Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ברכבי מסוג יונדאי אקסנט 96 הוחלף האימובילייזר בקודן.

לאחר מכן מד המהירות הפסיק לעבוד ועמו גם מד הקילומטרז.

המקום שבצע לי את הטיפול ניסה לתקן כמה פעמים ללא הצלחה.

בכל פעם מד המהירות עבד לכמה דקות ו"התעייף".

לאחר שגם אני התעייפתי מהם , החלטתי לנסות לבד.

כדי להחזיר את לוח השעונים למקום לעבודה תקינה צריך "להלביש" אותו על איזה מוט קטן מסתובב.

יש למישהוא רעיון איך לייצב את המוט מבלי שיזוז כך שאוכל לדחוף את השקע מאחורי לוח השעונים בדיוק כדי שהמוט יכנס לתוכו? כרגע המוט די משוחרר והסיכוי שלי להחזיר אותו נכון שואף לאפס.

בתודה מראש על העזרה

אלון

פורסם

יתכן ובזמן פירוק לוח שעונים שברו את התפס של הכבל ספידומטר ("המוט המסתובב"), ולכן הוא כל הזמן יוצא, אחרי שמרכיבים אותו.

פורסם

בעקרון כל פעם שהייתי אצל המוסך/חנות שהחליף לי את זה(אגב מדובר על חברה מאוד גדולה ורצינית) הם מסדרים את הבעיה אבל מד המהירות מתפקד בדיוק לכמה דקות עד שאני כבר רחוק מהם...

לכן אין טעם מבחינתי לשרוף עוד כמה שעות בשביל שיסדרו לי את זה חלקית בכל פעם מחדש.

לגבי התפס של הכבל ספידומטר אתה מתכוון לחלק שנמצא על לוח השעונים מאחורה נכון? הוא נראה לי שלם.

נראה לי שבכל פעם שהם "מתקנים" את זה הכבל ספידומטר לא נכנס עד הסוף או משהו בסגנון. יכול להיות?

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא יודע, איך בדיוק זה נראה ביונדאי.

תנסה להבין, איזה חלק אחראי על נעילת הכבל ללוח שעונים, והאם הוא נראה לך שלם ומתפקד.

פורסם

אני לא מכיר רכבי יונדאי - אבל העקרון אמור להיות זהה:

יש חלק פלסטיק שנתפס על לוח השעונים. בתוך הדבר הזה יש את כבל הספידומטר, ויש על הכבל עוד מין חלק קטן מפלסטיק שאמור להחזיק את הכבל במקום שלא יזוז בתוך המעטפת שלו.

הניחוש שלי הוא או שהחלק הפנימי נשבר ונעלם, או שהחלק החיצוני ובגלל זה כשאתה מתחיל לנסוע העסק משתחרר לך. (גם אם כשאתה מפרק את לוח השעונים זה עדיין נראה שלם).

אם הם לא יכולים לתקן לך את זה, שיתכבדו ויתקנו את זה במוסך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי

במכון ספידומטרים אמרו לי שהכבל ספידומטר לא תקין

הוא משוחרר ונמצא מחוץ לתושבת וכשהוא מסתובב הוא נעצר (אפשר חעצור אותו אם תופסים אותו)

השאלה שלי היא האם אפשר לדחוף אותו פנימה ולקבע אותו באיזה צורה

אלון

• תוכן חדש...