Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הגבתי בשירשור הזה, אבל כל פעם מחדש שאני נכנס אליו אני מחייך.

יישר כוח! טוב שלא נכנעת למרות המאמצים הזמן והריצות.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב , מכתב התביעה שפורסם עולה כי מי שעצר אותו היו מתנדבים של משטרת ישראל. ידוע לכולם

ובמיוחד לשוטרים או לשוטרים לשעבר , שהמתנדבים הם החוליה החלשה של המערכת הזו, במיוחד אלו

שמתנדבים בתנועה, הם מרגישים שהם צריכים להציל את העולם ואין להם (על פי רוב) שיקול דעת נכון ולעיתים

אפילו לא את האמצעים המתאימים כדי לנתח את המצב לאשורו ( לרובם אין מסוף משטרתי או גישה אליו ברכבים מושכרים\פרטיים).

חבל שהבוחן שיתף איתם פעולה ובזבז לי את הכסף שאני משלם למדינה!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הבעיה היותר גדולה היא שאותו בוחן כן יקבל החזר בעבור יום העבודה שלו.

*זה גם גורם למרמור קל אצל השוטרים שנאלצים להגיע ולתת עדויות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אהלן חברים. רק לידיעה - התיק נפל מסיבה אחת פשוטה - מתנדב לא יכול בשום פנים ואופן להוריד רכב מהכביש. אך ורק סייר בוחן (שוטר סיור שעבר הסמכה להיות בוחן) או לחילופין בוחן מוסמך.

מתנדבים לא יכולים לעבור את ההכשרה המדוברת, מכיוון שאין הקצאה למתנדבים כאלה (לפחות לא בי-ם ומ. אדומים), גם אם המתנדב בעל מוסך או מוסכניק.

אז כל הכבוד לפותח השרשור שהתמיד ולא נפל במלחמת החורמה שלו נגד מתנדבים שהכוח עלה להם לראש (אני בעצמי מתנדב).

רועי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שימו לב , מכתב התביעה שפורסם עולה כי מי שעצר אותו היו מתנדבים של משטרת ישראל. ידוע לכולם

ובמיוחד לשוטרים או לשוטרים לשעבר , שהמתנדבים הם החוליה החלשה של המערכת הזו, במיוחד אלו

שמתנדבים בתנועה, הם מרגישים שהם צריכים להציל את העולם ואין להם (על פי רוב) שיקול דעת נכון ולעיתים

אפילו לא את האמצעים המתאימים כדי לנתח את המצב לאשורו ( לרובם אין מסוף משטרתי או גישה אליו ברכבים מושכרים\פרטיים).

חבל שהבוחן שיתף איתם פעולה ובזבז לי את הכסף שאני משלם למדינה!

ידידי כיום זה מצבה העגום של משטרת ישראל.

יש לציין שבנוסף לבוחן התנועה היה שם שוטר תנועה בתפקיד + מתנדב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה נשמע לי כמו הזיה מופרעת.

לבימ"ש אין סמכות לבטל כתב אישום שלא בהסכמת התובע, וגם לא לזכות את הנאשם בלי לנהל הוכחות.

ועל מה לשופט יש להתנצל? על זה שהנאשם בחר להישפט?

פורסם

לי הסיפור מריח משהו מהנוהל המוכר של עשית צדק באמצעים לא מקובלים. יש דברים שאי אפשר להגיד לבימ"ש,לכתוב בדו"ח רשמי ועדיין הם הנכונים וצריך לעודד את העושים .את אל קאפונה לא יכלו להפליל על ששלח רוצחים וניהל מאפיה - מצאו לו מיסים.

ויישר כח לכל הנלחמים בקטל בכבישים. הכביש צריך להיות כביש. כמו בהולנד,שבדיה,פינלנד.לא כמו בניגריה.לא שדה קרב. לא תצוגת אפנה.לא מגרש משחקים.לא מכון כושר. לא מיטה.

פורסם

אז מה אתה אומר,

עוצרים לבדיקה רכב שנראה "משופר" ואם לא מוצאים כלום אז צריך להשחיל לו הזעת שמן?

אתה מבין כמה שטותי מה שאמרת? איך זה יעזור למלחמה בקטל בדרכים? את האישה שנכנסה במשאית, למשל, כנראה שלא היו מורידים מהכביש כי אין לה רכב משופר מהתחת. היא ועוד הרבה אנשים שנוהגים מתחת לכל ביקורת ברכב מקורי לחלוטין ומסוכנים פי כמה.

לטענתך, כל מי שנראה חשוד צריך להוריד מהכביש? זה לא נשמע לי כמו דמוקרטיה, זה נשמע לי כמו מדינת משטרה חשוכה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבנת נכון חלקית וגם הסקת מסקנה סופית נכונה חלקית.דמוקרטיה עד גבול מסוים במדינה בסכנה קיומית. לא דמוקרטיה מתאבדת. לא חופש אוטופי אבל לא מדינת משטרה כפי שחלק מהצעקנים מנסים להפחיד. בן גוריון היה בדרך הנכונה. (לפני ביטול הממשל הצבאי במשולש והגליל).

ולגבי הנהג אספר סיפור:-

לאחד מקבוצה שהדרכתי לפני עשרות שנים שנים כייסו ארנק ע"י מסגד בלללי-איסטנבול. השוטרים התחילו להכות את כל הבטלנים שנשענים על גדר המסגד באלות כאשר המכוייס אומר בבטחון שזה לא היה אף אחד מהמוכים. הסמל אמר "אולי לא אותך, אבל הם עומדים כאן כדי לכייס תיירים. שיילכו לעבוד".

לרובנו המכריע מעולם לא נטפלו עם הזעות שמן.

פורסם

דמוקרטיה עד גבול מסויים במדינה בסכנה קיומית. אולי באמת צריך להוציא צו חירום להגנת העם ומדינה, כמו שעשו במדינה מסויימת ב 1933. :roll:

הראיה שלך צרה ואם יורשה לי לומר, אפילו מקוממת. העובדה שלדעתך יש להפיל תיק על מישהו שאשמתו לא הוכחה רק כי לדעתך הוא כנראה עובר על החוק מפחידה אותי, בעיקר לנוכח העובדה שאתה מתנדב במשטרה.

שינוי עושים על ידי חינוך והשקעה, לא על ידי הרתעה. ידוע שזה לא ממש עובד (אחרת לא היו אנשים מעשנים, לא?).

אני לא מבין למה להתלבש על מישהו שכשכל דקה מישהו אחר עושה עבירת תנועה חמורה. היום במקרה הייתי בתל אביב עם הרכב ונדהמתי מכמות האנשים שמרשים לעצמם לעבור באדום מלא. ניחוש מושכל שלי שבערך ב 1 מכל 2 צמתים שעצרתי בהם, מישהו עבר באדום, אדום מלא.

למה שלא תקח את הניידת שלך ותעצור דגים שמנים כאלו (עבירה של 1000 ש"ח ו-10 נקודות, אם אני זוכר נכון)? האמן לי שאני הראשון שאבוא ללחוץ לך את היד. המדינה תגיע מיד אחרי, עקב המזומנים שתכניס לה לכיס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
....דמוקרטיה עד גבול מסוים במדינה בסכנה קיומית. לא דמוקרטיה מתאבדת. לא חופש אוטופי אבל לא מדינת משטרה כפי שחלק מהצעקנים מנסים להפחיד. בן גוריון היה בדרך הנכונה. (לפני ביטול הממשל הצבאי במשולש והגליל).

ולגבי הנהג אספר סיפור:-...השוטרים התחילו להכות את כל הבטלנים שנשענים על גדר המסגד באלות כאשר המכוייס אומר בבטחון שזה לא היה אף אחד מהמוכים. הסמל אמר "אולי לא אותך, אבל הם עומדים כאן כדי לכייס תיירים. שיילכו לעבוד".

לרובנו המכריע מעולם לא נטפלו עם הזעות שמן.

אתה חי יותר מידי זמן במדינת עולם שלישית אי שם באפריקה.

כשזרוע החוק לא מפחדת להרביץ לאנשים חפים מפשע שלא עשו כלום כי הם שיכורי כח והחליטו שזה הדבר הנכון לעשות כי הם מחליפים עכשיו את אלוהים והם בוחני כליות ולב וצופים את העתיד זה משטר שהיית מעוניין לחיות בו? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אכן מסתובב בעולם,בכל מיני מדינות ועמים. זה ודאי שלא מצר את אופקי.

ואתה ?

הייתי שמח אם היינו בדרך להיות מדינה מתוקנת.

בנתיים,מכיון שהחינוך אצלנו עומד במקום ה ??? -בין טנזניה מזרח לזימבאבווה, השיטות המתאימות לסוג האנשים שמקרבים אותנו בהחלקה אחורה לעולם שמתחת לשלישי, הן אלו שנהגו בטורקיה לפני הרבה שנים, כשיהיה שם מעט פשע והרבה פחד משוטר,בניגוד להיום, אחרי שנים שטורקיה נכנעת לדרישות איחוד האירופי לגבי חרויות וזכויות אזרח והחוליגנים מרימים ראש.

עדיין לא הבשלנו לאימוץ אלה הנהוגות בפינלנד. לצערי.והכשלונות מכסים אותנו מכל עבר,כל דקה.

האסון הוא שגבוהי מצח כמוך מנסים לשכנע שהנזק מ"מדינת משטרה" - זה מה שאתם קוראים למדינה שבה לא פוחדים שוטרים להכנס לעיירות ה"פזורה " בנגב ? - חמור מהנזק של מה שקורה כאן היום. למזלנו לא הרבה משתכנעים - הבחירות מוכיחות.

פורסם

אם שוטר רוצה להוריד לי את הרכב מהכביש אני יכול לדרוש ממנו שבוחן תנועה יבדוק את הרכב ויוריד אותו?

ואני יכול לבקש תעודה שהוא באמת בוחן תנועה איך זה מתנהל?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...