Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס ספורט 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכל זאת תחליט שאתה רוצה יאריס TS, שלח ה"פ לעומר גלברט.

חבר שלו מוכר אחת שמורה, אך עם ק"מ מעט גבוה. אם הייתי מחפש אחת, הייתי הולך עליה.

לגבי כל ההשוואות בשרשור - כאשר בנאדם מבקש להשוות בין רכבים, כל אחד מוזמן לכתוב את דעתו.

כאשר הוא שואל לגבי רכב ספציפי, אני לא רואה ממש סיבה לעשות קידום מכירות עתידי של כל אדם לרכב שברשותו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שהוא שואל לגבי דגם רכב ספציפי, אבל האם זה אומר שאסור לומר לו שיש אלטרנטיבות עדיפות?

אגב, אני אישית הגבתי רק לאחר שעלתה השוואה בשרשור.

קידום מכירות עתידי? בחייך... אני חושב שאני אנסה למצוא לי דרך יותר טובה להתעשר...

פורסם

תגובות KoF-sHeLeG ב-אדום

תגובותיי ב-כחול

תגובותי באדום.

כוח-סוס כתב:

א׳ כל, היאריס שווה את מחיר השוק שלה.

אני לא אתווכח איתך על זה, כי אם קנית את הרכב כנראה שאתה באמת מאמין בזה או שאתה עדיין מנסה לשכנע את עצמך. דעתי שונה.

קוף יקר, לא אני היחידי שרכש את הרכב הזה. כמדומני אין יותר מדיי ממנו בלוחות הרכב. הפונטו עם זאת, עדיין מופיעה שם.

רכב עם ביקוש מהגבוהים בשוק, עם אמינות כזאת וסחירות ברמה גבוהה

ובסופו של דבר נושא את הסמל של טויוטה כנראה שכן שווה.

מה הקטע עם הסמל של טויוטה, לא הבנתי... זה נשמע כאילו אמרת סמל של מרצדס/ב.מ.וו...

נעזוב את עניין הסמל, טויוטה ידועה כאחת החברות האמינות בשוק, במיוחד מפיאט. מה גם שהיאריס אחת המכוניות האמינות בארץ, אם לא האמינה שבהן.

ב׳, בנוגע להשוואה מול הפונטו:

אמינות- היאריס לוקחת בגדול.

השורה הזו רק מראה עד כמה דבריך חסרי ביסוס לחלוטין. מאיפה אתה יודע עד כמה הפונטו אמינה? היה לך רכב כזה במשך תקופת זמן משמעותית שאתה יכול להעיד? ובבקשה אל תגיד לי שלחבר היה והיו לו מלא בעיות, כי זה באמת יהיה מצוץ מהאצבע...

הטויוטה אכן מכונית אמינה, אך ה-HGT (שים לב שאני מדבר ספציפית על HGT, ולא פונטו רגילה) אינה נופלת ממנה בתחום הזה. אתה מוזמן לעשות סקר כאן בקרב בעלים של הרכב ולהיווכח בעצמך שהפונטו יחסית מכונית מאוד אמינה.

אתה תספר מה שאתה רוצה לספר בתור חוויה חד צדדית על הפונטו, ואני בתור אחד שמכיר את שניהן ארחיב יותר. מצוץ, לא מצוץ-

זאת הסיטואציה, וה-HGT אולי אמינה יותר מפונטו רגילה (למרות שאינני רואה הרבה הבדל), אבל עדיין בהשוואה שנפתחה כאן

לטויוטה - אני אאלץ לא להרחיב אפילו. התשובה מובנת.

חסכנות בדלק- נראה לי שאנחנו עדיין עם היאריס.

אולי הבדל זניח, אבל בנהיגה מאומצת - ממש לא בטוח.

בנהיגה מאומצת כל רכב ילגום כמויות יפות של דלק, גם פריוס.

בנוגע למיכל מול מיכל, היאריס חסכונית בהרבה עם הבדלים של 3-5 ק"מ לליטר לפחות.

מנוע וביצועים- לפונטו באמת יש ״גדול״ יותר, אך במבחנים הסופיים הם מעמידות נתונים דיי דומים בשל היחס- כ״ס לטון.

הפונטו יותר מהירה במיאוץ הקלאסי ל-100 קמ"ש ובעלת רצועת כוח רחבה יותר, כך שהיא מהירה יותר בכל מצב נתון. אני לא אומר שהיא מפלצת תאוצה, אבל אין ספק שיש הבדל גדול בינה לבין היאריס. מה לעשות, מנוע 1.8 בפונטו מול 1.5 ביאריס - הבדל עצום.

שוב אתה מוכיח חוסר ידע בסיסי. נכון הפונטו בעלת מנוע גדול יותר, מספר כ"ס רב יותר ורצועת כוח רחבה יותר, אבל אי אפשר

להסתמך אך ורק על נתונים אלה- כאשר היחס הנכון יותר הוא בין מספר כוחות-סוס לטון.

הפיאט מגיעה להספק של 125 כ"ס לטון (130 כ"ס , 1,040 ק"ג) - תאוצה של 8.3 שנ' מ-0 ל-100.

היאריס מגיעה להספק של 116.7 כ"ס לטון (108 כ"ס , 925 ק"ג) - תאוצה של 8.7 שנ' מ-0 ל-100.

כמו שאתה רואה שוב, ההבדלים זניחים, ואם לא מדובר בנהגים טובים מאוד, הרכבים יהיו צמודים אחד לשני.

התנהגות- היאריס מתקשרת יותר, ההגה מורגש יותר וכיף יותר ל״שחק״ איתה.

מסכים, אבל איך זה קשור להתנהגות של הרכב? גם בקליאו ספורט החדשה יש הגה חשמלי לא מתקשר, זה אומר משהו על ההתנהגות של הרכב?

איך זה קשור?! תנהג פעם אחת על היאריס ותבין. שוב, נהגתי וחוויתי את שניהן. הפונטו לא מתקשרת כמו היאריס והיא בעצם נחותה מכל

שאר הרכבים בקטגוריה הזאת- בתחום של ההגה. וכן, מה לעשות, תקשורת קשורה להתגנהגות, או לפחות לביצועייה.

אל תשווה קליאו ספורט בשנת 2009 שעבדו עליה מהנדסים וביצעו את עבודתם אך רק בשביל רכב ייעודי מסויים, ולרכב משנות ה-2000

המוקדמות שקיבל את ההגה של הדגם הרגיל. היתרון היחידי בהגה הזה, זה שלך יותר נוח להחנות כנראה :-D

מראה- מותאם אישית. אני אוהב את הצורה של שניהן.

גם אני.

לפחות פה אנחנו מסכימים.

חלפים ועלויות- לדעתי הם יהיו זולים יותר לפונטו, אבל זה לא חד משמעי וכמובן שמדובר על כל חלק לגופו.

אני ממש לא בטוח. ל-HGT חלפים הרבה יותר יקרים מפונטו רגילה, אל תשכח...

שוב הסכמנו, ישנה התקדמות.

סחירות- נראה שאתם כבר יודעים את התשובה.

אני ממש לא בקיא בשוק של היאריס, אבל לא תמיד מחירון גבוה מעיד על סחירות (ראה דוגמת קליאו ספורט)...

ביאריס הוא מעיד. נחשפתי לכך בעבר, ואני נחשף לכך גם היום. הביקוש נהיה גבוה מתמיד עקב האמינות הבלתי מתפשרת

והחסכנות של הרכב הזה בדלק (מטרות הקנייה שלי).

נ.ב. קליאו במצב טוב - תסחר בכל מחיר שבעליה ידרוש ללא שום בעייה. מניסיון :wink:

עדיין הפונטו מתעלה עליה בכל פרמטר?!

בפרמטרים של רכב ספורטיבי - כן.

ממש לא, וחבל שאתה מתיימר להצדיק דבר שהוא אינו נכון. אף רכב אינו מתעלה על השני, ושניהן אינן מתיימרות להיות מכוניות

מיני-סופר-ספורטיביות. פה כבר, כל אחד מוזמן לעשות את השיקולים שלו.

מבחינות אחרות:

איכות החומרים בתא הנוסעים עדיפה בפונטו. באיכות הרכבה היאריס לוקחת.

על זה אני אגיד אהההה :?. שניהן לא מצטיינות בתחום. אמרת, קיבלתי.

הפונטו הרבה יותר מרווחת, אבל זה לא חוכמה כי היא גם יותר גדולה.

האמת שכן. היאריס פחות מתאימה ל-4-5 מבוגרים, למרות שה-4 עדיין יכולעם להסתדר שם.

פרקטיות של תאים, איחסון והנדסת אנוש - נראה לי שהאירס מצטיינת יותר.

מבחינת נוחות נסיעה אני לא יודע לגבי היאריס, אבל הפונטו לא מצטיינת בתחום הזה בלשון המעטה עקב מתלים נוקשים מאוד.

ביאריס הם נוקשים יותר, מי שלא מסוגל להתמודד עם הנושא - ממליץ לו לבדוק את זה קודם לכן.

שוב, שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד מחבב את היאריס TS (בשחור היא גם נראית פגז :wink:). אני פשוט חושב שבמחיר שלה (ואף נמוך מזה) ישנן אופציות שיתנו תמורה טובה יותר לכסף.

שוב, חבר יקר, לא באתי להציע תחלופות טובות לסכום כסף מסויים - כי אז גם היאריס וגם הפונטו לא נכנסות שם.

אני כיוונתי את את הקוראים כאן לסוג הרכבים לפי הדרישות שלהם, ואני עדיין עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.

גם לדעתי הפונטו נראית מצויין, וגם היא נכנסה בשיקוליי לפני כחודשיים לרכישה עצמאית, אבל לא כך קרה בסופו של דבר.

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

טוב, די עייפתי מהויכוח.

האמת אני גם חושב שאם מישהו מחליט להוציא סכום כזה על יאריס, היא כנראה תתאים לו. אפשר גם לסכם את זה כך.

כל אחד שיעשה בכסף שלו כראות עניו.

אני את שלי לדיון תרמתי.

פורסם
איך היאריס בהתמודדות והשוואה מול 206 XS?

באילו תחומים?

KoF-sHeLeG, שמח שזה נגמר כך. לדעתי שנינו הבהרנו את דעתינו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...