Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל-BMW

nimsf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקששר לסידרה 5 החדשה ,מישהו יודע אם מייבאים דגמי דיזל יותר זולים מה-530D ?

כמו ה-520D ...

תודה לעונים. :wink:

פורסם

ה5 החדשה מיובאת בינתיים בשלושה סוגי מנועים:

1- 520 (מנוע 2.2 ליטר)

2- 530 (מנוע 3.0 ליטר)

3- 530D (מנוע 3.0 ליטר - דיזל)

בעתיד כל האפשרויות פתוחות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן..זה מה שחשבתי וידעתי, תודה על ההעזרה.

תגיד מניסיון אם יש לך מדגמים קודמים תוך כמה זמן הם יכולים להחליט להביא את ה520 או ה-525 בדיזל ? - יש סיכוי שזה יהיה ב-4-5 חודשים הקרובים?

פורסם

תגיד מניסיון אם יש לך מדגמים קודמים תוך כמה זמן הם יכולים להחליט להביא את ה520 או ה-525 בדיזל ? - יש סיכוי שזה יהיה ב-4-5 חודשים הקרובים?

סדרה 5 החדשה (קוד דגם E-60) מיוצרת כרגע עם מנוע דיזל אחד והוא,כמובן ,ה530d.

בברכה,

שמוליק.

נ.ב

ממש לא מזמן הוצגה גרסת העל, ה M-5 עם מנוע v-10 ו500 כ"ס.

מ ט ו ר ף !!!!!

27650945[1].jpg

27650909[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

כמו שsronis מציע, תצלצל לBMW לסוכנות הראשית..

(קמור רכב בע"מ המסגר 16 תל אביב 6899000 03)

תשאל אם ישנה אפשרות להזמין אחת..

מקסימום יגידו לך לחכות X זמן.. או שזה בהזמנה מיוחדת/אישית בלבד.. :roll:

עריכה: מסתבר שאין גרסת דיזל קטנה יותר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה בורר כבר עם הסוכנות והם אמרו שכרגע יש רק את ה-530D , ושהם לא יודעים אם יהיה בעתיד .

לפי מה שהבנתי קיים כזה דבר רק שלא מביאים אותו לארץ , כיעקרון לפי מה שהבנתי לכל אחד מהדגמים 520,525,530,540,545 קיים גם גירסת דיזל וגם גירסת בנזין בגלל זה אני שואל פה אם מישהו יודע אם קיים עוד דגם חות מה-530 .

s.b.m.w כתבת שמייצרים רק את ה-530 בדיזל אני מניח שאתה צודק אבל את מה שכתבתי למעלה איזה מישהו אמר לי בפורום (הדפוק של תפוז שיש שם כמה אנטיפטים מגעילים).

s.b.m.w - יש לך אתר מאוד יפה :wink::wink::wink:

פורסם
זה בורר כבר עם הסוכנות והם אמרו שכרגע יש רק את ה-530D , ושהם לא יודעים אם יהיה בעתיד .

לפי מה שהבנתי קיים כזה דבר רק שלא מביאים אותו לארץ , כיעקרון לפי מה שהבנתי לכל אחד מהדגמים 520,525,530,540,545 קיים גם גירסת דיזל וגם גירסת בנזין בגלל זה אני שואל פה אם מישהו יודע אם קיים עוד דגם חות מה-530 .

s.b.m.w כתבת שמייצרים רק את ה-530 בדיזל אני מניח שאתה צודק אבל את מה שכתבתי למעלה איזה מישהו אמר לי בפורום (הדפוק של תפוז שיש שם כמה אנטיפטים מגעילים).

s.b.m.w - יש לך אתר מאוד יפה :wink::wink::wink:

בסידרה 5 החדשה מבחינת מנוע דיזל קיים כרגע בעולם רק ה530D (לעומת ב5 הקודמת שבה היה קיים 530D/525D/520D) מה שכן במרץ אמורה לצאת גרסאת ה525D.

מקווה שזה עוזר לך

מצמץ.

1. נ.ב. יתכן ומנוע הדיזל שיש ב740 יהיה בעתיד קיים גם בסידרה 5 אך יותר הגיוני שBMW כבר ישימו מנוע חדש יותר בנפח דומה שיחליף אותו.

2. אתה מוזמן לשהות בפורום הזה אבל תיקח בחשבון שרוב "האנטיפטים המגעילים" הם גם חברים בפורום זה כך שאם אתה מתכוון להשמיץ אז אל תצפה שאנשים יעזרו לך בעתיד.

פורסם

ההודעה ננעלה מכיוון שכולנו אנטיפטים מגעילים :p

יודעים מה, תשפטו בעצמכם:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=27410044

והנה חלק מהת'רד:

או אני רואה סוף סוף שיש פה בנאדם נורמלי (AMIKOLO) בים של המטומטמים הזה.

מצידי שהמנהל ישעה אותי (גם ככה זה פעם ראשונה שאני שואל פה ואחרונה גם) אבל אתם יכולים (רוב אלו שענו פה) לדחוף את הפורום הזה לתחת שלכם יא מסכנים לכו תלמדו מפורומים רציניים , כולכם פה חובבנים פלצנים .

אם היה פה מנהל נורמלי הוא היה עושה סדר אבל במקום זה הוא גם הצטרף לעליהום ............

מקווה בשבילכם שתשתפרו..............כי אתם באמת מסכנים........

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמעו לא התכוונתי להעליב אף אחד אבל הפעם לעומת הפורום בתפוז עניתם בצורה נעימה ולא יישר התנפלתם.

אין לי שום דבר נגד אף אחד פה ויש פה פורום נחמד.

מי שרוצה יכול לסובב את זה איך שהוא רוצה ויכול להחליט מי לא בסדר , מי שנפגע סליחה .

המשך יום טוב לכולם

ואני יעזוב אותכם כדי שאני לא "יפריע" לאף אחד כי בפורום מי שרוצה לענות יכול לענות בצורה יפה ומכובדת כמו שענו בהודעה היחידה שלי פה אבל מי שלא אז פשוט שלא יענה וזהו.

שלום לכולם :!::!::!:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...