Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון אני שם לב ליותר ויותר מכוניות נוסעות עם פנסי ערפל דלוקים(כל ה4), אורות גבוהים או כל אלו ביחד.

זה ממש התחיל לעצבן שכל אוטו שני נוסע ככה ומסנוור בכל המראות ברכב.

טרנד חדש?, השפעה של החופש הגדול? מה נהייה?.:brickwall:

סטס.

פורסם

מצד אחד, עם אורות גבוהים רואים הרבה יותר טוב בחושך. מצד שני, יש אנשים שלא אכפת להם מאחרים ולכן מדליקים אורות גבוהים גם כאשר זה מפריע לנהגים אחרים.

ברגע שמישהו מאחור מסנוור אותי, אני מפעיל 4 פנסי איתית ומאיט גם כדי לתת לו להבין מה הבעייה וגם בגלל שאני לא רואה טוב. כתוצאה כולם מכבים אורות גבוהים כי לא ממש בא להם להיגרר אחרי במהירות 40 במקום 90.

באוטו שלי יש וילון עם חורים מאחור, דבר זה מונע סינוור לפחות במראה האחורית. הבעייה היותר גדולה זה אנשים שבאים ממול.

לא טרנד חדש, בשנים האחרונות יש את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לך לנסוע בגולן פה אין אור נמוך כולם נוסעים עם אור גבוהה אפילו בתוך העיר:/.

הזוי כן אבל זה מה שקורה כן וכשאתה מהבב להם בחזרה הם לא מבינים למה.

היה מקרה שמישו נסע מאחורי עם אור גבוה ופנסי ערפל דולקים צמוד לי לתחת

לא עזר שום היבוב הוא לא הוריד כלום.

האטתי מהירות ונתתי לו לעקוף.

סינוורתי אותו למשך כ2 דקות ואז הורדתי לנמוך.

יש עוד תופעה האנשים שלחוצים לעקוף ואז כשהם עוקפים אותך הם נוסעים יותר לאט ממה שנסעתה:/

תופעה מאוד מרגיזה.

פורסם

יש עוד תופעה האנשים שלחוצים לעקוף ואז כשהם עוקפים אותך הם נוסעים יותר לאט ממה שנסעתה:/

תופעה מאוד מרגיזה.

הם עושים את זה בכוונה כדי להרגיז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ישראלים .. ושוב ישראלים..

שהראשון מסנוור את השני , השני יסנוור את השלישי..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

גם אני שמתי לב לזה,ועוד בתוך העיר,מעצבן בטירוף.

ולגבי הפעלת 4 וינקרים - שידרגתי קצת את השיטה,אני פשוט לוחץ על הכפתור כמה פעמים במהירות וככה שהוא לא נכנס עד הסוף,מה שנותן הבהוב מהיר יותר,ומעביר את המסר יותר בבירור :-)

פורסם

אני לא שובר את הראש יותר מדי משנה את המצב של המראה ללילה ושלום על ישראל.

ואלה שבאים מולי בכביש מהיר אז אני מסתכל על השוליים וממשיך בדרכי

תמיר.

פורסם

תמיר זה המעשה הנכון לעשות.

אבל כמה העיניים יכולות להישרף מאיזה מטומטם שבדיוק יוצא מאיזה עלייה שם באופק ומה שאתה רואה זה רק לבן כאילו אתה נוסע על הירח.

הכי מעצבן מכוניות משנות ה80 עם קסנון פגו 205 עם קסנון עושה לך אצטדיון על הכביש.

ומה התירוץ שלהם פה בגולן יש חיות ככה אנחנו רואים אותם יותר טוב,

כן אתה רואה אותם טוב והם רואים רק לבן לא יודעים לאן לברוח ואתה נכנס בהם.

(השערה שלי כן לא נראה לי שהוא לא יודע לאן לברוח באמת)

אנשים בלי שכל. מה כול כך יפה באור לבן חזק כזה כולה אור.

פורסם

גם אני שמתי לב לזה..

הג'יפים בכלל משגעים כי הפנסים גם ככה בערך בגובה העיניים (אצלנו בB4,אני יושה נ מוך) ועוד עם אורות גבוהים אני מרגיש כאילו עוד שניה האישונים נשרפים לי.

פורסם

סינוורתי אותו למשך כ2 דקות ואז הורדתי לנמוך.

וואו לימדת אותו לקח - חבל על הזמן. עד היום הוא בוכה.

יצאת קטן, ואשם בדיוק כמוהו.

זה מרגיז, נכון, אבל "להחזיר" לא נותן כלום - עוד נהג מסונוור על הכביש זה עוד סכנה עבורך.

אני מסיט את המראה, מפעיל ארבעה וינקרים, ונותן להם לעקוף אם הם מאחורי (ז"א - מאיט). הרוב אגב מורידים אורות ברגע שאתה מפעיל וינקרים, מה שאומר שזה לא רוע - פשוט אטימות סטנדרטית.

מסמן אם הם מולי, ואם זה לא עוזר - מתרכז בקו השוליים עד שהוא עובר. לא שווה להתעצבן ממטומטמים, ובטח לא לסנוור אותם. גם ככה הם דפוקים, אתה רוצה אותם גם עיוורים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני יודע שכל פעם שמסנוורים אותי מקדימה או מאחורה אני פשוט מאט ונותן לרכב לעבור אותי הכי פשוט או שמדליק את המנורות הזהרה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

יש ראות הרבה יותר טובה,נגיד בסיבובים בחושך זה יכול להציל חיים,אבל עם בא מישהו במול זאת בעיה,אני פשוט מדליק ושעובר מולי מישהו בנתיב או מישהו מלפני אני מכבה.

פורסם

אנלוגי.

אני לא אומר שאתה לא צודק אם תשים לב 2 דקות זה לא אומר 2 דקות על השעון כמה שניות בודדות והורדתי.

נכון זה מעשה מטומטם אבל האנשים פה אטומים כול כך לנסוע עם אורות ערפל שזה הכי מכוער שיש פלוס גבוהה.

בדרך כלל נותן לעקוף ושלום על ישראל או שפשוט נעלם להם.

פורסם
יש ראות הרבה יותר טובה,נגיד בסיבובים בחושך זה יכול להציל חיים,אבל עם בא מישהו במול זאת בעיה,אני פשוט מדליק ושעובר מולי מישהו בנתיב או מישהו מלפני אני מכבה.

אבל לא מדובר על מקרים כאלה (אני מאמין שרוב הנהגים מדליקים אור גבוה לפני סיבוב\עיקול חשוך ומכבים את האורות אם בא מישהו ממול), מדובר על כאלה שפשוט נוסעים ככה בלי שום סיבה מיוחדת.

פורסם

בדיוק היום זה קרה לי בערך עם 3 נהגים.

פשוט מאוד, הפעלתי את הנורות האזהרה ותוך כמה שניות הם מכבים את האור הגבוה, עובד הרבה יותר טוב מכל שיטה אחרת ולא גורם לאי נעימות כמו לסנוור את הנהג וכו'.

בנוסף גם קרה לי [חח גם היום] שאיזה פג'ו 205 עקפה אותי [כשאני על 90] ואחרי העקיפה היא חזרה לנסיעה על 80-90, לא הבנתי את המטרה אבל בסדר.

• תוכן חדש...