Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא יודעת במה לבחור , יש לי אפשרות לרכוש ב- 110,000 ש"ח . אני מחפשת רכב בגודל בינוני לא משפחתי גדול ולא מיני. למשל מזדה 2 קטן לי וטויוטה קורולה גדולה.

אשמח לשמוע את המלצותיכם.

ועוד שאלה איך קונים מהחברה רכב חדש אבל בעלות של יד שניה?

תודה מארש

איילה

פורסם

חלק מהיבואנים נתקעו עם מלאי של רכבים שעמדו במחסנים לאורך זמן ונאלצו למכור את הרכבים האלו כרכבים מיד ראשונה ולא חדשים כחדשים (אפס בעלים קודמים).

איך קונים רכב כזה? ניגשים ליבואנים השונים ושואלים האם יש להם רכבים כאלו במלאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלומר את רוצה משפחתית קומפקטית - 5 דלתות. יש המון אפשרויות בשוק ולכן עדיף שתתני יותר דרישות. כך נדע אם לכוון אותך לפיג'ו 308, קיה סיד, יונדאי i30, מאזדה 3 החדשה, פורד פוקוס וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סוזוקי SX4 חמש דלתות לדעתי תתאים לדרישות שלך הגודל שלה הוא בין סופר מיני למשפחתית יש לה מנוע חזק, אבזור בטיחותי מלא, אבזור רב (גלגלי מגנזיום וכו') ונכנסת בתקציב.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

ראשית, תודה רבה על התשובות

אכן הכוונה היא באמת ל- I30 מבחינת הגודל מצויינת , סובראו B3

מכל מה שהציעו מה הכי מומלצת .

ותודה רבה על התשובות

פורסם

לדעתי המכונית עם החבילה הטובה ביותר של ביצועים, אבזור, אמינות, עיצוב וסחירות זה הI30. מכונית מאוד מומלצת

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הכוונה למכונית נוחה עם הכי פחות בעיות ,אמינה , איבזור בטיחותי, כריות אוויר , אוטומטית ושיהיה לה שוק בעתיד שארצה למכור.

I30 הבנתי שיש בעיה כי חברות הליסינג רכשות אותה ואז במכירה אצטרך למכור מחתחת למחירון.

פורסם

מה הקשר בין רכישה של מכוניות ליסינג למכירה במחיר מחירון? דווקא דגם שנפוץ הרבה בליסינג וקשה למצוא בפרטי יקבל מחירון בפרטי. יש הרבה אנשים שיירתעו מקניה מליסינג, אפילו שזה יותר זול.

פורסם

ניסן טידה יכולה להילקח בחשבון

היבואן מוכר (נכון ללפני חודש) מלאי ישן עם אפס ק"מ, עיד שניה.

מנסיון עם ניסן, האמינות גבוהה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני הייתי ממליץ על סקודה רומסטר, נראית אולי קטנה מבחוץ - אבל יחסית מרווחת.

עיצוב שקשה להשאר אדיש אליו (לטוב ולרע), ויש גם מקום סביר +, למטען. איכות הרכבה טובה.

ראיתי לא אחת באוטודיל שמפרסמים למכירה, יד שניה עם אפס ק"מ.

אל תדאגי כבר היום למחירי השוק שיהיו עוד כמה שנים כשתרצי למכור. זה לא רלוונטי.

קודם תהני מהרכב (או שלא, אבל אני מקווה שכן). לא יעזור אם הרכב לא יהיה פרקטי עבורך אך קל למכירה

(וכמובן עדיף רכב שמתאים לצרכים, אפילו אם "אין לו שוק" מי יודע מה, כי לכל רכב יש בסופו של דבר קונה,

השאלה היא רק באיזה מחיר). סליחה על ההתפלספות אבל הייתי חייב. :-)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...