Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Splash vs Daihatsu Sirion

itziksiri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת שאלות כלליות מידי.

לגביי נוח ושווה יותר זה טעם אישי שרק אחרי סיבוב בשניהם תוכל לקבל תשובה. תראה באיזה רכב נעים לך יותר, נוח יותר ועונה על צרכייך.

לגביי טוב יותר, הספלאש רק נכנסה עכשיו לשוק ולכן עוד לא יודעים מה התקלות שלה אבל אם היא תשתווה לאחותה הסוויפט מדובר ברכב מצויין. הסיריון נמצאת כבר זמן רב בשוק ומכל אלו שאני מכיר שיש להם רכב כזה הם מרוצים עד הגג.

לטעמי העיצוב של הסיריון כבר קצת מיושן והספלאש חביבה יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לאחרונה עזרתי לידידה שלי לבחור אוטו חדש ויצא לי לנהוג גם בספלאש וגם בסיריון.

הסיריון (לדעתי) הייתה נוחה יותר ושקטה יותר ומרחב הפנים שלה היה לא פחות ממדהים.

לא יכולתי שלא להרגיש כאילו אני נוהג ברכב גדול יותר. ההיגוי היה בסדר אך מעט קל מידי לטעמי.

הספלאש מעט קטנה יותר אך מרגישה איכותית יותר מבפנים. המנוע קטן (1200) אך נמרץ מאוד וביחד עם תיבת הילוכים זריזה ויחסי העברה קצרים, לא מורגש חיסרון בכוח. יכול להיות שאם תרצה לעלות לירושלים עם 4 נוסעים תרגיש חיסרון ניכר יותר בכוח.

שלדה והיגוי מתקשרים יותר מבסיריון ותא המטען קטן יותר (או לפחות מרגיש כך).

היו 3 בעיות עיקריות עם הספלאש:

1. הרכב מאוד רועש בעיקר בסל"ד גבוהה ובידוד רעשי הרוח לוקה בחסר.

2. בלמים פשוט גרועים, חסרי רגש ולא יעילים (מכונית המבחן הייתה עם 2000 ק"מ בלבד)

3. ה"קליק קליק" של מערכת האיתות הוחלפה במין "דינג דונג" שיכול לשגע פילים! אפילו אשת המכירות נאלצה להודות שזה מעצבן. נסיעה בת"א גורמת לאיבוד עשתונות בעיקר כאשר אתה מחכה ברמזור עם האיתות פועל...

אם יש לך ברירה, לך על סיריון שלמרות שהיא מעט מיושנת יותר עדיין מאוד אטרקטיבית, בעלת מנוע ותיבת הילוכים של טויוטה מה שמשפר את האמינות והשכירות של האוטו (למרות שגם הסוזוקי לא סובלת מתדמית בעייתית) ובעלת מנוע שקט וחזק יותר.

אני מקווה שעזרתי,

יואב

• תוכן חדש...