Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

החלפתי רכב וסיבה לשאלתי(בכותרת) היא שברכב הקודם שלי (קווליר) עם אותה המערכת

המצבר החזיק מעמק שנה מיום הקניה ואז החלו בעיות וצריך היה להחליף מצבר

הרכב החדש הוא מסוג הונדה סיוויק 2003 אני לא יודע עם יש הבדל בין הרכבים

הרכיבים שלי הם:

ALPINE X001 - HU

קומפוננט - mbq סידרה rms165 q

JL 300\4 - AMP

1001BD ROCKFORD - MONO

IDMAX 10" - SUB

תודה

פורסם

למעשה המצבר והאלטרנטור בסיויק קטנים וחלשים יותר מאשר בקאווליר, אך כיון שמדובר על מונו קלאס BD שהוא חסכוני יותר בחשמל, מאשר קלאס AB למשל, אני לא רואה סיבה לדאגה בהנחה ומערכת החשמל תקינה.

פורסם

צביקה, יש גם 4 ערוצים בריא

אם הוא מנצל את המגברים שלו בצורה תמידית

בריאות זה בטח לא יסב למערכת החשמל שתחיה על הקצה כל העת

פורסם

מה כן צריך לעשות חוץ מלשפר את מערכת החשמל ברכב שהבנתי שזה קצת יקר

נגיד אם אני אחליף למצבר יותר חזק או רכיב מסויים מהמערכת ובמקומו משהו יותר חסכוני

פורסם

מצבר גדול יותר יעזור רק אם תהיה לו הזדמנות להיטען (משמע, פרקי נסיעה ללא מערכת דולקת). האלטרנטור גם ככה עובד במלוא הכח כדי לספק את המערכת כך שהוא לא יספיק בכדי להטעין גם את המצבר.

במקרה שלך, אם EBAY לא זר לך, דווקא יש הרבה אלטרנטורים מחוזקים לסיוויק בכלום כסף (באופן יחסי לארץ) - משהו כמו 200 דולר כולל משלוח שזה +- מחיר של מצבר. עם זאת, אם תבחר להחליף אלטרנטור בכל מקרה יהיה רצוי להחליף גם מצבר לחזק יותר אך זה יכול להיעשות בשלב מאוחר יותר.

...CASKA for life

פורסם

בכל אופן המחיר לאלטרנטור בחו"ל הוא +- 100 דולר ומשלוח הוא עיקר העלות. אבל אם אפשר לגמור סיפור שכזה באלפייה כאן בארץ אז אין ספק שזה פיתרון טוב יותר.

שורלאק - המון תודה, כפי שאתה רואה זה עוד בעבודה..

...CASKA for life

פורסם

אני מציע לך לדבר בפרטי עם חבר הפורום צביקה - shorlakk

הוא יוכל לבדוק לך עלויות אופציות, ובמידת הצורך לבצע את העבודה.

פורסם

1+

גם אני שיפרתי את האלטרנטור אצל צביקה,

שיפור משמעותי הן בסאונד והן בשקט הנפשי בקשר לשאר רכיבי החשמל ברכב.

אני מאוד מרוצה!!!!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אלטרנטור זה שלב אחד.

ושלב חשוב.

אבל אחרי זה אני מציע להתחיל (לא להחליף עדיין!) לגבי מצבר ג'ל. (אופטימה. קינטיק. וכו)

תחליף כאשר ימות לך המצבר.

תקח בחשבון. שמצבר כזה לא מחזיק 3 שנים. הוא מחזיק 5-6 שנים בשקט. ולכן כאשר תמכור את הרכב תצטרך מצבר לרכב למכירה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה לשדרג אלטרנטור??? תקנו לוויטן :-P

ורגע לפני שכולם קופצים עליי והורגים אותי, ברשותכם, אתפוס מחסה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...