Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה P0410 בסיטרואן C5 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה הופיע אתמול. משמעותה לפי הספרים שהמערכת שמזריקה אויר למערכת הפליטה כשהמנוע קר לא תקינה.

מחקתי אותה והיא עד עכשיו לא חזרה.

מה שמוזר הוא שהתקלה קפצה אומנם בבוקר אבל אחרי נסיעה של 5 דקות כאשר המנוע היה כבר כמעט בטמפרטורת עבודה, ניראה לי שזה כבר לא אמור להיות המצב שמשאבת האויר הזו אמורה לעבוד, לפי הספרים לפחות.

יש לזה איזשהו הסבר?

פורסם

מצתרף לשאלה של oarad

מה זא אומר "מחקתי תקלה"?

גם לי יש איזו תקלה שלפעמים מופיעה -water in diesel filter או משהו כזה.. מאוד הייתי רוצה למחוק אותה!

בתודה מראש

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אני קניתי דרך אי ביי 2 כבלים האחד OBD2 שמתאים לרכבים משנת 01 ומעלה אמריקאיות מ96 ודיזלים חלקם מ2003 ומעלה וחלקם לפני ותוכנה

והשני כבל לרכבי VAG עם תוכנה VAG-COM

אם אתה מאזור המרכז אני יוכל לעזור לך

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
מצתרף לשאלה של oarad

מה זא אומר "מחקתי תקלה"?

גם לי יש איזו תקלה שלפעמים מופיעה -water in diesel filter או משהו כזה.. מאוד הייתי רוצה למחוק אותה!

בתודה מראש

איוון

מה יש למחוק? ההודעה אומרת לך שיש מים במסנן הסולר ויש לנקזם החוצה ע''י פתיחת בורג ניקוז (לפחות כך בג'מפי)

בדוק היכן אתה ממלא דלק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ההודעה הנ"ל מופיעה לסירוגין גם לפני החלפת פילטר סולר, וגם אחרי, כך שלדעתי אין שום בעיה בסולר

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
תקלה זו נפוצה בסיטרואן פיג'ו , סתימת מעבר אוויר היא לרוב מקור קוד התקלה.

לא ברור לי איך המחשב יודע שהמעבר סתום?

יש לו שם עיינים?

יש לו חיישן זרימת אויר מהמשאבה לסעפת הפליטה?

אם זה על סמך מדידת זיהום האויר מהחיישנים אז כמו שכתבתי התקלה קפצה כשהמנוע קרוב לטמפרטורת עבודה ביום קיץ חם, זה לא המצב שמשאבת האויר צריכה הייתה לעבוד בכל מקרה, אז גם אם הם זיהו זיהום אויר גבוה למה שהמחשב יחליט שהמשאבה לא מזרימה אויר בעוד שהוא יודע שהיא לא אמורה לעבוד?

באג מוזר ???

:?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אכן זו תקלת אנטיפולושן נפוצה - סתימת מעברי אוויר בראש המנוע כתוצא מפיח

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
אכן זו תקלת אנטיפולושן נפוצה - סתימת מעברי אוויר בראש המנוע כתוצא מפיח

אותו הדבר היה גם אצלי.

בהמלצתו של שי הוספתי k44 ולאחר תדלוק נוסף ההודעה נעלמה.

במוסך אמרו לי שעל פי תאור התקלה צריך להחליף את המשאבה אבל בעל המוסך שם לי תוסף וגם אז זה נעלם. חשתי שזה רק צירוף מקרים כי העידו פה חלק מבעלי ה C5 שההתראה באה והולכת.

אצלי היא באה כל 4-5 חודשים והולכת לאחר שימוש בK44.

ממליץ לנסות.

אלון.

• תוכן חדש...