Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים מהאירוע,

החלטתי לשתף אותכם:

ביום שמש חם נסעתי בכביש 40 עם כל המשפחה, פחות מ 100 קמ"ש, בנתיב ימני.

פתאום ראיתי במראה השמאלית ניידת שנוסעת במקביל לרכב שלי.

אחרי 2-3 דקות שמעתי:

" קנגו! לעצור בצד! להיצמד לימין! להכין מסמכים!"

עצרתי כמה שיותר קרוב לגדר הפרדה (שוליים צרים),

אחרי דקה הופיעה גברת בשנות ה 60, בדקה בקפדנות את הרשיונות.

אחרי זה התחילה לשאול את הילדים שלי, בני כמה הם.

לבסוף הגיע שאלת המחץ:

" אתה יודע על מה עצרתי אותך?"

עניתי לה "לא"

"מה??? אתה באמת לא יודע על מה עצרתי אותך???" - שאלה השוטרת (ליתר דיוק, המתנדבת).

"אין לי שום מושג" - עניתי לה שוב.

"על זה " - הצביע הגברת על משהו בתוך הרכב שלי, "זה אסור!"

"מה אסור?" - שאלתי אותה- "אל מה את מדברת?"

"זה! - הצלון על החלון הצדדי שלך! תוריד אותו מייד!"

מדובר בצלון, על מדבקות וואקום ,

משהו כזה :

tx0040.jpg

ששמתי כדי לא להשרף בשמש.

לא מסתיר את המראה הצדדית, רואים דרכו הכל.

אמרתי לה: "גברת, בחיים לא שמעתי שזה אסור, מה אני יכול לשים כדי לא להשרף בשמש הנוראית?"

"שום דבר!" - אמרה הגברת על מדים.

בשלב זה רציתי כבר להמשיך לנסוע, לזוז מהמקום הלא בטוח על השוליים.

לכן לא אמרתי לה את כל מה שרציתי, הורדתי את הצלון (חשבתי שאפשר להחזיר אותו תוך שניה - רק להדביק שוב את המדבקות).

הגברת רשמה את הפרטים שלי עת הטופס "מפגש שוטר-אזרח" והחזירה את הרשיונות.

אבל הטעות היתה שלי - כאשר רציתי לשים את הצלון שוב, הילדים שלי הפכו לשוטרי תנועה.

לקח לי הרבה זמן לשכנע אותם, שמדובר בשטות.

בקיצור, קטע!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום וערב טוב, צאלון אכן אסור לשימוש בשני החלונות הקידמיים עקב צימצום טווח הראיה של מראות הצד או שפשוט לא תראה רכב שעובר לידך ותיכנס בו.

עדי :).

פורסם

תאמין לי מיום ליום העסק מדרדר, אבל באופן כללי רק שתדע, הסך שמש שלך אמור להתפרק מהציר הימני, וניתן לסובב אותו שמאלה כלפי החלון.

פורסם

אם זה היה על החלון של הדלת הקידמית, זה באמת אסור.

בדלתות האחוריות ובכל שאר חלונות הצד מותר.

פורסם

אם אסור, אז אסור. אבל על זה לעצור אותך, לקחת ממך רשיונות ועוד לשאול אותך כאילו שאלה רטורית "אתה יודע על מה עצרתי אותך?!" זה כבר טימטום לטעמי.

לי קרה מקרה, שבשישי בלילה חזרתי מבילוי עם רכבי, ושמעתי מוזיקה עם חלונות פתוחים (בסביבות 4 בבוקר, לא ווליום גבוה). מתנדבים שהיו בצומת שנכנסתי אליה, ביקשו ממני להנמיך, וזה מה שעשיתי. לטעמי, בדיוק אותו הסיפור. כלכך קשה לבקש מבן אדם לבצע משהו מבלי לעשות סקנדל? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אסור להשחיר את כל חלונות הרכב .

למה רק את האחוריים ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

כי בלילה דרך החלונות המושחרים לא רואים שום דבר.

ניסית פעם לנהוג עם משקפי שמש בלילה ?

פורסם

כן, אבל את הצלון על המדבקות כן אפשר להוריד בלילה.

מה הבעיה איתו בשמש?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כי בלילה דרך החלונות המושחרים לא רואים שום דבר.

ניסית פעם לנהוג עם משקפי שמש בלילה ?

באמת ?

חשבתי שאפשר לראות ולא ניסיתי לא :p

רגע אז למה בחו"ל זה אפשרי ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

גם בארץ זה אפשרי. זה פשוט לא חוקי. אני מניח שבמדינות מתוקנות בחו"ל זה גם לא הכי חוקי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרשו לי להגיד שלעיתים (טוב, לרב) נדמה לי כי תקנות מסויימות נכתבו על ידי חמורים בעלי ראש עץ שלא לוקחים בחשבון

גורמים שונים ומסתמכים על סיבה אחת - אסור, כי ככה.

אתם יודעים כמה תאונות ומצבים מסוכנים מתרחשים בגלל אותה השמש?!

היא נורא מסנוורת, מכאיבה, מסרטנת, כן כן, והיא זו שלעיתים מהווה הגבלה לשדה ראייה.

למה אסור לי להתגונן מהסיכון הזה? אני פשוט לא מבין...

ועוד יותר לא מבין, את "האזרח המושלם" שמצדד בכל חוק ותקנה טיפשית (אני ממש לא אומר שכל התקנות כאלו, ממש לא, אבל יש ולא חסר) רק כדי להראות סולידריות ראוותנית וטיפשית ולהסכים עם התקנות הללו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני שמעתי שהצלון הזה אסור בחלונות הקדמיים.

אבל לא ידעתי שבאמת יעצרו אותך אם תשים את זה, כי אני נהגתי עם זה וזה לא מפריע לשדה ראייה.

מה שאני יכול להמליץ זה על מעין מדבקה כהה כזאת שמדביקים על החלון!!!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

מבדר לראות פותח שרשור שמתחיל להתלהם כבר מהכותרת וכבר מהשניה הראשונה של הקריאה ניתן לראות שהוא טועה בגדול. לא רק שהוא טועה בגדול גם "כל ילד" יודע שאסור להשחיר\להציל\לחסום בכל דרך שהיא חלון קדמי. השמש מסרטנת? הכביש יותר מסוכן. מפחד מסרטן\כביש? תשאר בבית, חכה ללילה.

בקיצור, בידור לעת ערב. השוטרת\מתנדבת צודקת מאה אחוז. אם היא חיסלה את הסיכוי של 0.0000000000001 שחלילה וחס משהו היה קורה לקנגו עמוס הילדים כי לנהג לא היה שדה ראיה, הרי כי היא עשתה עבודתה נאמנה והשרשור הזה הינו שטות\טיפשות.

פורסם
מבדר לראות פותח שרשור שמתחיל להתלהם כבר מהכותרת וכבר מהשניה הראשונה של הקריאה ניתן לראות שהוא טועה בגדול. לא רק שהוא טועה בגדול גם "כל ילד" יודע שאסור להשחיר\להציל\לחסום בכל דרך שהיא חלון קדמי. השמש מסרטנת? הכביש יותר מסוכן. מפחד מסרטן\כביש? תשאר בבית, חכה ללילה.

בקיצור, בידור לעת ערב. השוטרת\מתנדבת צודקת מאה אחוז. אם היא חיסלה את הסיכוי של 0.0000000000001 שחלילה וחס משהו היה קורה לקנגו עמוס הילדים כי לנהג לא היה שדה ראיה, הרי כי היא עשתה עבודתה נאמנה והשרשור הזה הינו שטות\טיפשות.

דוגמא לאזרח המטופש שהזכרתי בתגובה שלי. התבססתי על מחקר שדה מעמיק ומקיף ולכן, התוצאות שסיפרתי עליהן ניראות בשטח מיד (התגובה הזו למשל...)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...