Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם אפשר להגביה את הכיסא ברכב במעט בעזרת דיסקיות או תושבות כלשהן?

והאם אפשרי לשנות במעט את הזווית של הגלגל הגה? למרות שאין ידית שמשחררים ובעזרתה ניתן לכוון.

ודבר אחרון: יש רעשים של האגזוז שמגיעים מכיוון התא מטען

יכול להיות שיש חור או שמכיוון שהאגזוז רועש צריך לעשות איטום?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

רציתי לדעת האם אפשר להגביה את הכיסא ברכב במעט בעזרת דיסקיות או תושבות כלשהן?קומבינות אסורות ומסוכנות

והאם אפשרי לשנות במעט את הזווית של הגלגל הגה? לא ניתן, ממש רוצה תקנה רכב עם שנה יותר מתקדמת

ודבר אחרון: יש רעשים של האגזוז שמגיעים מכיוון התא מטען

יכול להיות שיש חור או שמכיוון שהאגזוז רועש צריך לעשות איטום?אם החור הוא ממש קטן אפוקסי פלסטלינה יכול לעזור אבל בדר"כ בשנתונים כאלו האגזוז כבר רקוב לגמרי ולא שווה המאמץ אלא לשים דוד חדש בעלות של כמה מאות שקלים

פורסם

אפשר ללכת לרפד, שיחליף את הספוגים הבלויים בכסא, או לארגן כיסא אחר פחות בלוי מפירוק.

תקבל תוספת גובה של כמה סנטימטרים טובים, זה חוקי לחלוטין ולא קומבינה.

אפשר לקנות (ב"דוקטור גב" למשל) כרית אורטופדית לכסא, שגם מגביהה את הישבן.

פורסם

בוקי כשהוא דיבר על תושבות או דיסקיות הוא התכוון לפרק את הכיסא ולהגביהה אותו תאמין לי שלא הייתי כותב קומבינה סתם עדיין לא הספקת להכיר אותי?

הבעיה היא שלפעמים קשה להבין את כוונת המשורר, אם זו הבעיה שלו כיסא בלוי ונמוך אז אכן הפתרון שלך אידיאלי.

• תוכן חדש...