Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

spain spain spain

BOGO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

כמו שאולי הבנתם בעוד כשבועיים אני טס לבצלונה למשך 6 ימים והחלטתי לפנות אליכם לצורך קבלת המלצות בעד ונגד אזהרות וכל דבר אחר שבא לכם לשתך אותי בו הקשור לבצלונה וסביבתה.

מה לראות ומה לא לראות,אוכל טעים,בילויים, וכו....

כל דבר שיכול לעניין שני חברה בני 26

תודה

פורסם

למה הם צריכים רכב לתוך ברצלונה?

אם יש משחק - לכו אליו. מידע אפשר למצוא בתחנות המידע לתיירים.

קצת תוספות אישיות (אם הזמן לא דוחק):

1. המבנים של גאודי (קאזה מילה וקאזה באטיו).

2. בית החולים של ברצלונה (נמצא בקצה שדרת גאודי שיוצאת מהסגרדה פמיליה).

3. רכבל אל המונז'ואיק (יוצא ליד פסל קולומבוס).

4. אם יש לכם יום שלם פנוי אז קפיצה למונסראט יכולה להיות נחמדה.

5. הרובע הגותי.

לדעתי לא משתלם בכלל לקנות כרטיס חופשי יומי, יותר משתלם לקנות כרטיס T10 שתקף לעשר נסיעות (כמו השם שלו) ושניכם יכולים להשתמש בו (רק לזכור להעביר אותו פעמיים).

מרכז ברצלונה לא ממש גדול ואחרי שמתחילים להכיר אותו אפשר לעשות אותו ברגל בלי שום בעיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בתוך העיר אין צורך ברכב, אבל אם יש רכב, האזורים מסביב לעיר יפים ומיוחדים לא פחות.

לגבי הרכבל למונז'ואיק - הוא סגור עד להודעה חדשה עקב החלפת הקרונות.

מומלץ להגיע לפלאזה אספניה (עם אוטובוס, מטרו או אופניים) ולקחת את האוטובוס הפנימי משם.

פורסם

הבנתי ועברתי על השרשור תודה,

לא מתכוונים לקחת אוטו או לצאת רחוק מברצלונה,יש לנו שבוע להעביר שם ולהנות כמה שיותר

המלון הוא PLAZA מול המזרקות המזמרות

פורסם

שכחתי לציין, אם אתם בקטע של מירוצים, יש כמה אירועים מעניינים ב-Circuit de Catalunya במהלך ספטמבר. קצת בעייתי להגיע לשם בלי אוטו, אבל הכל אפשרי.

המזרקות המזמרות נמצאות בפלאזה אספניה, מתחת למונז'ואיק. מעבר לשני המקומות הנ"ל, האזור עצמו לא להיט. קחו בחשבון נסיעה תכופה בתח"צ למסעדות ויציאות ליליות, יש אוטובוסים רגילים עד חצות בערך ואז קווי לילה צהובים. במידת הצורך, המוניות בעיר גם די זולות.

ה"פלאזה" היחידה שאני מכיר באזור ההוא (יש איזה 5 כאלה בעיר) היא Catalonia Barcelona Plaza, מלון 4 כוכבים עם דירוג בינוני למדי. אם לזה הכוונה, אז חבל על הכסף - יש מקומות טובים וזולים יותר. היתרון היחידי הוא המרחק הקצר לשדה התעופה - כ-10 דקות נסיעה באוטובוס היוצא מהשדה.

• תוכן חדש...