Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רדיו דיסק JVC G546 בעל 3 יציאות, מגבר JBL75.4 קומפוננט (היי-אנרג'י)וסאב (הרץ 300).

הקומפוננט מחובר ליציאה הקידמית ברדיודיסק ומוגבר טוב.

הסאב חובר בעבר ליציאת הסאב, והיה חסר לי קצת סאב בשמיעה.

לפני כשבועיים ביצעתי ניסוי והחלפתי את החיבורים של הסאב מיציאת הסאב ליציאה האחורית ברדיו דיסק (כאמור יש 3 יציאות)

כרגע אני שומע טוב יותר הסאב מודגש ומוגבר כמו שצריך (במחיר של הפסד השליטה והכיוון של הסאב מה-HU)

האם זה נראה לכם הגיוני, או שמא משהו בהגדרות לא נכון?

אני הייתי מעדיף שהסאב יחובר ליציאת הסאב ושתהיה לי שליטהמ HU

פורסם

הגיוני ביותר,

בהרבה מכשירים היציאות של הסאב הם בפרייאוט יותר חלש.

אין לך כל תקלה במכשיר.

אם אתה מוכן לוותר על השליטה בסאב אז תשאיר ככה רק תוודא שאת החיתוכים אתה מבצע רק דרך המגבר.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אתה בטוח שחיברת ליציאה הנכונה?

אני לא מפקפק חס וחלילה אבל לפעמים הכיתוב (SUB) נמצא מעל\מתחת הRCA וזה בקלות יכול לגרום לבלבול

RONI,אפילו אם היציאות לסאב בפראווט נמוך יחסית לשאר ה75.4 מגבר די חזק,בזמנו היה לי עם פיוניר ישן (2 פרה מוצהר) וסאב סרווין ווגה וממש לא הרמתי את הGAIN יותר מידי,אולי משהו בכיוונים במגבר (FREQ נמוך מידי וכמובן GAIN) או בHU?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נראה לי שהבעיה היא בכיוונים מהHU ולא ביציאות.

תבדוק מה החיתוכים שביצעת ותנסה להפוך פאזות של הסאב.

יתכן ויציאת הסאב של המכשיר חתוכה נמוך (63,50) יותר מהיציאות האחוריות, דבר שיגרום לך באמת

לשמוע יותר "רעש" ולא באס.

אלי

פורסם

היי

לא קשור לאשכול ובכל זאת, סט הקומפוממט הוא חד, ופאנצ'י כמו שאני אוהב

המגבר הוא רכיב שאני לא מרגיש כל כך, נראה לי שהוא מגביר טוב (אני לא מנצל את המקסימום)

לגבי הHU אני מאוד מאוכזב לאחר שהיה לי את ה-PIONEER 7950

לגבי הסאב- כנו שאתה מבין הוא קצת חלש, כנאה בעייה של חיווט/הגדרה נכונה

• תוכן חדש...