Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב רב

גרין מוטורס בשדמות דבורה

http://www.girim2.info/

רק למי שיש גישה למערכת הטכנית של רנו

יוכל לבקת מאמץ לזהות את המנוע

בהצלחה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

שלום רב,

לפני מספר חודשים החלפתי מנוע לדייהטסו שרייד 92, כל העסק הזה עלה לי 4000 שקל, והוא כלל:

- החלפה של המנוע הנוכחי למנוע מייבוא + ניירות וכל מה שצריך להיות בהחלפת מנוע

- ביצוע טיימינג, וטיפול 10,000 סטנדרטי

- לאחר נסיעה של 1000 ק"מ עם המנוע החדש, התגלה כי המנוע תקול ומעשן הרבה מאוד (חצי קילו שמן ל150 ק"מ) מה שגרר ביצוע החלפת רינגים במנוע

- לאחר עוד נסיעת הרצה של 1000 ק"מ חזרתי למוסך ותיקנו את המזגן, מתי שאני אומר "תיקנו" אני מתכוון ל"שמו רצועה למזגן" כי מסתבר שמישהו שכח להרכיב אותה מתי שהחליף מנוע ...

- לאחר חודש-חודשיים התגלה בעיה במשאבת השמן ברכב, ונוצרה בעיה של לחץ שמן נמוך, מה שגרר פירוק של הקרטר, ניקיון של הרשת ותיקון/החלפה של המשאבת שמן (לא כ"כ זוכר מה מבין ה2 עשו)

כרגע האוטו נוסע מצויין.

את כל הדברים הנ"ל ביצעתי אצל גיא מאיצ'י פרט, אני חייב לציין שגיא לא התחמק מאחריות (וגם סוכם מראש שהחלפת המנוע כוללת אחריות של 4 חודשים) ונתן שירות מקצועי ואדיב.

כל הדברים הנ"ל בוצעו במוסך עדן בראש העין.

אישית, אני יכול להמליץ בלב שלם על גיא, אם תרצה אני אביא לך את המספר שלו.

למרות שהמוסך שבו בוצעה כל העבודה התנהל בצורה חצי-מקצועית, עדיין בסופו של דבר אני מרוצה מהתוצאה הסופית.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

קודם כל, אין מה להשוות בין מנוע דיזל דיי חדש של רנו לבין מנוע מלפני 2 עשורים של דייהטסו.

שנית, אחרי הפירוט שנתת גם אם היו משלמים לי לא הייתי מכניס רנו כלשהי למוסך כזה. מוסכים מורשים מתקשים לפעמים בטיפול נכון ברכבים אלו, אז לצפות ממוסך ששכח לשים חגורה שייעשה עבודה ראוייה זה לשים כסף (ואת הרכב) על קרן צבי.

Veni Vidi Vici

פורסם
קודם כל, אין מה להשוות בין מנוע דיזל דיי חדש של רנו לבין מנוע מלפני 2 עשורים של דייהטסו.

שנית, אחרי הפירוט שנתת גם אם היו משלמים לי לא הייתי מכניס רנו כלשהי למוסך כזה. מוסכים מורשים מתקשים לפעמים בטיפול נכון ברכבים אלו, אז לצפות ממוסך ששכח לשים חגורה שייעשה עבודה ראוייה זה לשים כסף (ואת הרכב) על קרן צבי.

אני מבין אותך - הרכבים האלה באמת מאוד רגישים.

אבל מצד שני לשלם 20K בקרסו זה גם לא הגיוני.

למישהו יש המלצה ליבואן טוב באיזור הצפון \ חיפה?

מה עם מוסך "אופק" בתל אביב - הם גם עובדים עם איצ'י פרט? למישהו יש נסיון איתו?

פורסם

מציע לך לבדוק האם באחת מהפירוקיות בצפון יש מנועים מהסוג הזה זמינים, באופן ספציפי יש 2 פירוקיות בצומת וולקן, ויש אפשרות יותר מסבירה שהם יכולים למצוא מנוע אצל פירוקיות אחרות, אפשר לנסות.

לגבי מנוע מיבוא, מדובר על מנוע נפוץ מאוד באירופה, וניתן למצוא אצל יבואני מנועים משומשים מנועים כאילו ללא בעיה.

בד"כ ניתן לקבל את ההיסטוריה של המנוע הנ"ל מהיבואן.

מה קרה למנוע המקורי של הרכב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תתקשר מחר 0505341351 תדבר עם דני הוא יבואן של מנועים והוא מהקריות

תגיד לו שלירוי הפנה אותך.הוא יעזור לך גם עם המוסך שירכיב לך

יש לו מנוע בעלות של 5500 שח לא כולל עבודה

פורסם
יש לו מנוע בעלות של 5500 שח לא כולל עבודה

תודה על העזרה. אתה יכול לתת יותר פרטים עליו? הוא אדם פרטי או מוסך? הוא נותן אחריות על המנוע או לא? האם הוא יכול להרכיב את המנוע?

אני מחפש מוסך מייבא שיכול להביא את המנוע וגם להרכיב אותו. כיוון שאחרי זה, אם חס וחלילה יהיו בעיות, אני לא רוצה שכל אחד יתחיל לגלגל את האחריות על השני.

מישהו מכיר מוסך מייבא טוב שאפשר לסמוך עליו באיזור חיפה \ צפון?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

אני חבר חדש ולשמחתי מוצא הרבה עניין ותוכן בפורום, כל הכבוד.

בדפדוף אקראי נתקלתי בשאלתך על החלפת מנוע והרכבת מנוע אחר, מייבוא.

ראשית אומר שברכבי הוחלף מנוע שאכן היה מייבוא והיום בחלוף שנה

אני עדיין (דגש על העדיין) מרוצה. ההחלפה נעשתה באמת אצל אחד העסקים מרחוב המסגר בתל אביב

והחוויה שלי בסה"כ הייתה חיובית וללא תלונות מיוחדות. כמובן שחיכיתי יום או יומיים מעבר למובטח אבל

בהתחשב בסוג העבודה, לקחנו זאת כמעט כמובן מאיליו. התלבטתי אם להזכיר את שם העסק אך ברגע שראיתי

את הציטוט של אחד הגולשים בפורום, חשבתי שנכון יהיה להביא כאיזון את חוויתי מהם.

העסק המדובר נקרא ניתאי מוטורס ובאמת חיפוש בגוגל הניב תוצאה כלשהי שלכאורה נראית כמרמז שלילי

בדיקה מעמיקה שלי העלתה שמאחורי הכותרת המילים לא "החזיקו מים" והצדיקו עצמם

לפחות וחשוב לציין זאת, מנקודת מבטי.

לסיכום, מומלץ לבדוק באחד מבתי העסק ברחוב המסגר בתל אביב את הצעות המחיר השונות

חלופה שאני בחרתי בה והתבררה בדיעבד כנכונה.

המחירים שנדרשו גם מאיתנו במוסך המקורי היו כל כך גבוהים עד כי קל היה לקבל את ההחלטה.

בכל אופן, עשה בדיקה יסודית ודע לדרוש את המגיע לך.

בהצלחה.

ערן.

• תוכן חדש...