Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס שלא עובד ברכב - משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה דוח? או שנותנים אישור נסיעהואתה צריך להראות במשטרה שסידרת?

יש איזה משהו באינטרנט על זה? תודה לעוזרים.

פורסם

בדרך כלל לא תקבל דוח על כך. בכל מיקרה, לא בטיחותי לצאת לנסיעה בלילה במצב זה.

בחנויות הנמצאות בתחנות דלק תמצא נורות להחלפה.

פורסם

שוטר עצר אותי פעם אחת על נורה שרופה.

הוא שאל אותי אם ראיתי שמתי לב שאני נוסע עם נורה שרופה, ואמרתי לו שלא.

בקיצור ניגשתי לתא הכפפות והבאתי לו את הנורה החליפית ( למרות שהוא לא ביקש ) ואמר לי להחליף נורה. הוא הבין שזה לא יילך כי זה ייקח יותר מדיי זמן , והוא מתעכב במקום לעצור עוד רכבים.

בסופו של דבר הוא אמר לי שאני יכול להמשיך לנסוע ככה ושזו אחריותי אם אני ממשיך לנסוע.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא זכור לי שהחוק מחייב להחזיק סט מנורות להחלפה.

שוטר יכול לתת לך דו"ח, הוא יכול לאסור עליך לנסוע בשעות תאורה והוא יכול רק להסב תשומת ליבך.

מנסיון, אם אתה נתפס עם פנס שאינו דולק והשוטר רוצה לתת לך דו"ח, הוא ימתין מס' דקות שתפתור את הבעיה - אם פתרת את הבעיה והכל תקין, לא תקבל דו"ח. אם לא הצלחת ולא משנה מה הסיבה, הוא יתן לך דו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדיין לא יצא לי להכיר שוטר שאי פעם רשם דו"ח על נורה שרופה.

זה מסתיים מבחינתי תמיד בהערה לתשומת לב כי בדרך כלל הנהג לא שם לב לנורה שרופה (אלא אם היא מקדימה).

קצת לפני ראש השנה עצרתי נהג לבדיקה מכיוון שלא היו לו אורות מאחור כלל, איך שניגשתי אליו הוא התחיל לתקוף אותי מבלי שאמרתי לו אפילו מילה אחת מלבד שלום אדוני.

מסתבר שהוא החזיק גלידה ביד והוא חשב שעצרתי אותו בגלל זה אז הוא התחיל לעשות סיפור ורק אחרי שקטעתי אותו ואמרתי לו שרק עצרתי אותו להסב את תשומת ליבו לאורות הוא התחיל לחייך.

פורסם

ובלי קשר לשוטר, לא בטיחותי בכלל לסוע כך בחושך, גם מבחינת הנוהג ברכב שהראות לקויה, וגם לרכבים שבאים ממול שלא יבחינו ברכבך.

פורסם

אין חובה ואין חוק להחזיק נורות חלופיות ברכב, יש כאלו שמחזיקים בלי שום קשר.

קנס עבור נסיעה ברכב כשפנסי החזית ימני/שמאלי אינם מאירים הוא 100 ש"ח קנס, ו 2 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יוצא לי המון לראות מכוניות שמקדימה לא שרוף פנס אחד.

יש רק אחד דולק או חניה או דרך. מתוך כ 4. (מנורות חניה 2X + מנורות דרך 2X)

אגב דוח על מנורה קיים. והם מחלקים. הכול לפי המצב רוח של השוטר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מחלקים אחי מחלקים, לפני יומיים נעצרתי באמצע הלילה ע"י בוחן תנועה, הבעיה שהייתה לי זה גומית ציריה קרועה מעט ומנוע מזיע שמן, אם על בלאי טבעי שאין מצב שהייתי שם לב אליו (הרכב עבר טסט לפני 5 חודשים ועשה טיפול 10K רק לפני שלושה שבועות) קיבלתי קנס של 250 שח אז על נורה שרופה משהו שניתן להבחין בו קל וחומר.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
... הוא יכול לאסור עליך לנסוע בשעות תאורה והוא יכול רק להסב תשומת ליבך.

ובלי קשר לשוטר, לא בטיחותי בכלל לסוע כך בחושך, גם מבחינת הנוהג ברכב שהראות לקויה, וגם לרכבים שבאים ממול שלא יבחינו ברכבך.

אסור ליסוע, מבחינה חוקית, ברכב עם תאורה ראשית שאינה דולקת בשעות תאורה/חורף.

בלילות הקיץ, ניידות הבטיחות של משרד התחבורה נמצאות בדרכים בשביל לאכוף הוראת חוק זו בלבד. אל הניידות מצטרפת גם ניידת תיקון דרכים אשר מוכרת במחיר סמלי נורות ראשיות(למי שאין חליפית) ואף מחליפה אותן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...