Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו כולם גם אני רוצה להציג את המערכת שלי

נתחיל בHU של סוני GT920U

img0028eaq.jpg

ונעבור מאחורה פה רואים את המגברים ROCKFORD וPRESENCE, סאב KICKER CVR, קבל BOSS 1F והמפצל

img0011aff.jpg

img0022j.jpg

img0020ghl.jpg

img0010x.jpg

img0002txn.jpg

אני יציין את זוג הקומפוננט של POWERBASS 70RMS 2WAY שנמצא ברשותי, בקרוב מאוד קומפוננט של FOCAL 3WAY עם פיבר אבל לא כרגע

ורמקולים אחוריים של קנווד 500W 90RMS

וכמובן הבובה החדשה שלי האקולייזר

img0009k.jpg

img0027but.jpg

זהו לבינתיים, ההתקנה לא גמורה כמובן, אני פשוט חוסך לFOCAL ופיבר עד אז נסתפק במה שיש ואני יכול להגיד שיש איכות

כמובן שיש עוד לבצע אטימה

לבינתיים אני ישמח לתגובות בונות, הצעות/שיפורים והתרשמות שלכם

תודה, אלברט

פורסם

התקנה יפה, תתחדש והכי חשוב תהנה.

תחזור אלינו עם הבניות וה3WAY :-D

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

נראה נקי ומסודר. תתחדש.

שתי נקודות -

א. למה התקנת קבל?

ב. בדרך כלל ב-EQ כמו שלך, אמצע הסקלה בכל תדר היא נקודת ה-0, כאשר מעל נקודה זו התדר המסויים מוגבר ומתחתיה התדר מונחת.

אצלך נראה שיש הנחתה בכל התדרים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
נראה נקי ומסודר. תתחדש.

שתי נקודות -

א. למה התקנת קבל?

ב. בדרך כלל ב-EQ כמו שלך, אמצע הסקלה בכל תדר היא נקודת ה-0, כאשר מעל נקודה זו התדר המסויים מוגבר ומתחתיה התדר מונחת.

אצלך נראה שיש הנחתה בכל התדרים.

1. בעבר היה לי היבהוב (סליחה אם אני לא רושם נכון) של אורות בווליום גבוה ואני רוצה למנוע את כמה שאפשר אפשר לאמר שהקבל עוזר ולא מזיק.

2. האקולייזר לא מכוון בתמונה אחי.

פורסם

התקנה בהחלט יפה ונקיה, פשוטה ויפה.

לגבי ה EQ ניתן לראות שה EQ הפוך ולכן הכל שם בתחום הגבוה של ה EQ (כל ערות נימצא ב + כמה DB)

תחילה גם אני חשבתי כך אך אם הסואנד שהוא אהב הוא כך, אז מי אנחנו שנשפוט.:wink:

בהצלחה, ותעלה תמונות בזמן השידרוג שיגיע (במהרה בימינו, אל תיהיה כמו ישראל שהשידרוג שלו הוא נצח!)

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

עם אקולייזר כזה, המילה RTA לדעתי היא בגדר חובה.

מעבר לזה - יש לך יכולת לעשות TC? (טיים קורקשן) האקולייזר או הHU מפאשרים לך?

אם לא - המלצה חמה מאוד, השדרוג הבא שלך צריך להיות HU עם יכולת לעשות TC...

מעבר לזה נראה שהחוליות החלשות הן אחד המגברים שלך והרמקולים האחוריים.

הסאב לא רע בכלל, את הקומפוננט של PB אני לא כל כך מכיר, רק 6*9 שלהם אז לא יכול לאמר שום דבר.

חוץ מזה - תתחדש, תהנה ותכוון תכוון תכוון - כי יש לך עם מה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. לגבי רמקולים ומגבר ישודרג בעתיד לאט לאט מכיוון שאני חייל.

2. לגבי הרדיו דיסק יש תכנון לאלפיין בעזרת השם.

3. Tc אפשר הסבר למה התכוונת?

תודה על התגובות זה מאוד עוזר לי, וכמו שכולכם יודעים למערכות אודיו אין לזה סוף זאת אומרת שהשדרוג יהיה אם הזמן ולא לנצח כמו שאמרת

בעזרת השם נעלה תמונות שידרוגים אבל לא מהיום למחר.

פורסם

שום דבר לא מתבצע מהיום למחר ותודה לאל שזה ככה - אם כבר עכשיו היית יכול להגיע למערכת שבנויה על F1 סטטוס, בילט SIX, סט קדמי BEWITH וסאב פייז אליינט על איזה תסיס שני ערוצים

מחר היית משכיב את התחביב לישון כי כבר היה משעמם לך :-D

לאט לאט.

TC - זה תיקוני זמנים או יותר נכון תיקון מירכוז הבמה שלך בעזרת השהיית הזמנים של הרמקולים.

היות ואתה יושב יותר קרוב לרמקול שמאל מאשר ימין, הסוויט ספוט (נקודת האמצע) זזה אצלך חזק שמאלה (בכל רכב) בעזרת יצירת השהייה של הניגון של הרמקולים אתה יכול ליצור מצב בו זה נשמע כאילו ואתה יושב במרחק זהה בין הרמקולים ואז פתאום הזמרת למשל, תשמע לך במרכז הרכב, כאילו והיא התיישבה מול בלם היד (או על... :-P) ואז גם הרבה דברים אחרים כמו כלי נגינה מקבלים פתאום מיקום ברור יותר - אבל זה גם תלוי ביכולת של הרמקול להפריד בין צלילים... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...