Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדל קומפרסיה 6 הוא די גבוהה(ערך רצוי עד ל -3), אני חושב שלא מדובר בכסת"ח אופיני.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

בדיקת קומפרסיה במוסך יכולה להפריך את התוצאה של מכון הבדיקה ויכולה גם לא. לא מדובר בהפרש קריטי שמצביע על תקלה עכשווית במנוע אבל בהחלט לא מדובר על הפרש מקובל לרכב עם 100K קילומטרים.

אם הרכב טופל במוסך מורשה חשוב לוודא שאכן הרכב עבר 100K קילומטרים כפי שמופיע על הצג, חשוב לוודא שכל הטיפולים בוצעו בזמן וכללו את כל הדרוש (למשל, החלפה של שמן גיר עפ"י הוראות היצרן) ואז תוכלי להיות רגועה מעט יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי, שאלנו מוסכניק לגבי הליקויים והוא אמר בגדול שכדאי להוריד כמה אלפים במחיר ולקחת, ולשים בטיפול (מסתבר שצריך טיפול 10,000 מיד...) ויהיה טוב. ננסה להתמקח, אם לא ילך, נחזור לשוק החיפוש מההתחלה.

תודה רבה לכל המגיבים, ואם יש הצעות לדגמי רכב אחרים מומלצים (כאמור, דרוש רכב לנהגת בודדת בלי נוסעים, לנסיעות בינעירוניות קצרות יומיות, רכב קטן וחסכוני ועד עלות 35,000) אשמח לשמוע.

פורסם

מכיוון שהקומפרסיה נמדדת חשמלית, יש הרבה דברים בדרך שיכולים להטות את התוצאה (כולל חוטי הצתה).

כבר ראיתי חריגות גדולות מזו שהופרכו ע"י שעון קומפרסיה שהוכיח קומפרסיה אחידה וזהה בכל הצילינדרים.

הדבר היחיד שמדאיג (בהנחה שהקומפרסיה תקינה) זו המכה בגג (מחשש לתאונת התהפכות או פגיעה מהותית). האם הבעלים של הרכב הוא בעליו הראשון או שהוא עבר עוד כמה ידיים?

אגב, במחירים האלה הייתי בודק גם יונדאי אקסנט, לפחות יש שם כריות אוויר ו ABS וצריכת הדלק סבירה יותר בנסיעה בין עירונית (מנוע 1.5).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז לא להכנס ללחץ, אם ככה. תודה. אני מצרפת את הדף של הקומפרסיה, לעיונכם...

נברר לגבי הדפיקה בגג, זה נשמע בעיקר מוזר אבל פחות בעייתי מכנית, אז מטריד אותי פחות (אולי לא בצדק).

הפרש של 6 הוא יחסית גבוה. מומלץ לבדוק עם שעון קומפרסיה במוסך. אם ההפרשים עדיין גדולים - עברי לרכב הבא.

• תוכן חדש...