Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה מתכוון ביבוא מקביל? יש חברות חוץ מניופאן? (נותנים 5 שנות אחריות).

מצא את ההבדלים במחירים:

מקביל - 1509 ש"ח. אחריות 3 שנים של י.שלום בע"מ.

ניופאן - 2299 ש"ח. אחריות 3 שנים ניופאן.

באופן אישי, בשביל הפרש של 800 ש"ח במכשיר שמפגין אמינות יוצאת דופן, אני הייתי מהמהר על י. שלום בע"מ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ההבדלים הם - אחריות לשנה לעומת 5.

המיקסר מסופק ללא אביזרים נלווים.

:roll:

עריכה: בדקתי באתר של חברת קריאולי ושם המוצר נמכר עם אחריות של ניופאן ל5 שנים, למרות שלא נקנה דרכה (ולמרות שכתוב במפרט כי האחריות היא ל3 שנים:?)

Insane things comes from insanely people.

פורסם

עוד שאלה - הבנתי מחיפושים שהקיטצ'נאייד מתעייף לאחר לישה מרובה של בצק, ולאנשים שלשים חצי קילו ומעלה קמח ממליצים על הKMIX, עכשיו, ברור לי שכל עניין ההספקים במיקסרים האלה הוא קשקוש מסחרי, אבל אני 'שומע הרבה (שמועות?) על עייפות מסויימת באמריקאי לעומת הKMIX.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

יש מדבקה על הקיצ'ן שאומרת לא להפעיל אותו מעל מספר דקות מסויים ברצף.

לא יודע אם יקרה משהו אחרי 10 דקות הפעלה. בקנווד היתי מתעלל חופשי עם מהירות כמעט על המקסימום בלישת בצק (כל המיקסר היה רוקד על השולחן) והוא המשיך לתפקד בלי שום בעיה חוץ מהגיטרה שנשברה בלישה של משהו קצת קשה מידי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בלישה של בצק קשה במשך ~10דק' הקיצ'ן אייד מתחמם מאוד. נכון, יש עליו מדבקה שאומרת לא להפעילו ליותר מ-10 דק' ברציפות.

פורסם

הקנווד לא מצליח להחזיק 1 ק"ג קמח (מניסיון אישי), הוא מתחמם ורועד תוך חשש להתפרקות (אני מכין פיתות ביתיות של קרין גורן) .

מי שמתכוון להכין כמות בצק גדולה (1 ק"ג קמח הופך ל 1.6 ק"ג בצק !) שיקנה מיקסר ב-3K ש"ח כמו שכתבו :

שים לב שמעבר לעניין הכוח, דרושה גם קערה גדולה בשביל ללוש קילו קמח.

ואם אני לא טועה בשביל ללוש קילו קמח תאלץ לקנות את אחד המיקסרים היקרים יותר שעולים סביב 3 אלף ש"ח עם כוח של 1200 וואט וקערה של כמעט 7 ליטר (בקטנים יותר יש סביב 5 ליטר). המיקסרים הקטנים יותר מתקשים להתמודד עם זה.

המיקסר של קנווד מצליח ללוש 1 ק"ג קמח- אבל זה מקצר את חייו ונראה כאילו הוא מתפרק בכל סיבוב וסיבוב.

אלה הפיתות:

פיתות.jpg

-

פורסם

אכן המיקסרים הקטנים מתקשים לעבוד עם קילו קמח אבל הם יעמדו במשימה הזאת מניסיון.

מה שיש לי בבית זה הקנווד KM-005, עלה סביב 3000 ש"ח, אבל שווה כל שקל בנתיים, במיוחד לעומת הסדרות הקטנות והחלשות יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...