Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי קטע שזה לא רק בג'ון ברייס הקטע של "תלמד אצלנו תתקבל לעבודה מובטח!!" גם בשאר המכללות למינהן.

כמו למשל מכללת הייטק שיצאה בקפיין חדש.

מעניין אם הם עומדים בהבטחות שלהן.

http://www.epka.co.il/michlelet/everything/?ToolID=TE2CB1

בטוח תתקבל לעבודה, רק לא בתחום שלמדת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שלא הבנת , אבל זו היתה תגובה צינית שמשקפת את העובדה שההתחייבות שלהם שתמצא עבודה מצוצה מהאצבע.

Derish צודק, אני אישית כתבתי לא מעט תגובות נגד הקורסים הללו ולא הייתי היחיד, חבל שאופציית החיפוש לא עובדת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תודה על התגובות

נכון להיום

מי שאין לו לפחות תואר במדעי המחשב יכול לשכוח מזימון לראיון עבודה

לא מדוייק, יש שני תנאים שונים למועמדים שמגיעים לפה לראיון ואני מאמין שזה דומה בעוד מקומות, או שהם באמת בוגרי אוניברסיטה עם נסיון מועט אבל המלצות על זה שהם קולטים מהר או שאין להם תואר אבל נסיון מוכח של 3 שנים לפחות בתחום הספציפי שאנחנו עובדים בו.

מיותר לציין שהמועמדים שמגיעים הכי מהר לראיון הם אלה שיש להם גם וגם :p

כל מיני ניירות כמו שלך, ובכן, היתי משתמש בתיאורים עדינים כדי לא לפגוע באף אחד, בכל זאת התאמצת והוצאת על זה לא מעט כסף, אבל זה לא שהשרשור הזה נהיה עדין מרגע לרגע, אז כן - הן לא שוות לכלום, לפחות לא פה ולא בשאר המקומות שאני מכיר, מצטער :(

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מצטער לשמוע אבי, אבל זה נכון גם לגבי הרבה דברים אחרים

למשל MCSE ו MCTIP , או CEH

בקיצור, היית צריך להמשיך באורלייף עד שהיית מגיע להיות בודיבילדר ואולי זוכה בכמה תחרויות ועושה כסף ;)

פורסם

צר לי לשמוע שהבטיחו לך גדולות ונצורות בג'ון ברייס בנוגע לקורס QA.

האם מדובר בקורס הזה?

http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?OldFileName=SearchResult.aspx&InternetDomainID=80&SearchBy=domain&CourseNumber=611&CompanyID=1

רשום שם, ובצדק, שמומלץ מאוד נסיון קודם בתחום, וכמו כן תואר אקדמי.

מנסיוני כאחד בעל הסמכה של ISQTB, בסה"כ מדובר במבחנים שמגדירים עולם מושגים וטכניקות מסויימות בעולם ה QA. אפשר לעשות את ההסמכה בלי שום קורס, רק ללמוד מהחומרים הניתנים בחינם מהגוף שמעניק את ההסמכה הזה. יש חוברות מבחנים שעולות כסף, אבל בכל מקרה, אפשר ללמוד את זה לבד.

אבל, כאמור, ההכשרה הזו היא בראש ובראשונה לאנשים עם נסיון, ומטרתה להגדיר מסגרת לעולם ה QA וסט מושגים משותף וגלובלי בתעשיה.

עם זאת, ההסמכות האלה כן מתחילות לקבל משמעות כלשהי בארגונים מסוימים.

אצלי בעבודה הוחלט שכל המעוניין בהסמכה זכאי לקבל כמה שעות בשבוע כדי להתכונן למבחנים, ואני חייב לומר שכמה מהטכניקות חידדו לי את הרגלי העבודה ביום יום.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

לא יודע איך זה בתחום הqa אבל בעניין תעודת הmcse וה mcitp שהוזכרה פה - הן בהחלט חשובות ונותנות תמורה.

נכון שסביר להניח לא תעשה קורס כזה ומייד עם הסיום תהיה "מנהל רשת" אבל זה בהחלט מקנה ידע חשוב ועוזר.

מבחינת מקומות עבודה - יש מקומות שאתה לא יכול להתקבל אליהם ללא תעודת msce ומקבילותיה החדשות כי פשוט יש דרישה כזאת (בגלל מדיניות אירגונית או שת"פ עם מיקרוסופט וכו) בעיקר מקומות גדולים. וזה מאוד עוזר בקו"ח (כמובן שיש צורך להרשים גם בראיון ואז אין תחליף לנסיון).

פורסם

עדכון קטן : את ההודעה שכתבתי פה בתחילת השרשור שלחתי גם לג'ון ברייס

היום הם התקשרו אליי וקבעה איתי פגישה - לא שאלתי על מה מדובר אבל נראה שיהיה מעניין

אני חושב להגיד להם שאני רוצה 50% מהכסף

אני לא הולך לאיים עליהם אבל במידה ולא , פעם הבאה שהם עושים יום פתוח אני מבריח להם את כול הקליינטורה עם אבטיח או בלי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
עדכון קטן : את ההודעה שכתבתי פה בתחילת השרשור שלחתי גם לג'ון ברייס

היום הם התקשרו אליי וקבעה איתי פגישה - לא שאלתי על מה מדובר אבל נראה שיהיה מעניין

אני חושב להגיד להם שאני רוצה 50% מהכסף

אני לא הולך לאיים עליהם אבל במידה ולא , פעם הבאה שהם עושים יום פתוח אני מבריח להם את כול הקליינטורה עם אבטיח או בלי

הייתי מתכונן לשיחה בסגנון של הוצאת דיבה ;) אבל בטח תקבל איזה הנחה של 20% לקורס זה או אחר ;)

פורסם

הוצאת דיבה?! על מה הוצאת דיבה...עם כבר אני יכול להאשים אותם על הונאה במרמה

בקשר ל20% לקורס הבא - לא תודה , יש לי מספיק תעודות לניגוב התחת מהקורס הקודם

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

על מה דיבה?

על זה שטענת שהעסק עוסק בפלילים בפני עשרות אלפי אנשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפותח השירשור:

זכותך המלאה לא להיות מרוצה מהלימודים שסיימת, זהו דבר לגיטימי ביותר. אבל מכאן ועד להתחיל להשמיץ לכאן ולכאן זה כבר עיניין אחר לגמריי שבאמת יכול לסבך אותך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...