Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן אלמרה 2004 39000 ק"מ.

עד היום עשיתי טיפולים במוסך היבואן.

אני צריך לעשות טיפול 60000 או אם עברו 4 שנים.

הטיפול כולל החלפת כל השמנים ומה שצריך.

המוסך דורש 2000 שקל. האם המחיר סביר?

האם עדיף לעשות טיפולים רק אצל היבואן או גם במוסכים אחרים?

פורסם

בטיפול 60000 מחלפים: שמן מנוע . פילטר שמן . שמן תה"ל . פילטר אויר. פילטר מזגן . נוזל בלמים . נוזל קירור . מצתים.

עלות כל החלפים באיכות טובה 700 ש"ח לדעתי הטיפול יקר.

פורסם

האם אפשר לסמוך על מוסך לא מורשה.

או יש להם את הידע לסוג הרכב.

מי מכיר מוסכים באיזור חיפה שמוומחים לניסן אלמרה.

פורסם

נסה למצוא, דרך הפורום, חברים וכל מקור - מוסך לא מורשה שהבעלים שלו עם רקע של הרבה שנים באוטו שלך. זה השילוב הכי מוצלח. אם אין, ואתה לא מכיר משיהו ספציפי - אז לך למורשה - רק תמחה אותם ליידע אותך בכל בעיה שיראו שאינה בטיפול הרגיל. ברכב שאינו נוסע הרבה יש רגישויות לחלקים מסויימים - כמו גומיות ורצועות שיכולות להסדק.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

האם עשית טיפול טיימינג ?(רצועה/שרשרת) אם לא,בדוק אם הצעת מחיר המוסך כוללת טיפול שכזה.

40,000 זה הזוי לטיימינג ואולם הזמן שעבר (5 שנים ויותר מעליית הרכב לכביש) עלול להצדיק טיפול שכזה ואם קיימת רצועה,הרי שיש להחליפה ללא דיחוי לפני שתגרום נזקים כבדים למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האם עשית טיפול טיימינג ?(רצועה/שרשרת) אם לא,בדוק אם הצעת מחיר המוסך כוללת טיפול שכזה.

40,000 זה הזוי לטיימינג ואולם הזמן שעבר (5 שנים ויותר מעליית הרכב לכביש) עלול להצדיק טיפול שכזה ואם קיימת רצועה,הרי שיש להחליפה ללא דיחוי לפני שתגרום נזקים כבדים למנוע.

בניסן אלמרה אין רצועה יש שרשרת לטיימניג. עלות הטיפול לא קשורה לטימניג.

פורסם

שלום

עדיף במורשה ועדיף במרכזי

העבודה מבוצעת במלואה כמו שצריך

הרכב עם מעט קילומטרים שוה לשמור עליו

זה הטיפול היחידי בניסאן שעולה סכום כזה

והוא כולל כל מה שבר החלפה בטיפול

במנוע הזה אין רצועת תזמון אלא שרשרת

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8