Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי רנו מגאן קופה 2.0 RSI כשאני מעביר הילוכים רגיל לא בנהיגה ספורטיבית ההילוכים עוברים חלק אבל כשאני סוחב את ההילוך הראשון בנהיגה ספורטיבית הוא בקושי נכנס להילוך השני ונשמע רעש של חיכוך עוד חבר שלי שהוא נהג ממש טוב ניסה וגם לו זה קרה

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה לעוזרים!

פורסם

שחיקה בסינכרונים של הילוך שני.

זה כמובן בתנאי, שכל שאר ההילוכים נכנסים חלק.

בשביל תיקון צריך לפרק גיר.

פורסם

אחי, תלך למישהו מקצועי שיבדוק לך את הכיוון, היה לי בדיוק אותו הדבר,כולם אמרו לי שהסינכרונים הם הבעיה, וכבר התעניינתי בהחלפה של גיר ובסוף אחרי שכבר כיוונתי אצל כמה מוסכניקים האחרון שהייתי אצלו אמר שזה לא סינכרונים וכיוון ועכשיו זה נכנס חלק גם בהאצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...