Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע האחרון נדלקת אצלי מנורה שיש עליה שני סימנים. אחד זה האות P ואחד סימן קריאה (!).

המנורה נדלקת ונכבת מדי פעם. וכאשר אני משחק עם הידית הנדברקס היא יכולה להכבות , בחלק מהנסיעות היא נדלקת ונכבת באמצע , ובחלק נשאר דלוקה.

אני לא סגור על מה הבעיה שם, הרכב ישן ועייף ויש לו הרבה בעיות מגעים , ויש מצב שהחיישן של ההנדברקס מקרטע, ומצד שני יש מצב שזה גם התרעה על תקלה בשמן ברקס או דברים נוספים אחרים.

אם מישהו יכול לכוון אותי ולעזור אני אשמח!

תודה וחג שמח!

(אשמח אם razmel או רפי לין יתנו תשובה)

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

שלום רב !

קבל כוון.

בדוק מפלס נוזל בלמים במיכל פלסטיק, של משאבת בלם מרכזית.

מפלס חסר מדליק את נורת האזהרה שתארת בגלל סגירת מעגל חשמלי, בגלל מצוף הקיים בתוך מיכל נוזל הבלמים, אשר בעת מחסור ניכר בנוזל בלמים, מדליק את נורת האזהרה, בעת סיבוב חד או בעת בלימה חזקה.

מיותר לציין שיש להשלים נוזל בלמים בתקן דוט 3, ולנסוע למוסך הקרוב, לשם בדיקת חשד, לנזילת ואבוד נוזל בלמים, ממשאבת בלם מרכזית, או משאבת אופן בגלגל, צנרת בלמים, או שחיקת רפידות.

בברכה

שנה טובה וחג שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה!

אני מאמין שכבר אחרי החג אגיע למוסך של חבר פורום לצורך בדיקה והסתכלות ראשונית.

חג שמח!

פורסם

שלום רב !

ומה יהיה במשך החג, תיסע עם רכב , עם חשד לאיבוד הבלמים?!

מפלס תקין של נוזל בלמים בדקת לפחות?

בברכת שנה טובה וזהירה בדרכים.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי , היה חסר נוזל בלמים, השלמתי את החסר, מקווה שיהיה בסדר עכשיו.

תודה על העזרה!

חג שמח ושנה טובה

• תוכן חדש...