Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב כנראה עובר לירושלים למטרת עבודה

באיזה איזור מומלץ לחפש דירה ( העבודה בקרבת בית המשפט בירושלים)

יש לי רכב אבל השאיפה היא למכור אותו עד המעבר כך שאזורים מחוץ לירושלים פחות מעניינים אותי

ומה שאני מחפש זה סביבה טובה, בלי יותר מדי בלאגן ובלי יותר מדי שקט אולי דווקא באזור ששוכרים בו סטודנטים

יש המלצות?

(אם למישהו יש מקום ספציפי זה בכלל יהיה טוב (בפרטי)

פורסם

מרכז העיר זה ה-מקום ! (ולא משנה איפה במרכז העיר)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בלי יותר מדי בלאגן ובלי יותר מדי שקט (אם למישהו יש מקום ספציפי זה בכלל יהיה טוב (בפרטי)

דרישות קצת סותרות אבל שיהיה.

אם אתה עובד באזור בתי המשפט ושוקל להפטר מהרכב הייתי ממליץ לך לחפש דירה באזור נחלאות.

גם אזור ששוכרים בו סטודנטים וגם אזור מיוחד - בתי אבן ישנים ואווירה מיוחדת.

ממרכז העיר עצמו הייתי דווקא מתרחק יותר מידי בלגן רעש + פרויקט רכבת תקלה שגורם למרכז העיר

להראות כמו אחרי סיכול ממוקד.

נ.ב נחלאות נמצאת מרחק הליכה מבית המשפט העליון.

פורסם

נחלאות תענה על רוב הדרישות, ואפילו אם היית רוצה לשמור על הרכב,

היית נאלץ למכור אותו בסופו של דבר.

מרחק הליכה קצרה לבית המשפט, וקרוב לכל מה שחשוב.

מבחינת שקט, זה מאוד משתנה מדירה לדירה (או מחורבה לחורבה).

יש סמטאות מאוד קרובות לרחובות ראשיים שהן שקטות להפליא,

ויש דירות שבהן הבידוד לא קיים ואתה שומע כל פיפס.

קפוץ לסיור מקדים להתרשמות, תלמד מזה הרבה.

בכל מה שקשור למחירים, תיזהר שלא ליפול על איזה חפץ קהה

בזמן שאתה מתעלף. המחירים אסטרונומיים אפילו לדירות חדר וחצי.

מבחינה כספית זה בסופו של דבר יוצא בסדר הודות לזמינות המופלאה

של כל דבר כמעט בשוק ובמרכז העיר, אבל תהיה מוכן (נפשית)

לשלם הרבה כסף על מעט מאוד שטח.

האוכלוסיה מעורבת, יש הרבה סטודנטים.

דירות שהן "מציאה" עוברות רק מפה לאוזן. אני מצאתי שם דירה רק לאחר חודשיים של חיפושים,

במחיר שהוא רחוק מלהיות מציאה, וכשיצאתי ממנה עברו בדיוק 3 שעות מפרסום המודעה

ועד סגירת החוזה עם הדיירים החדשים.:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על העצות קודם כל

לדעתי לא שקט מדי ולא רועש מדי זה לא סותר

משהו באמצע

המחירים באמת גבוהים במרכז ורוב הדירות הזולות כוללות דרישה לכיפה על הראש

אולי בכל זאת יש איזה מושב או אזור שלא רחוק מאוד והוא לא במרכז אבל מומלץ?

פורסם

לא, לא, לא, לא ולא ובחיים לא ושלא תעז ואל תחשוב על זה ושוב לא.

אם בתל אביב קשה למצוא חניה,

הרי שבירושלים פשוט אי אפשר לזוז.

העיר פקוקה בכל שעות היום.

פקקי הבוקר בכביש החוף ובכביש מס' 1 הם בדיחה בהשוואה למה שמתרחש בירושלים.

אסון תחבורתי.

אלא אם כן אתה עובד רק במשמרות לילה, במקרה הזה העיר אחלה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אי מצטרף להנס בנוגע למעבר לפריפריות,כמעט כול היישובים שאתה יכול למצוא מחוץ לירושלים במחירים שפויים זה ישובים קהילתיים דהיינו אם אין לך אישה ילד וכלב אתה לא תעבור את "ועדת הקבלה".

לגבי הפקקים של העיר בגלל הרכבת הזאת כול מרכז העיר והעורק הראשי(רחוב יפו) זה בעצם כביש עם נטיב לכול כיוון נוסעים מראה ליד מראה לכן התנועה עם הרכב בשעות העומס יכולה להיות סיוט.

אתה יכול לחפש דירה בבית הכרם,לדעתי אחת השכונות היותר טובות של העיר יש לך את בית הקרם ה"ישנה" ורמת בית הקרם ההבדל היחיד הוא שבית הכרם הישנה זה יותר שכונה של זקנים ואנשים ממעמד גבוה.שכונה יפיפיה נקיה ומאוד קרובה למרכז העיר.

רמת בית הכרם זה בעצם ההמשך שלה וזה בעצם שכונה מאוד חדשה אך לדעתי בית הכרם הישנה יפה יותר כי הבתים שם הרבה יותר יפים ולא זהים כמו ברמת בית הכרם(אם כי שתי המקומות הם מצויינים).אם אתה תעבוד באיזור של בתי המשפט אני ממליץ לך בחום לקחת אופניים ולהשתמש בהם ככלי תחבורה יום יומי.רוב הרכיבה מבית הכרם עד איזור בתי המשפט היא 60 אחוז מישור 40 אחוז עליה לא קשה בכלל.ככה תוך 10-15 דקות אתה תהיה בעבודה בלי פקקים ובלי כאב ראש של החניה.

אתה יכול גם לנסות לחפש איזה דירה ברחביה שגם היא שכונה מצויינת ובחלק מהמקומות אף שקטה להפליא רק הבעיה היא שהמחירים שם גבוהים מאוד.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני במקור מישוב ליד ירושלים.

מרחק כ 13 ק"מ.

אבא שלי משכיר דירה קטנה לסטודנטית ואחי משכיר בית 3 חדרים לזוג סטודנטים.

הבעיה במקומות כאלה היא פרטיות. ברוב הדירות הקטנות הדירה נמצאת מתחת\מעל\צמוד לבעל הבית ולא לכל אחד זה מתאים.

אצל הורי ואחי הדירה מבודדת, יש חצר פרטית ואפילו חנייה.

בכל פעם שהם מחפשים דייר הראשון שמגיע ורואה - קונה.

את נושא הפרטיות אני מכיר משיחה עם הדייר הנוכחי של אחי ומהיכרות עם שכנים של הורי שמשכירים.

לא, לא, לא, לא ולא ובחיים לא ושלא תעז ואל תחשוב על זה ושוב לא.

פקקי הבוקר בכביש החוף ובכביש מס' 1 הם בדיחה בהשוואה למה שמתרחש בירושלים.

אסון תחבורתי.

אתה תלמד מהיכן לנסוע (כביש 1 זו לא האופציה היחידה) ומתי לצאת מהבית כדי לא לעמוד בפקק ולהגיע בזמן.

אי מצטרף להנס בנוגע למעבר לפריפריות,כמעט כול היישובים שאתה יכול למצוא מחוץ לירושלים במחירים שפויים זה ישובים קהילתיים דהיינו אם אין לך אישה ילד וכלב אתה לא תעבור את "ועדת הקבלה".

easyrider, אתה ירושלמי או מהפריפריה?

הדרישה העיקרית היא פנקס צ'קים עם כיסוי. רצוי שלא תראה כמו הומלס כמובן.

אני לא יודע מחירי שכירות, אבל אני לא בטוח שכלכלית ההפרש יתקזז לך עם עלות אחזקת רכב.

אם תרצה לחפש בפריפריה אולי אוכל לעזור.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני אישית מהעיר,פותח השרשור אמר שהוא מעדיף להתפתר מהאוטו ולגור מחוץ לירושלים בלי אוטו זה קשה ד בלתי אפשרי.ואם כבר מדברים,האם דירה קטנה במבשרת נגיד תעלה פחות מאותה דירה באחת מהשכונות שציינתי שם? לגבי השעות והכבישים אני לחלוטין מסכים איתך.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אם כבר יש פה כמה ירושלמים

אז מה העניין של המלגה הזאת לסטודנטים בעיר?

יש כל מיני דיבורים על הביטול שלה כך שאינני יודע מה המצב עם זה עכשיו.

עד עכשיו, כל סטודנט שגר במרכז העיר יכול היה לגשת לארנונה ולקבל הנחה די משמעותית

אחרי הגשת כמה ערימות טובות של טפסים.

פורסם
תבדוק את אופצית מעלה אדומים...

ולאכול כל בוקר את הפקקים של המחסום ואח"כ את צומת הגבעה הצרפתית? עדיף כבר לגור מחוץ לירושלים

ולהגיע בבוקר לעבודה..

פורסם

על איזקה פקקים אתה מדבר ? כי אני גר במעלה אדומים ואין שם שום פקקים בבוקר , ואם הוא נוסע ממעלה אדומים דרך האוניברסטיה בהר הצופים משם זה עניין של בדיוק 5 דקות לבית המשפט.

כי הפקקים של ירושלים לא יהיו יותר טובים לו ( ואני מדבר בתור אחד שרק לפני 8 חודשים גר 20 שנה בירושלים).

פורסם

אני לא יודע באיזה מעלה אדומים אתה חי ,אבל בזאת שאני מכיר נסיעה ממעלה לבית משפט בשעות הבוקר העמוסות היא לפחות 40 דקות ביום רגיל וביום רע אף יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...