Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המיסוי הירוק או חלם זה פה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את הכתבה, ואני פשוט המום מהמדינה הזאת שמנסה "לגנוב מהאזרח", כאילו ממש יש להם צרות עין עלינו, ברגע שהם מרגישים שמישהו קצת מרוויח ממשהו, הם ישר מטילים מס בלי להיתחשב, שבהסבה לגפ''מ יש גם ככה די הרבה מיגבלות של אי כניסה לקניונים, חניונים סגורים, שהמערכת תופסת מקום בבג''ז, זה לא מעניין אותם העיקר איך לעשוק את האזרח, אני רוצה להגיד לכם הכתבה הזאת עלתה לי על כל העצבים, ואני חושב כבר לארגן קבוצה של תומכיים שמוכניים להילחם בכל גזירה של הממשלה, שלא הגיונית אוו נגד האזרח התמיים שיידו קצרה נגד מדינה, וממשלה מושכטת, והוא נימצא לבד במערכה .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...