אליי עם תלונה כפי שאתה מתאר זה היה בגלל שהווסת הכיוונון היה מכוון לעוצמה הנמוכה ביותר.

פורסם
לדעתי פתיחת ספר רכב יפתור את הנושא

חבל מאד אבל במקרה הזה גם ספר הרכב לא יעזור. אנחנו לא שותפים לנורמה של לפני הכל להתלונן על תקלה מוזרה, אנחנו מתחילים ובודקים בספר ההוראות לפני כל דבר אחר.

פורסם

אם שמת לב אחת מהתמונות היא בכלל של הגה מצד ימין אבל זו לא הייתה כוונתי מבחינת תאורה זה בדיוק כך גם בארץ.

הנה הבאתי תמונה של לוח שעונים בדיוק כמו שבארץ לשקט הנפשי של כולנו:-D

ללא שם.JPG

פורסם

התכוונתי ללוח שעונים שמגיע ל-260 במקום 240 בארץ,ועוד כמה דברים קטנים.

אני אנסה שוב בפעם האחרונה,מאמין שאולי הפעם יתמזל מזלי וזה אכן יעבוד.

שוב,אלפי תודות.

פורסם

ניסן - מאחר ואנו כבר מתמקדים בלוח שעונים של מאזדה :smile:

במאזדה 6 חדשה - האם יש אפשרות כאשר ידית ההילוכים ב D ובנסיעה רגילה

יהיה אפשר לראות את ההילוכים 1.2.3. וכו' עוברים על לוח המחוונים .

או האופציה הזו אפשרית רק במצב הידני .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למען האמת מעולם לא בדקתי את הנושא הנ"ל אבל למייטב ידיעתי כאשר הרכב נמצא ב-D אז הוא בכל מצב יראה D אך אם אתה משתמש בטיפ טרוניק אז המחשב יראה לך באיזה הילוך אתה על גבי הצג.

במכשיר האבחון שלי כן ניתן לראות גם בשילוב D באיזה הילוך הרכב נמצא (סורק יעודיי של פורד מאזדה) זאת אומרת שיש אות, אבל שיראו את זה על גבי הצג צריך לבדוק אם יש תכנות כלשהו שיעשה את זה אבל קשה לי להאמין שקיים.

פורסם

סימן מספר ההילוך, בסורק הבדיקה החיצוני כאשר הידית במצב D - זו התקדמות :mm_yeah:

אולי אפשר ע"י כניסה למחשב הרכב - לבצע פעולת הצגת מצב ההילוכים גם ב D , על לוח המחוונים

אם אפשר לבדוק את האפשרות הזו , זה יעזור לי מאוד - רגל כבדה .

התצוגה הזו חסרה לי - בעליות קטנות , ואני לוחץ קצת חזק , ומוריד שני הילוכים במכה ( לא בעדינות )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...