Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בולמים בג'סטי


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב קניתי ג'סטי חדשה ורק אחרי כמה ימים שמתי לב שאני שהיא גבוהה יותר מהקודמת שלי ןכשיוצאים ונכנסים היא עולה ויורדת בגובה ,דחפתי את את החלק הקידמי של הכב כלפי מטה וראיתי שיש הרבה גמישות.

האם זה אומר שצריך להחליף בולמים והם גמורים?או שאם היו גמורים הרכב דווקא צריך להיות נמוך יותר ולא קופצני?

תודה !

פורסם

תודה על התגובה

אתה אומר שזה שהרכב גבוה זה לא קשור לבולמים ומה עם זה שהוא עולה ויורד כשעולים ויורדים ממנו זאת בעיה שצריך לטפל בה ?

פורסם

תלוי כמה אתה שוקל. יש לי אותה בעיה בכל רכב שאני נכנס אליו.. :lol::lol::lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איזה מצחיק אני שוקל 60 קילו ואני מדבר על כך שאני חש חוסר יציבות ברכב בג'סטי הקודמת שלי לא היה את זה השאלה אם זה בולמים או קפיצים?

×
×
  • תוכן חדש...