Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג כבר שנה על הכביש וחסכתי כסף לקניית אוטו. בעיקרון יש לי בסביבות ה20 אלף ש"ח( יכול להיות שאני יוכל לגרד עוד כמה שקלים מההורים אבל זה לא בטוח) ואני מאוד התעניינתי בסובארו אימפרזה. מה שאני מחפש באוטו זה אוטו שאני יוכל להינות איתו מבחינת "האוטו הראשון" ושלא יעשה בעיות מכניות ובטוח כמובן, האם האימפרזה עולה על הדרישות? או שיש רכב אחר שיותר מומלץ?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

היה ברשותי אימפרזה אוטמט 95' עד לפני פחות מחודש, חלפים בשפע טיפולים בזול כמעט כל מוסך יודע להתעסק חוץ מטיפולים שגרתיים כמעט לא ראיתי מוסך והרכב חצה את קו ה200 אלף ק"מ.

הצריכה באוטומט קצת גבוהה אבל בידני הרכב ממש חסכוני.

רכב מרווח וחזק, מציע לך לחפש את דגם הGL כמו שהיה לי שהגיע בתוספת 4 ח"ח וספיילר מקורי.

פורסם
היה ברשותי אימפרזה אוטמט 95' עד לפני פחות מחודש, חלפים בשפע טיפולים בזול כמעט כל מוסך יודע להתעסק חוץ מטיפולים שגרתיים כמעט לא ראיתי מוסך והרכב חצה את קו ה200 אלף ק"מ.

הצריכה באוטומט קצת גבוהה אבל בידני הרכב ממש חסכוני.

רכב מרווח וחזק, מציע לך לחפש את דגם הGL כמו שהיה לי שהגיע בתוספת 4 ח"ח וספיילר מקורי.

כמה היא עלתה?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

הקפצה,באיזה טווח מחיר אפשר למצוא רכב במצב טוב? והאם יש רכב יותר מומלץ?

• תוכן חדש...