Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד למארגנים - יישר כוח.(נא לדמיין אותיות אלו בפונט גדול - מגבלות הפורום)

כל הכבוד לכל המשתתפים שבאו מקרוב וגם מרחוק ליטול חלק ביום כיף כזה.

תודה לגיא על התמונות היפות וכפי שמישהו ציין מה שרואים ממעוף הציפור לא רואים מהקרקע - "מבט על" על האירוע - מדהים.

צבעוניות, רב-גווניות, כמות כל אלו הוסיפו לאירוע נופך אדיר

אירוע יפה מאד של מועדון עם הרבה חברים המצטרף לאירוע גדול נוסף של מועדון החמש הפכו את חג הסוכות לחג מוטורי עם הרבה נוסטלגיה.

נאחל לכולנו שהתחביב לרכבי אספנות יתפוס פינה חמה אצל עמך ישראל והמדינה תסייע לנו לתחזק את התחביב (הקלות ביבוא חלפים ועוד).

מצא משה

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה אי שימוש בזום?

אני מצלם עם D40 אבל ה350D שהיתה לי לפני צילמה בדיוק אותו הדבר. :)

כאשר אתה מקטין את התמונות זה ממש לא משנה עם מה צילמת. 8)

אני מצלם עם כמה עדשות, רחבה, רגילה וטלה. :)

אני מתכוון שכשאתה מצלם אתה לא עושה זום על האובייקט והרבה פעמים כשעושים אתה זה, במיוחד כשמצלמים אובייקט גדול כמו מכונית, זה לא נעים לעין הצופה. וככה זה בכמה תמונות שצילמת.

אני לא מתכוון לזלזל, ורואים גם לפי התמונות והציוד שלך שאתה יותר מקצועי ממני, אני פשוט אומר בתור צופה שמסתכל בתמונות שלך.:-)

ד"א אני גם משתמש ב D40 אבל היא לא ממש שלי היא של אבי. לגבי העדשה אני לא יודע בדיוק מה הוא הרכיב עליה אבל זאת לא העדשה במקורית שמגיעה עם המצלמה.

אה, אתה משתמש בפילטר כלשהוא כשאתה מצלם?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

כל הכבוד לאלה שדאגו שהמפגש יתקיים וגם לאלה שהיגיעו למפגש,,,,,תמשיכו ככה.

אשתדל להגיע בפעם הבאה.

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

עוד תמונות משלי - בעיקר של החיפושית שנפלה קורבן לחוליגנים הקטנים.

הבלונדיני הקטן זה הבן שלי :lol: והשני הבן של חבר. צבע גם את הצמיגים, גם את הפנסים וגם את הלוחית זיהוי הקדמית.

את החשבון לנזקים אפשר לשלוח אלי.

ללא ספק - היה רעיון גאוני לשים תעסוקה לילדים. נתן לי זמן להסתובב ולהתרשם מהמכוניות לבד.

DSCF0512.JPG

DSCF0516.JPG

פורסם

תזהר אני עוד אקח את זה ברצינות ...

בכל מקרה הרכב הנבחר הוא תמיד כזה שעומד לפני שיפוץ יסודי מאוד או החלפת בודי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני מתכוון שכשאתה מצלם אתה לא עושה זום על האובייקט והרבה פעמים כשעושים אתה זה, במיוחד כשמצלמים אובייקט גדול כמו מכונית, זה לא נעים לעין הצופה. וככה זה בכמה תמונות שצילמת.

אני לא מתכוון לזלזל, ורואים גם לפי התמונות והציוד שלך שאתה יותר מקצועי ממני, אני פשוט אומר בתור צופה שמסתכל בתמונות שלך.:-)

ד"א אני גם משתמש ב D40 אבל היא לא ממש שלי היא של אבי. לגבי העדשה אני לא יודע בדיוק מה הוא הרכיב עליה אבל זאת לא העדשה במקורית שמגיעה עם המצלמה.

אה, אתה משתמש בפילטר כלשהוא כשאתה מצלם?

.א וובה אתה מצלם עם 40D [בקנון הD בצד השני] ואתה טי רוי מצלם ב D40X של ניקון

ב. עם הבנתי אותך נכון מפריע לך העיוות בתמונות שלו...זה כי הוא מצלם עם עדשה רחבה 10מ"מ עד 16מ"מ אם אני לא טועה. וזה מה שיפה לדעתי בעדשה הזאת.

אצלך טי רוי זה בטח מתחיל רק מ18מ"מ ואי אשר לקבל כזה רוחב ועיוות

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
עוד תמונות משלי - בעיקר של החיפושית שנפלה קורבן לחוליגנים הקטנים.

הבלונדיני הקטן זה הבן שלי :lol: והשני הבן של חבר. צבע גם את הצמיגים, גם את הפנסים וגם את הלוחית זיהוי הקדמית.

ללא ספק - היה רעיון גאוני לשים תעסוקה לילדים. נתן לי זמן להסתובב ולהתרשם מהמכוניות לבד.

אצלי הילד הקטן היה מזועזע וסירב בתוקף לצייר על אוטו, אני רואה את זה בתור חינוך בסיסי. עם הגדול לעומת זאת כנראה נכשלתי...

הירוק זה רוקי - החיפושית המשפחתית (יד ראשונה ואחרונה) ושמחנו מאד להתארח תחת כנפי מועדון החיפושיות.

חברים - הרמתם אירוע גדול ומרשים וניכר שהרבה עבודה הושקעה בהתנדבות ובשמחה.

תודה!

נ.ב

אני מצרף תמונה של ארלקינו שחנתה ברמת החיל, יום אחד גם היא תקבל מועדון.

IMG_0517.JPG

IMG_0570.JPG

IMG_0697.JPG

פורסם

היה כיף.

בבוקר, ברמת החייל, היה יופי של "פרומו" למה שהולך לקרות אחר כך, כשהסתובבנו סביב לכיכר והמבטים של העוברים והשבים נדבקו למעגל הנוסע של מקוררי האוויר, שהעלה חיוך על הפרצופים של כולם מסביב.

במפגש עצמו ממש נהנינו, יותם שמח לארח בקמפר את הילדים ששיחררו את הוריהם להסתובב... אני, לעומת זאת, שמחתי לפגוש מכרים ותיקים וגם מכרים חדשים, אבל לא הצלחתי לפגוש את כל מי שרציתי- חברים וירטואלים שקיוויתי לפגוש במציאות... :roll: פשוט לא היה רגע דל- ולכן כל הכבוד למארגנים!

אסף.

פורסם

חבל שלא הגעתי, ניראה שהיה מפגש מדהים

תודה לצלמים , חבל שלא סידרתם את השורות לפי לבע הרכב

וטרנספורט בשורות לבד.

במפגש הבא אני יהיה גם אני אני יצטרך לבוא באוטובוס:wink:

פורסם

היה כתוב שנקבל מחזיקי מפתחות ,ואני קניתי ב10 שקל מחזיק מפתחות של פולקסווגן.

מישהו קיבל בחינם? מעניין ,לא נראה לי שחילקו בסוף..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה מה שחשבתי מההתחלה.

יש לי את הדיסק הזה באוטו.

לא נורא עכשיו יש לי מחזיק מפתחות יפה של VW .

ניר- ראיתי את האוטו שלך קודם כל הוא מדהים ,אך ראיתי שהחלודה מתחילה לצאת לך ,כדאי לך אולי לחזור לפחח.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...